Zemlja živih mrtvaca
osim par zanimljivo napravljenih kadrova,film mi je bio bezveze. 4/10
Printable View
Zemlja živih mrtvaca
osim par zanimljivo napravljenih kadrova,film mi je bio bezveze. 4/10
i još ako je film neka kino-snimka-rip...gdje se svako malo netko nakašlje il prošeta ispred objektiva :jump:= Citat =:
Izvorno postao sodom
mrzim gledat filmove na kompu.
pa nemas ti vremena za takve gluposti,ionak vecinu vremena provedes u svojoj hondi.
jako smiješno. bravo.
Dosta s prepucavanjem.
"Stranputica" (Sideways) - simpatično.
7/10
Meni je isto bio dosadan iako sam ga gledao na 72 cm bez vrecice, jest da je bio divx, ali sasvim solidno kodiran...= Citat =:
Izvorno postao sodom
"Donny Darko" 7/10 - kraj malo zbuljen, ali inaće nije loš ako voliš takav žarn (psihološki triler)
donnie darko je čista 10...čisti klasik,to će svi filmofili potvrditi...
Je, Darko je zanimljiv i bizaran. I jest možda pshihološki, ali triler nije. Prije drama.
9/10
Friskica-ajde ti kao filmofil preporuči mi kaj sutra da idem gledat u kino-pliz!!??= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
"otok","vjerni Danny"," sin city,ovi mrtvaci mi se negledaju.Fala:rolleyes:
otok nisam gledo, ova druga dva jesam i po mojem ukusu bila bi vekla dilema izmedu sin cityja i vjernog dannyja,mozda prednost sin city
Pa, složio bih se sa Sodomom oko Sin Cityja, mada ga nisam pogledao (nedostatak što živim izvan žiže zbivanja), a kako je još uvijek slaba ljetna ponuda filmova, možda i "Vjernog Dannyja".
Hvala! tak sam si nekaj i mislila;D= Citat =:
Izvorno postao sodom
"Pink Flamingos" - nešto, recimo to tako, nevjerojatno. Kultni "film" za kojeg sam još davno čuo, ali tek ga nedavno nabavio. Čak ni ne znam da li se takvo što smije i može ocijeniti. Takvo što ili prezirete ili obožavate. Ja još uvijek nemam pojma kamo da se smjestim... Ako si ga nabavite ili skinete, nemojte mene okrivljivati za eventualne psihičke ili fizičke tegobe. ;D
Sin City je super.
THX-idemo to gledat danas!!:spin:= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
..pošto je sin city igral od 21,10.došlo je do promjene plana pa smo išle u 18,15 gledat (danny the dog) "vjerni Danny".Film je fantastično napravljen ono "mrak". od glume ,do borbi,efekata,bez pretjerivanja.Ocjena 9,98/10.
BTWNitko nije savršen!
lili jesi gledala ong bak?ak nisi pogledaj,ak voliš borilačke filmove
:rolleyes: kaj to je na dvd-u?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Nije još. Ali, bude uskoro.
..onda budem pogledala!;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Jeli netko gledo 'Hostage' imam ga vec par dana nikako da ga pogledam... jel dobar los ?
Nisam, ali sam čitao da nije bog-zna-kaj...
lili bio je do prije 2 tj. u kinima
Meni se Hostage ne svidja, najlosiji Willisov film, barem po meni...