Koliko ja znam nije moguće, ulazak (povratak u tvom slučaju) u obitelj u svojstvu člana je moguć tek nakon 6 mjeseci (12 ako kupuješ iphone)
Printable View
Da, znam, ali sad me SZK tip vrlo uvjerljivo uvjeravao da je to moguce, pa rekoh da provjerim na mjestu gdje svi znaju sve bolje od svih u SZK.
Btw, zahtjev za ukljucenje tele 2 u obitelj prosao mi je nakon 6 dana i ponovljenog zahtjeva drugom agentu t-centra jer prva nije ocito znala poslati faks...
Gospon ispravljach, mogu li ikako provjeriti da li bi single tarifa ipak mogla uci kao nositelj a da ne zeznem da moram 6 mjeseci placati npr XL?
Molim ovdašnje znalce za pomoć.
Trenutno imam tarifu i150 - ugovor ističe u 2.2013 - osim te na meni je još jedna pretplata koju koristi moja stara (opcije sa obiteljskim tarifama mi ne igraju jer ju stara želi ukinuti (uskoro)) - bodovi sa te dvije pretplate će za mjesec dana prijeći 18.000.
Je li uopće moguće produljenjem ugovora (unutar zadnjih 6. mjeseci) uzeti SGS III po povoljnijoj cijeni uz zamjenu bodova ili moram čekati istek ugovora (i150)?
P.S. Koliko vidim - produljenje ugovora u zadnjih 6. mjeseci je već nestalo odavno. ili se varam?
@latzara
23.6.
Nova pretplata na Total+ xxl/xl i kupi sgs3 (tu nemas bodova)
26.6.
T+> nositelj obitelji+ xxl/xl i clan: prijenos iz druge mreze, zatrazi -50% 24 mj
drugi clan < i150
_.7.
Ugovor na clana da di dobio -50%
2_.12.
Obitelj+ xxl/xl > xl/l
2_.2.
Ugovor na clana (i150) i tek tu mozes mjenjati bodove
odgovor: da si me to pitao ranije odgovorio bih ti sljedeće:
formiraj novu obitelju sa single brojem (te ostvari -50% prijenosom broja) te u nju uklopi članove postojeće obitelji.
ali... pitati to 8 dana prije isteka promocije -50% za prijenos broja... ne znam što bih ti odgovorio. jedan tvoj krivi potez ili djelatnika t-centra može čitavu stvar prolongirati na srpanj. a hoće li tada biti -50%?
uostalom, dao si toliko malo informacija o svojoj situaciji u tvom upitu da bih ja sada trebao postaviti desetak pitanja (ili misliš da znam tvoju situaciju kao svoju?). što onda? čekati tvoje odgovore, pa moja potpitanja, tvoje odgovore... i onda, prvog srpnja sve napisano možda pada u vodu zbog mogućih novih pravila t-mobilea.
zaključak
onaj tko je odlučan - slaže kombinacije na početku promotivne akcije.
neodlučni se dvoume posljednjih dana akcije i onda kada dobiju sve potrebne informacije, jer kao ono... tko zna što će biti nakon isteka postojeće akcije. možda od idućeg mjeseca bude još bolje.
tako je bilo krajem prosinca 2011. kada je isticala promocija -50%.
tako je bilo krajem ožujka 2012. kada je isticala produžena promocija -50%.
tako je krajem lipnja 2012. kada ističe ponovno produžena promocija -50%.
mišljenja sam da ako t-mobile produži akciju -50% da će se ekipa ponovno javiti s kombinacijama zadnjih tjedana prije isteka te promocije, a prije toga kao da nikoga nije briga što mogu prepoloviti pretplatu (ako ona prelazi 150 kn/mj). uostalom, to je mogao svatko od 25.7.2011.
ja sam tada to učinio za sebe, članove uže i šire obitelji, prijatelje i prijateljice, kolege na poslu...
bio bi zanimljiv rezultat ankete u kojem biste odgovorili na samo jedno pitanje:
što vidite na internet stranicama t-mobilea ako 11 mjeseci niste vidjeli da vam nude mogućnost da prepolovite pretplatu?
Točno sam tako napravio,ali su me zvali iz t-mobile da trebaju puk broj jer znaju da tele 2 broj nije pretplata,kao što sam im ja rekao,već prepaid(tako da mogu vidjeti dali je broj prepaid ili postpaid),pa sad moram čekati do 12.07.12 da prenesu broj u t-mobile,ali da mi ostaje -50% 24mj na tarifu jer sam zahtjev predao prije isteka promocije,odnosno u 6mj.živi bili pa vidjeli
nije bitno je li postpaid ili prepaid, već da je djelatnik koji je odrađivao tvoj zahtjev zaboravio upisati PUK1 i zato je sve prolongirano.
u najboljem slučaju u kolovozu ćeš dobiti račun za srpanj u kojem će ti tarifa biti umanjena za 50%.
a moguće da ti se desi i ovo:
http://cafe.mobil.hr/threads/76370-V...=1#post1024790
Pozdrav čitateljima teme,
jedno spekulativno pitanje...koji broj (p)ostaje nositelj kad starome istekne OTPO i može li se to vrijeme, obzirom na sadašnje stanje stvari (nemogućnost promjene nositelja prilikom prelaska sa single u obiteljsku tarifu) iskoristiti za kupnju jeftinog uređaja? To me očekuje za koji mjesec pa da čujem od iskusnijih kakvo je sad stanje i je li tko to već pokušao...
Koliko vidim po prijašnjim postovima produljenje OTPO na ženinom broju te čeka tek u 12. mjesecu. Pisao si da na tvom broju nema OTPO, pa sada ne znam što se promjenilo u međuvremenu.
Savjet: nabavi korišten simpa broj (na simpi dulje od 90dana) i uzmi sgs3 preko weba za 8kn u Total+ XXL. Nakon 6 mjeseci ga ubaci u svoju obitelj, nakon što platiš 6 računa (5x300+račun za srpanj = oko 1600kn).
Pitanjce,
Bio sam na bonovima t-mobile, prebacio se na pretplatu Extra priča XS ( za 25kn), pošto u tom paketu nemam neta, prije par dana sam se prebacio na ovu Extra total + S, govor počinje od 1.8, zanima me, zaje...sam se šta nisam znao da mogu odmah dobit uređaj za onih 8 kn, pošto mi djelatnica to nije spomenula a ja bio u guzvi, ispalo tako da sam ostao bez njega, pa me zanima, jeli moguce ponistiti ugovor, pošto tek od 1.8 počinje, pa da sklopim taj isti natrag i kupim uredaj.
P.s, koja je fora s ovim Sony Ericsson Live, ako se narucuje preko web-a, dobije se za 8 kn u tarifi extra total + S, zasto je tolika razlika izmedu te cijene preko weba i ove u t-centru? netko narucivao?
Moze mi netko reci je li izvedivo nesto ovakvo?
Znaci, trenutno je nositelj poslovne tarife bez ugovorne obveze i prebacio bih nositelja i clanove u obitelj+ xxl. Nositelj bi potpisao ugovor i uzeo neki mob. E sad, je li moguce u sljedecim mjesecima ili kad uopce ubaciti simpu na mjesto nositelja i dobiti -50% na pretplatu kroz 12mj. Stari nositelj bi onda postao clan obitelji.
Gledam po specifikacijama tarifa, pa nisam naisao na neku zapreku. Ili nisam dobro gledao?
Ako sam te dobro razumio, da prvo simpu stavim na nositelja nove obitelji sa trenutnim clanovima, a onda naknadno starog nositelja bez otpo unesem opet na mjesto nositelja ove nove obitelji uz potpis na 2 godine?
Kako se onda sto vodi, da znam koje cijene u cjeniku mobitela gledam. Za simpu bi bio prijelaz na pretplatu? A za nositelja novi ugovor ili produzenje?
A reci mi jos sta da napravim s ovim brojem koji je do sada bio nositelj, a sad je bez otpo-a? Kakvu pretplatu i mogu li na produzenje uzeti neki mob?
Ovo sve kad pokusavam na fini nacin doznati u szk ili t-centru, ko telad gledaju i ne razumiju. Zato pitam ovako.
otkud ja znam što ti zapravo želiš, osim što želiš mobitel.
je li to dovoljno da se itko upusti u razglabanje s tobom?
jel misliš napisati još ponešto više?
ili misliš da ću ja čitav dan provesti čitajući tvoje ranije postove i prema njima raditi tvoj profil te tražili koji bi ti mobitel odgovarao?
bok, vidim da je gospon ispravljach majstor ovdje pa me zanima sljedece : Imam aktiviranu obiteljsku tarifu extra total + xxl uz 50 % umanjenu mjesecnu naknadu s tim da mi jednom clanu uskoro istice otpo. Pa kako bi bilo najisplativije da uzmem sgs 3
Sve ok... kombiniram sto nekih stvari kako izvuci, jer imam za sad 5 clanova + simpu u mobile start, a htio bih se prebaciti u obiteljsku jer je povoljnija za ovo sto mi treba.
Jos jedno pitanje. Znaci, ovo sto si preporucavao u postovima prije drugim ljudima... simpa ide na total+ xxl bez otpo-a i onda drugi dan moze taj total+ xxl ici na nositelja obitelj+ xxl uz otpo na 2 godine i tad se moze kupiti i mob? Preko webshopa si rekao...
Nakon toga mogu u obitelj dodavati clanove i sve zajedno ce ici -50% kroz 12mj.
onda napravi ovo:
t-centar: 2x simpe (stare 90 i više dana) > prelaz na nositelja 2x obitelji+ xxl + 5 člana u dvije obitelji+ XXL (iz sadašnjeg mobile starta)
web shop: kupnja 2x uređaja i otpo na 2x nositelja i dobivaš -50% 12 mj
ne čitaj stare postove. odnose se na istekle promocije
Hm... ima li kakav medjukorak kod simpa > nositelj o+ xxl, pa da pokupim nesto tipa iphone, one x ili famozni s3 ili nesto slicno za ipak manje novce od 2-3k koliko dodje direktan prijelaz na pretplatu? Treba mi neki jaci model za posao radi cisco vpn-a, ali opet nemam za pljunuti toliko.
Vidi: #643
ako netko ima živaca i volje molio da "prouči" moj slučaj..uglavnom istekla mi je extra obitelj l tarifa i imao sam dva člana uz mene kao nositelja, ovog jednog broja bi se riješio jer mi ne treba, imam preko 12000 bodova i zanima me neka tarifa manja, možda ova obitelj m, ili neka pojedinačna, pa bi se i drugog člana riješio uz koju bi mogao povoljnije dobiti neki mobitel, na stranicama gledam i niš mi jasno nije, pol toga nemogu niti vidjeti informativno jer izbacuje da to uz moju trenutnu tarifu nije moguče...
Sve je jasno!
Osim jednog:
Emporia TALKcomfort
Ili
Samsung Galaxy S3
Hvala Miha. Situacija je sad ovakva. Ekstra Obitelj L+, 3 člana (žena OTPO istječe u 12-om, ja bez obveze i 3. broj uključen s tele 2 radi popusta). Ako napravim ovo što predlažeš moram ići na XXL obitelj zbog 4-og člana, a to mi se baš i ne isplati. Nekakva druga kombinacija možda?