Nisam stigao jer sam ga prodao :( Sad imam S3.. i ja čekam da se netko javi sa prvim dojmom ;)
Printable View
ja sam ga stavio i za sada je sve 5, ali ovo me sekira http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1756242
To je povezano s ovim: http://cafe.mobil.hr/threads/76459-e...ure%C4%91ajima
Chainfire je jučer izbacio novi LQ5 kernel za root:
https://twitter.com/ChainfireXDA/sta...96971533811712
Danas mi stiglo obavjestenje da je izasla nadogradnja softwarea. Instaliram, a vec je bio na ICS, da ne bude zabune. Sada je na 4.0.3 kernel 3.0.15-I9100BULPD. Mogu samo reci da je mob svaki put kad se nadogradi sve sporiji i sporiji. Sve veće zauzeće rama-a. Ima tko kakvu preporuku i moze li se mob vrati na Gingerbread, to je tako savrseno radilo!??????
Rusija dobila sluzbeni 4.0.4
Odlucio sam se za SGS2 ali me muci jedna stvar.Citam po netu da ovaj mobitel ima "pink spot" kod snimanja i slikanja.Znaci ako slikas nesto bijelo,u sredini se zna pojaviti roza mrlja.Vidim da jako puno s2 imaju taj problem i da je Samsungu poznat taj bug.Takoder sam vidio filmove na yt gdje frame rate dosta padne u nekim uvjetima snimanja (mislim da se to pojavljuje kod snimanja u tamnijim uvjetima).Dali su to popravili na novijim modelima ili nekako drukcije patchirali?
Nisam koristio soni ericsson xperiju arc ali bih ti preporučio da razmisliš. Koristim s2 i po meni ovaj telefon ne vredi te pare. Wireless katastrofa kao i kamera.
Ako ti je kamera bitna, onda svakako uzmi SE.
Pozz... Imam sg2 i na njemu ics.... Jel zna netko di da iskljucim notifikaciju kad me netko zove, kad mi dolazi poruka, kad mi zvoni alarm, uvijek mi frajer prica kad me netko npr zove zvoni mi mobitel i kaze ime tko me zove isto tako i za poruku i za alarm kad mi zvoni, govori mi kolko je sati.... Hvala
Settings - accessibility - talkback?
Kad smo već kod talkbacka, jel moguće ikako da kaže SAMO ime pozivatelja kao npr. na symbian Nokiama?
Pogledaj OVAJ video,zove se driving mode...mislim da je to......
Napkon nasao...tamo pod jezik i unos...kako je reko lega iznad mene, treba ugasiti taj car mode...thnx
Trebao bih otkljucati jedan SGS2, zakljucan na VIPnet, kupljen prije par dana... updatean na ICS, rootan, ali galaxy S2 SIM Unlock ne pronalazi kod za otkljucavanje... jel netko koristio mozda Galaxy_S Unlock ? Pise da taj nacin otkljucavanja i nije siguran...
I jel bi se negdje dalo kupiti preko ebaya ili sl. kod za otkljucavanje??
Imam SGS2, kupio sam si na njuškalu dodatnu bateriju za njega (3500mAh) koja je duplo deblja od originalne, dobio sam i novi poklopac... Ali zanima me ima li kakva zaštitna futrola ili zaštitno kučište za takav mobitel jer u originalne više ne stane...
Ako ima igdje, bit će najvjerojatnije na ebayu.
Iako iskreno ni tamo (brzinskom površnom pretragom) nisam ništa pronašao...
Imam neku smetnju ili nešto što mi se počelo dešavati na mobitelu, a to je kad zaključam mob ugasi se zaslon, ali nakon nekog vremena zasvijetli opet i opet se sam ugasi i opet se upali tako ono kako mu dođe... do čega bi to moglo biti?
Moj SGS2 koristim već godinu i dva mjeseca i primjećujem da je polako postao sve sporiji. Vjerojatno je na to utjecao i update na ICS, ali i samo intenzivno korištenje sa intaliranjem/deinstaliranjem aplikacija i masivnih igrica je uzelo danak.
Zanima me koji je najbrži i najbezbolniji način napraviti jedan dobar cleanup (a možda i hard reset) a da ne izgubim sve aplikacije i njihove podatke? Angry Birds progres me najviše brine, ne bih htio izgubiti toliki trud uložen u rješavanje nivoa. :)
Mob je sa original SWom od t-mobilea, nije rootan.
Meni užasno brejka na Omegi ICS, dok sam prije bio na Turkbey GB-u pičio je ko lud. Sad je katastrofa, valjda će Jelly Bean uskoro.
Jest da sam se naviknuo na AOSP izgled i funkcionalnost, ali za potrebe nekog testiranja nam na Omegi ICS podesio sve svoje aplikacije itd. i to koristio nekoliko dana. Dakle, identično podešen mob za moje potrebe. Nebo i zemlja po pitanju performansi i fluidnosti, usudio bih se reći, u korist AOSP romova (SlimICS ili RR).