ok, hvala na informaciji ,a mislija san na prijevod ,razumili smo se, znači triba čekat ICS sendvić pa ako bude za atrix
Printable View
ok, hvala na informaciji ,a mislija san na prijevod ,razumili smo se, znači triba čekat ICS sendvić pa ako bude za atrix
Sluzbeni ICS nece doci
http://www.phonearena.com/news/Motor...TON-4G_id35009
No uvijek mozes stavit custom rom
u to se ne razumin pa nebi volija čačkat po mobitelu
--
Koliko Vam baterija izdrzi? Ja je ujutro skinem s punjača, dnevno obavim 10ak razgovora i 10ak smsa dođem kući i veće je za punjenje... cca 12 sati je to, Nedavno sam mjenjao matičnu ploču,može li biti do nje ili je nesto drugo
Koji ROM koristiš? Stock ili?
Meni bez problema drži po dva-tri dana.
Nisam nista dirao jer je pod garancijom, da maticna ne vuce vise? Koji je code na tvojoj bateriji 4znamenke?,na kojem si ti ROM?
BH6X, na to misliš?
Ja sam na MROM (CM7-based).
Ne bih znao za matičnu.
Ko da je garancija ikad ikog spriječila. :D
Ista baterija, ma ja sam skeptican imao sam problem skoro godinu dana u roamingu mi se mob gasio i sad sam priminio maticnu i sve je ok! A najradije bi stavio novi ROM, p.s.imas koji tutorial, hvala
Na XDA ima ogromna količina raznoraznih tutoriala. Ovdje to i nije baš popularan telefon pa nema ništa.
ima li di tutorial kako rastavit mobitel,prašine mi je ušlo kod druge kamere,pa nije bas lipa slika kad koristim skype :)
Ako ćeš stvarno ići rastavljati mobitel (i to zbog tako trivijalne stvari), morat ćeš biti !IZUZETNO PAŽLJIV!. Naime, postoji na netu nebrojeno puno slučajeva gdje je ljudima djelomično ili potpuno prestao raditi digitizer jer je flat kabel za digitizer NEVJEROJATNO nježan i vrlo ga je lako otkinuti ili oštetiti.
nista bolje onda odnit u servis pa nek oni očiste i kupit futrolu ;) ,hvala na pomoći
Pozdrav !!!!
Imam ogroman problem. Danas sam probao staviti Avatarrom na moj atrix i zakovao sam "failed to boot 4 starting rsd mode". Pokusao sam preko RSD Lite da ubacim neki .sbf, ali onda mi je poceo javljat "Battery is too low to flash". Hvala unaprijed.
A nitko ti nije objasnio da se treba držati što je dalje moguće od RSD-a i SBF fajlova?
Za praznu bateriju ti treba ili vanjski punjač (ima na ebayu) ili tzv. aktivni USB kabel, a ako si hrabar možeš probat i običnim USB kablom. Što se tiče "failed to boot", probaj ovu metodu (izabereš opciju 3).
Preporučam ti da drugi put prvo pitaš, bolje nego da skoro uništitš telefon zbog neznanja i trivijalnosti.
Hvala na odgovoru. Napisao sam da sam pokusao da ubacim .sbf, ali me je zaustavilo sto je poceo da javlja da baterija nije puna. Metoda koju si mi poslao je za AT&T ili ja grijesim, kod mene je m:tel ili internacional (jer ubacivao sam razne kartice u njega). Uradio sam i backup sa (TitaniumBackup i clockworkmod). Najgore je sto sam ja pratio to upustvo od dev-a., prije toga samo sto sam odradio je ovo i to je sve sto sam ja cackao na mobu.
Hvala.
Unlock dio je možda za AT&T ali fix za tu grešku koliko znam nema veze sa varijantom uređaja ni operaterom. Zato sam rekao da koristiš samo opciju 3.
No prvo moraš riješiti bateriju jer bez toga ništa dalje.
rijesio sam za bateriju sutra cu dobit isti atrix, pa cu na njemu puniti bateriju. Hvala ti na odgovoru, sutra cu sve da probam, pa ako gdje zakujem tebi cu se obratiti za savjet obavezno. Hvala
napokon!!!! :D odradio sve iz ovog Tutoriala sad mi pise unlocked kad pokrenem mobitel. sad jedino da mi kazes koji da mu ubacim ROM i kako. Ne zelim da napravim opet kakvu katastrofu :D. Hvala na svemu jos jednom.
EDIT: Da li mogu samo uraditi restore nandroid ?
Jesi instalirao custom recovery? Ako jesi, trebao bi moći samo napraviti nandroid restore.
Ja osobno koristim MROM-GB, odličan i stabilan, jedini mu je problem što je GB što se danas smatra pomalo zastarjelim (mene osobno uopće ne smeta).
Jesam imam custom recovery udjem u android recovery, restore i nece probao i advanced ("error while flashing boot image"). u backup folderu imam (.android_secure.img, cache.img, data.img, nandroid.md5, system.img).
EDIT: Zavrseno sve sada ide na CSROM Turbo. Hvala drug jos jednom na pomoci. :smile:
Koja je zadnja verzija da se stavi na mobitel a da radi i lapdock? hvala
4.5.145 (android 2.3.6).
imam motorolu atrix ,android versia 2.3.4 ,za sada nikakvi updates ima godina dana, skinija san cyanogen mod 10.1 i gapps-jb na str. http://www.linuxmobile.org/atrix
i kad pokrenem rom manager javi mi problem failed to boot 2 i sve stane pa moram vadit bateriju i ponovo palit, nisam neki znalac ali pratim po forumima i youtubu kako se instalira pa mislim da bi moga to napravit da nije ovaj problem sa boot 2:tomato: