imam jailbreak ali nema šanse da skinem mywi besplatno u tome i je problem
imam jailbreak ali nema šanse da skinem mywi besplatno u tome i je problem
Pa nađi ga na internetu, i prebaci ga na mob.
Ili pogledaj na sinfuliphonerepo.com [repo] u cydiji, tamo sam ja sebi prije skinuo, crackani, radi.
sinfuliphonerepo.com kako doci do toga,kad upišem u cydiji kaže mi error verify i još jedno pitanje zašto me stalno traži ID apple password kada nešto želim free skinuti sa instalusa kako to maknuti
sinfuliphonerepo.com to ne radi definitivno
još jedno pitanje ne znam zašto ali gro programa nema šanse da skinem sa instalusa jer zna netko zašto
Jesi probao skidati sa nekih drugih servera?
ne znam ali iz nekog razloga ne mogu sad upaliti iphone izgleda da je otišao u dfy mod dakle kad sam ga upalio prvo nisam mogao ući u poruke pa sam ga restartao i onda je samo stajao samo onaj logo ad jabuke pa sam ga stavio u dfy mod pa sad ne mogu ništa kako da ga pokrenem
kako preko kompa staviti u iphone 3gs aplikaciju MyWi a koja je u nekakvom deb filesu skinuta sa neta
Sa iFunbox otici u /var/root/Media i u Media napraviti jos 2 foldera Cydia i unutra Autoinstall. Staviti deb file unutra i resetirati telefon
jesam ali sad ne mogu otvoriti MyWi kad stisnem na ikonicu samo se na trenutak otvori i odmah zatvori dakle ne mogu ništa napraviti a i one koje otvorim sve su u nekakvoj trial inačici tako da ništa od toga jedino kažem ako netko zna gdje skinuti MyWi a da zna provjereno da radi pa da si skinem
sad sam našao na netu neki MyWi ali sad je u nekom File dadoteki i INSTALL File (.install) dadoteki dakle kad sam raspakirao zip files dobio sam ove dvije dadoteke pa kako se one stavljaju u iphone da li isto kao i deb files??
Drugo upozorenje za postove jedan za drugim. Treceg upozorenja nema, nego kazna (ban)
Jednostavnije ti je pricekat koji dan dok se ponovno digne sinfulirepo server.
Na kojem si softwareu?
Btw. i probaj ovaj repo
http://cydia.myrepospace.com/ichamcharifi
Eh ovako drugovi, kupio sam iphone 3gs bijeli 16 gb.. U extra stanju, nisam ga puno platio ali ga zeza to sto nije fabricki otkljucan te mu je ios 4.1 a firmware je 6.15.00 .. Posto ste vi imali tog iskustva sa updat-eima...a mene neki đavo tjera da ja njemu uradim taj update...molim vas savjet ..da li da radim taj prokleti update ili da ostavim ovako..:D..
Ako napravis update gubis unlock. I sa ti 6.15.00 ti vjerovtano gps ne radi. Ako ti je potreban unlock, ne diraj nista
Znaci da ne cackam nista..:D.. A taj unlock ne bih mogao sam uraditi?? Ili bih morao nekome paltiti da ga unlock..:D
Ostavi kako je, ne postoji unlock za iOS 5 (mozda postoji preko onih kartica, ali nisam siguran)
OK drug...hvala..:D
Sad sam malo pretrazio, izgleda da moze 3GS sa 6.15 se otkljucati, ali ako ne znas sto radis, ostavi ovako
Procitaj ovdje drugu stranici o ultrasnow
http://blog.iphone-dev.org
A bil' mogao uraditi update na neku verziju prije 5.1...recimo na 5.01 da uradim update??
Sa 5.0.1 samo i moze, ali samo ako imas spremljen SHSH u Cydia za 5.0.1
napravio sam ovako: iFunBox-Raw File System-var-root-Media-Cydia-AutoInstall- i tu stavio onaj mywi deb files e sad nakon restartanja iphona dobio sam ikonicu na diplayu i kada kliknem na nju samo mi se display zacrni i tu stoji i stoji,iphone je priključen na 3g mrežu i nije na wlan-u dakle ili sam negdje fulao u stavljenju aplikacije u iphone ili to ne radi,inače se radi o inačici 4.0 koja je patchovana dakle jer znaš u čemu bi mogao biti problem,inače mi se ista stvar javlja i kada tu istu aplikaciju skinem direktno sa cydie potpuno isto
Pa onda je ocito stvar u aplikaciji. Nadi neku drugu verziju. Pogledaj na sinfuliphone, sad radi
Citaj malo temu, odu od 70 stranica (zadnjih par procitaj) i upute kako se stavlja. Ako drugima radi, radit ce i tebi
[QUOTE=robi64;1017865]ajde molim te daj mi link[/QUOT
u istinu ne mogu naći temu od 70 stranica i upute a sve sam pretražio pa daj mi samo postavi link kako da dodjem do nje i pročitam si