E to je to, super hvala! :)
E to je to, super hvala! :)
Pozdrav svima...
Imam jedno pitanje, ne koristim se puno ovim forumima pa se ni ne snalazim najbolje.
Ovako, ja sam pomorac i trenutno sam u miami-u svaki 10 dana i imam priliku kupiti novi IPHONE ali je zakljucan od strane Americkog AT&T-a, pa me zanima da li se moze otkljucati kod nas?
Hvala na pomoci...
nije jos izasao unlock
al opet je to screenshot, nije to to... Probaj prek neke aplikacije spremit. Valjda ima neka.
Koji je sada najbrži način kako doci do uređaja ,,,ekipa sad poludila pošto u T-Mobu daju 50%... koliko se sjecam bilo je preko Moj-tmob portala nesto,a kako sad to ide?
zasto mi u itunesu sa strane kod moba nema ringtones?
dal vrijedi ova folija ove novce ako tko zna? ili dajte link na sličnu neku.
http://www.zagg.com/invisibleshield/...ns-shields.php
ili ova
http://www.gadgetshieldz.com/apple-i...ors-cases.html
ja imam ZAGG-full cover vrijedi svakog dolara :) a sada sam narucio za probu od stealthguards za probu,placa se samo poštarina 2$
Narucio sa ebaya 6 prednjih + 6 zadnjih za 2$. Vec dva mjeseca bez problema rade svoj posao
Takje dečki, nedajte za folije više od 5 $ sa shippingom jer sve ostalo je pljačka. Ja na svojim telefonima već 3 godine koristim one jeftine s ebaya i nikada problema, ako se i ogrebe uzmem novu i bok.
10 screen protectora za iPod, 1 funta, poslo mi u najobicnijoj kuverti. A folija je ok, ne lijepi se, ko da je nema :D samo moras pazit da ti ne ode u koso kad meces i da nema baloncica ;)
hvala svima na odg :)
Imam iphone 4 16 GB verzija i sad sam napravio 4.2.1 updejt jer mi JB bas nije od neke koristi.No sad imam glupi problem da mi na svim kompovima kad spojim iphone pise da ima 13.5 GB zauzeto od 27.5 GB prostora ??? u iphone i itunes pise 14. nesto ali windowsi na 3 razlicita kompa pokazuju 13.5 od 27.5 ? A neda mi vise dongrade na 4.1
Nemoze, neda.Nije to bitno, mob radi savrseno 4.2.1 je osjetno bolji od 4.1.Samo izgleda sad prikazuje "punu" internal memory a ne samo koliko imam za koristenje. Znaci prikazuje mi 14 gb free od 27.5 a prije je prikazivao samo 14 gb free( windows 7 , probano na 3 kompa ) .
meni je mob najbolje radio na 4.01! sad mi malo laga multitasking, i dalje je brzi i sve al kad ga usporedim s starim je sporiji :/ a i taj sat su mogli vec sredit...sramota!