Ovo se i meni dogodilo od kako sam po tutorialu stavio T-Mobile verziju 2.1..
Mislim da više ne postoji onaj Huawei menu u koji se ulazi sa Down + ON + crvena tipka..
Printable View
Ovo se i meni dogodilo od kako sam po tutorialu stavio T-Mobile verziju 2.1..
Mislim da više ne postoji onaj Huawei menu u koji se ulazi sa Down + ON + crvena tipka..
Pozdrav svima!
Zvao sam sluzbu za korisnike i receno mi je da Pulse obavezno koristi prijenos podataka koji se naplacuje prilikom slanja/primanja MMS poruka. Kaj nije to govno? Znaci, cak i kad primim MMS moram ga skinut sto se naplacuje! :angry:
Sugerirano mi je da izbrisem Access Point-ove za gprs i wap al onda MMS uopce ne radi, tj. ne mogu slat ni primat MMS poruke iako su postavke za MMS ostale u uredjaju. Inace koristim simpa karticu na Pulse-u i MMS ispada prilicno skup.
Postoji li kakvo rjesenje?
Imam problem sa Pulse ! Radi se naime o baterji. Ako želim da napunim da "normalno" drži dan dva moram da ga restartiram.
Potom. Pogledam u Task Killeru često ima 5-6 ili više aplikacija - iako nisam ništa pokretao, naime, nakon samog paljenja mob. stoje aplikacije.
I baterja se vrlo brzo "troši". Od prije par mjeseci sam stavio 1.7. I sve je predobro funkcioniralo.
Da li se to nekom događa, i kako poboljšati. Da li se - možda - zadržava smeće ? Kako vi to riješavate!
Je li tko probao UK 2.1 ROM, jesu li ispravljene greške prisutne u HU 2.1?
Zanima me i može li se s njega vratiti na 1.5?
Stavljao sam 2.1 uddate sa t-mobile.co.uk i na pola puta je pisalo udate faild. nisam mogao ništa drugo nego izvaditi bateriju i sad kad pokreće os ili pokušam upadetat ponovno pojavi se plavi ekran i CANNOT READ RAMDISK IMAGE... POMOĆ!
Zapravo to piše kad ga upalim, a kad stisnem tipku za glasnoću prema dolje+crvenu tipku+za upalit isto se pojavi plavi ekran i ptn0...ptn5 al ne pište cannot read... i ništa dalje.
Hm...zanimljivo...ne mogu staviti taj 2.1 update sa UK javlja grešku. Morao sam vratiti nazad HU verziju.
Meni se normalno instalirao uk 2.1 ali prije njega nisam imao nista nego uk december update... ne znam zašto ti ne uspjeva ali vidim da na modaco forumu jos par ljudi ima tu gresku. Javi ako uspijes rjesit nekako.
Inace, ROM radi dobro, ima nekih novih widgeta i kamera je puno bolja i naravno bluetooth slanje i primanje datoteka radi bez problema.
T-mobile uk je izbacio 3d galeriju i live wallpapere, a hrvatski jezik se moze izabrat tek instalacijom programa "more locale 2" iz marketa.
U marketu se ne vide sve aplikacije, ne znam jel to google filtrira po zemlji ili telefonu ili mobilnom operateru?
Zanimljivo....nisam mogao staviti android 2.1 sa uk, te sam onda vrati na december update (sa t-mobile.uk) i čak ni onda nisam mogao staviti 2.1 uk i na kraju morao ponovo staviti 2.1 sa t-mobile.hu na svoj huawei....
Jel netko zna kad će biti dostupan android 2.2???
MMS Problem- trebam pomoć
Molim nekog da mi stavi postavke za mms apn za T-mobile korisnike, što god napravim ne valja, zvao sam službu za korisnike, javit će se tko zna kada unutar 24 sata, a meni treba sad...
Hvala
Name: TM Hr Internet
APN: web.htgprs
MMS protocol: WAP2.0
MMC: 219
MNC: 01
Authentication type: PAP
APN type: default
sve ostalo: <not set>
..i
..
Name: TM HR MMS
APN: mms.htgprs
Proxy: ostavi prazno
Port: ostavi prazno
User name: ostavi prazno
Password: ostavi prazno
Server: ostavi prazno
MMSC: http://mms.t-mobile.hr/servlets/mms
MMS proxy: 010.012.000.004
MMS port: 8080
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 219
MNC: 01
APN type: mms
Zar nitko ništa još ne zna o android 2.2. za pulse???
Hvala Yager, al i dalje imam problem, i dalje mi ne radi mms, tj, ne mogu otvoriti attachment koji dobijem u mailu,ni kad sam spojen na internet. Kod mene nema onoga za upisati MMS protocol: WAP 2.0
Imam ubačen FLB 1.5 rom , i sad nikako nemogu vidjeti grupe kontakata u imeniku. s obzirom da u imeniku imam oko250 kontakata ovo mi je dosta važno.
Ima li tko kakvu ideju?
Evo vidim da mnogi imaju ovaj fon,mislim si ga uzeti,nije mi do Iphonea niti ne zelim bacati lovu na mob preko 1000kn. Isplati li se uzeti Pulse sada,kada je Adroid 2.1 dostupan za njega? Gubi li se s tim garancija i koliko je bolja kamera i touch na 2.1?
Postoji li način na koji mogu srediti tethering sa laptopa na Pulse? znam da mogu ako se spojim mobom tetherat laptopu ali postoji li obrnuti način? nemam baš wlana u zadnje vrijeme :(
Ima vec tema o tome: https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=69019 (drugi uredjaj, ali to nema veze).
Nisam dugo citao temu jer sam sestri poklonio mob, ali me zanima dali se isplati preci na 2.1 i ako da koja verzija i jel moze link s uputama kako ide 2.1 i gdje ga skinuti( ak ne ovdje , moze i na PM)