Na kaj ti trošiš novce damgol... ;D
Printable View
Na kaj ti trošiš novce damgol... ;D
Je li moguće da rezultati budu 50-50 pa da obadvije izlete van!? To bi mi bilo jako drago vidjet!!
Ne znam kakva su pravila, ali jako su male šanse da bi se tako nešto dogodilo...
pa glasovi se skupljaju porukama i pozivima, daj mi objasni kolike su sanse da obje imaju isti broj glasova.... nikakve.
Taman i da se desi...moraju izgurat 100 dana. Već su ona dva ....... izašli, pa su dodavali druge ljude. Ne bi nikako 2 osobe bacili van, nekaj drugo bi izmislili.
Naravno, govorimo o debeloj teoriji. Po meni nema šanse da imaju baš isti broj glasova. Prije bi dobio na lutriji...
Da se to dogodi pustili bi glasanje jos koji dan
Ili jos koju sekundu
ili bi oni sami jednoj od njih dodali 1% a drugoj oduzeli isti taj 1%...
dajte ljudi...... cut the crap
sasa ce pobrat milju. :)
da strastveno moš mislit....= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ali kad ti neko ide na živce onda ga se moraš riješiti;)
EDIT: OFF TOPIC! (za to ima druga tema gdje ću ti rado odgovoriti i to na tebi razumljiv način... ;D :evil: ;D)
pa nisam rekao sa čijeg phona sa zvao;);D= Citat =:
Izvorno postao gog
hebote, riskirat ću par kuna samo da ovu Antoniju hitimo vun, nemrem ju smislit...;D
To je sve dosadnije,ja samo nekad pogledam i to jedino kad je ispadanje!!!!!!
...i ja u zadnje vrijeme...bome kad vidim onu Antoniju (+ njezina guzetina sa špagom unutar guzova :freakout: :Puke: ) pa Valentinu...ne da mi se živcirat...
Iskreno, nitko mi nije onak' legao da pa da velim "e nek' pobere milju". U talijanskom BB je bila jedna teta, u njemačkoj sm viđao isto ljude koji su mi bili full simpa pa veliš baš to - nek on (ona) uzme milju. Al ovi naši...
meni je postalo dosadno kad je ekipa iz zg-a(krešo i ozren) izišla! nisam lokalpatriot,al jedino mi je njihova zajebancija bila oke! ovi što su ostali,zajebancija im je nekako...dosadna! :zzz:
Ma ni nema zajebancije!!!
...stvar je u tome da sad svi pametuju i "hvataju" pozicije - jučer kad je Marina zveknula sa stolice normalna reakcija bi bila da Alenu kaže kakva je konjina a ono ništa pa 'bate u normalnom životu bi mu oči iskopala...
Usput po pravilima bi im sad trebali "ufurati" novog kućnog ljubimca (moj prijednog je noj)... ;D
e kako je zveknula na pod, ja sam se strgala od smijeha, to je istina što kažeš dmitrovska, ne da bi poludila nego ko zna kaj bi bilo. a ona je to tak prihvatila, malo preprozirno, još ga tam grli...ma joj bluje mi se
samo da ove dve antipatikusice izlete, tonka i guzata;)
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Anforčnetli...
Valentina: Pokazat ću grudi ako pobijedim
http://www.index.hr/images2/valentinagr1v.jpg
KAKO se polako bliži kraj stodnevnom reality showu Big Brother, ukućani su se potpuno otvorili jedni prema drugima, pa su tako dečki dugo vremena nagovarali Valentinu da pokaže grudi, što je ona odbila, da bi na kraju ipak rekla da će pokazati grudi ali samo ako osvoji milijun kuna.
Prema mišljenju muških, ali i nekih ženskih natjecatelja, Valentina je vlasnica najljepših grudiju u Big Brother kući.
U nedjelju su ju Zdravko i Saša dugo vremena nagovarali da ih pokaže, i to nakon što je Antonija pohvalila izgled Valentininih grudi. Dečki su se odmah upitali otkud Antonija zna kako izgledaju Valentinine grudi, te posumnjali u obnaživanje u "satu privatnosti".
Alen je mudro primjetio kako bi Valentinini navijači bili oduševljeni da pokaže grudi, ali ona se ipak nije dala.
Na kraju je kroz smijeh kazala kako će pokazati grudi ako osvoji milijun kuna, da bi Saša na to duhovito odvratio: "Pokaži ih odmah, ako ja osvojim milijun kupit ću si četiri takve da mi šeću po dvorištu."
Mene to ne zanima, s takvom guzicom joj ni dobre sise ne pomažu ;D
uf zamisli..... *ebo sise, kad odluci da pokaze pi*ku nek se javi onda
...ma daj,kod umišljenih,guzatih ******* ( :D ),ne pomažu ni sise ni pi*ka ni išta drugo...samo nek ona izleti,a vani nek misli zašto nije dobila milju kuna...