Napravis restore i sve se vraca u pocetni polozaj. Samo sto sa restorom dobivas 3.1.3 i nema unlocka jos za tu verziju! Neka me netko ispravi ako grijesim.
Printable View
U oba slučaja možeš vratiti na original i garancija vrijedi. Samo
spojiš iPhone na iTunes i stisneš restore. Pričekaš, vratiš backup ako hoćeš i to je to. Nestali su svi tragovi JB- a i unlocka.
EDIT: malo sam zakasnio, možete obrisati :)
može li mi netko pomoc u vezi WINSCP upišem u host 192.168.1.3 username: root password: alpine i onda mi se javi greška u nekoj liniji jeli znate u cemu je problem?
Čemu WinSCP?
Imaš i-FunBox koji radi istu stvar, samo je jednostavniji (spajaš se preko kabla).
nakon sta san jucer usa u cydiu i stavia novi source, ona se vise ne zeli pokrenit, stisnen na nju, ide sekund crni ekran kao da ce uc i onda izbaci...pokusa san uc u icy, ista stvar...iFile ista stvar...
jel ima spasa osim restorea?
ne znam...tako je i meni bilo...pa sam ja nakon toga radila restore...jbg
srecom (kuc - kuc - kuc), od onda nemam tih problema...
meni se to dogodilo nakon sto sam instalirala winterboard ako se sjecam dobro...nisam nikako mogla uc u cydiu...pa sam napravila restore...
za sada se nadam da se nece nista zbrejkat da ne moram raditi restore pa otic na verziju 3.1.3
ma vidia san na dosta mista da se to rjesilo brisanjem sourcesa priko winSCP-a, i pokusa san tako, ali nista od toga...
ma najvaznije mi je da pribacin sms poruke na pc, pa onda mogu bez problema napravit restore...
kako se zove onaj program na kompjuteru i spojis iphone i onda radis na iphone priko toga programa, ima san ga ali san ime zaboravija
@ hajduk1911
Veency iz cydie?
kad ste se registrirali na itunes ste ostavljali bas prave podatke ili bezveze i jel treba broj moba upisat?
kad sam se registrirala na hrvatski, onda sam upisala tocne podatke, a kad sam se za americki onda sam gluposti pisala :D za broj se ne sjecam...
a zakaj si se na 2 drzave registrirala kaj nije to svejedno?mislim ja im nebi davao pravi broj necu da mi nista salju ocu ovo samo da mogu skidati aplikacije...
stavio sam tu cyndiu i kad sam trazio aplikacije uzasno je sve sporo bilo tipa napisem jedno slovo pa tek nakon 3sec mogu drugo.to mozda zato sta nisam bio restartao mob nakon otkljucavanj nemam ga sad kod sebe pa nemogu probati?
ima jos koji tipa cyndia za free aplikacije?
Zato jer aplikacije u Hrvatskom AppStoreu nisu iste kao u Američkom.
Drugim riječima- u Američkom ih imaš puno više.
Pa, trebaju im tvoji podaci jedino da ti šalju mail sa "računima".
Cydia, ne Cyndia :)
Imaš Rock (u Cydii ga instaliraš i onda nju možeš pobrisati preko Rocka ako želiš).
Cydia je meni općenito spora (i treba joj par minuta da se refresha kada je upalim)- Rock mi je puno puno brži.
Ako ništa drugo- probaj ga. ;)
aha mislio sam da je appstore ista baza za sve nisam znao da podijeljeno po drzavama..
a dobro onda cu neki bezveze broj upisat :)
probat cu taj rock a neznam dal smijem pobrisat cyndiu jer sam ga preko njega otkljucao..mislim meni ne smeta nek je gore
Kada instaliraš Rock, u njega se "ubaci" sve što si instalirao i preko Cydie.
A, ima i na Rocku unlock. :)
Tako da je možeš pobrisati.
Mislim, možeš i ostaviti- ako ti ne smeta...
hmmm tipkam rock pa mi ne nalazi u cydie nista jer to normalno aplikacija ili?
a recimo sad bas gledam taj ibluenova i kaze da 5$ dode kaj nije tam sve besplatno?
i instalirao neki poker tek tolko za probu ali ga sad nemogu maknuti ono kad se sve trese na toj ikoni nema x za pobrisat?
registrirao se uspjesno na itunes dali sad kad idem pod hrvatska mogu isti mail dat ili mora biti drugi?
da bi mogao sa springboarda obrisat i te aplikacije (instalirane preko cydije/rocka) moras instalirati cydelete...inace ih moras maknuti iz cydije/rocka :)
ibluenova ima i besplatna (krekana) preko cydie, u xsellize repou...
nisu svi programi free, ima nekih i koji traze da se plate :D :D ali i ti koji se placaju, opet ih ima krekirane u cydiji ili installousu :)
Meni nađe- probaj upisati Rockapp.
Nije sve besplatno, dio programa tamo su programi koje je Apple odbio staviti u AppStore- pa su u Cydii/Rocku.
Brišeš (u Rocku) tako da odeš na Manage> odabereš aplikaciju koju želiš maknuti> stisneš na nju> stisneš uninstal. (resetiraš ako treba).
U Cydii- manage> pacages> odabereš> pobrišeš (mislim da je tako nekako bilo).
Ako imaš puno programa, možeš i u tražilici (Rocka ili Cydie, da ne bi bilo zabune) naći program> odabrati unuinstall.
Moraš dati drugi mail, koliko ja znam.
pa ja sam rockapp instalirala preko blackra1na??
instalirala sam i rock i cydiu...
nekak mi cydia draza, rock mi svako malo kod downloada nekih programa (ili updatea) javlja nekakvu gresku...
georgy, tako je... potrazi u cydiji RockApp ;)
Da, ali ako je maknuo blackra1n- lakše je ovako.
Da, i meni je kod par njih javio grešku (sjećam se da je snappy jedan od njih)- pa sam ih instalirao preko Cydie, ali ona mi je jako spora pa je izbjegavam koristiti... :)
i meni je full spora...i javlja mi stalno na pocetku da neke repozitorije ne moze nac ili nesto...a kad sam ih htjela maknuti ne mogu ih nac??? lol lol
ja sam mislila da je spora zato kaj imam gro programa :D sad znam da nije tako :) hehehe
evo skinuo rock :)
a recimo ove aplikacije i igrice sta ima na ppcwarez kak se to instalira?