A jesam blesav,kak se toga nisam sjetio...hvala:respect:
Printable View
lol i ja sam slucajno nasao. kako sam ga kupio prekjucer od tad cijelo vrijeme zujim po njemu i pokusavam skuziti sto vise stvarčica.
e da daj mi recite jel vi znate da i N95 8GB ima AccMetar (ono kad okrenes mob za 90° na lijevu stranu slika se okrene u Landscape) ugrađen u sebe. Ako niste znali odite ovako Alati-->Postavke-->Općenito-->Personalizacija-->Zaslon-->Zakretanje zaslon i tu postavite Automatski
Opće je poznato da N95 8GB ima accelerometar.
čak je i obična N95 ima accelerometar.
tako da si "otkrio toplu vodu"... ;)
namjeravam uzeti n95 8gb kodiranu na t-mobile,zanima me da li kad joj promjenim product code na balkan preko nemesis-a ujedno skidam i lock sa t-mobile-a i aparat mogu slobodno koristiti i na druge mreže...hvala:respect:
NE
kada staviš product code balkans i napraviš update, onda samo debrandiraš mobitel (maknu se sve t-mobile oznake u softu).
debrandiranje mobitela NIJE isto što i otključavanje.
mobitel će te nakon toga i dalje ostati otključan.
jedino je riješenje da odeš do nekog unlockera.
hvala Ico,znam da sam na zadnjoj 95 8gb skinuo product codom sve postavke jer je bila made in singapur ali otkljčana,trenutno imam n96 ali aparat je katastrofa,ne da se haknut...ništa pa sam odlučio vratitit se 95-ici 8gb
dolazim u zagreb u subotu. pa me interesuje moze li se naci (nije bitno , na crno ili ovako) nize cijena od ovih nasih. jer kod nas je najjeftinija ( na crno) 2850 KN... ??? Da dzabe ne dolazim :D
Jel mi netko može rec gdje u mobitelu mogu vidjeti statistiku koliko sam poslao i koliko sam primio sms ???
Hvala
je l' potrebno prva 3 puta bateriju puniti 8 sati (ili tako nešto, što se prije radilo)?
Znanm da nije tema..al trebam malu pomoc..
KOd snimanja s nokiom n95 mobitel mi se restartira..najcesce je to kod snimanja,a ponekad i kod drugih aplikacija...stavio sam i novi software..neznam kaj da napravim??
ne znam je li bilo pomena ali da pitam, da li mobitel lagga kada se napuni odredjeni dio memorije? npr ako se popuni 5-6 od 8 gb da li pocinje laggati?
Onda je to rjeseno sa novim softvareom jer od frenda kad je napunito preko 4 gige mob se vuce ko stara baba...
dva razlicita misljenja. @pbreaker jel isprobano znas ili???
E ... treba mi pomoc. dobio sam mob prije 2 h... jest ono made in finland , ali je italijanski firmware... onaj TIM... i bezze mi je nekako. verzija je ova v30. kad odem tamo da ukljucim rotate screen , skroz sporo radi. nakon 5-6 sekundi reaguje (najbrze)... onda dodje oni programa , dosadnih... moje pitanje je , koji je najbolji software , i kako ga staviti, posto mi je sad ovaj najnoviji a nista ne valja :S ...
EDIT: Evo nasao sam nesto , nadam se da je to to... http://www.symbian-freak.com/forum/v...ic.php?t=26456 ... rezultate cu vidjeti sutra posto sad se puni :D
hvala
ako ti mobitel ima TIM-ov soft (tj ako je brandiran), a hoćeš ga debrandirati (ne otključati, već maknuti taj TIM-ov soft) onda si pogledaj obavijesti u nokia dijelu foruma.
Pa si pogledaj.
I da, stariju verziju softa možeš staviti jedino pomoću Phoenixa (ali time možeš ubiti mobitel) ili da odneseš nekome da ti to napravi (neki unlocker ili serviser)
ja iman popunjeno 3,5 gb i verziju softvera v 20 i normalno radi (više manje)
nego vidin da govorite o n 95 od tima. ja iman takvu od tima, samo neznan je li brendiran, koko znan mislim da nije ali kako to vidit da je bredirana (di se vide te ikone od tog oparatera.
pa mene ne šalje, niti imam njihovu stranicu ponuđenu da odem na nju.
promijenio sam onaj TIM-ov software.. i ni na jednom mi nije dosao spiderman :D