da, zanimljivo je da su samo pristalice hdza krivo shvatile..
Printable View
ma ni ja nisam ni za jedne posebno nabrusena,ali znam za koga nebi nikad glasala.Tako razmisljaju vecina,i uvjek glasaju za one koji su im donjeli nesto ,a kao ovi su drugi su maltene neprijatelji,boje se da neostanu bez toga ..necega.Ajde kuzim prije su nam krojili drugi povijest.Sad kad je hrvatska samostalna opet nevalja,Mi smo valjda takvi ljudi ,to sam vec rekla negdje,kad je bio rat svi su bili jedan za drugog i za domovinu su se borili rame uz rame.A sad se bore za fotelje i jedni drugima spustaju kajle,ko da ta nasa drzava nije nasa i da u njoj nezive hrvati,vec tajkuni,bogatasi i sirotinja,drugo nije vazno.Ak me razmete kaj sam htjela reci.:comp:
mozda je krivo forumurlirala, pristalice hdz-a ne zele vidjeti nista drugo osim sanadera, seksa, bebica i ekipe, i za njih je to zakon! ;)
a ovaj tim je kao ok?zbunjeni zoki i onaj jurcic ko neka maskota na baterije,sanader je ipak veci kalibar i svjetski covjek,i definitivno jedan od nasih najboljih politicara..
Ovakvu izjavu necu ni komentirat! :) Bas je Ivo pravi politicar svjetskog kova, krenuvsi od opozicije na Splitkoj rivi pa sve do danas! svaka mu cast! a i sami znamo kako su ga neki psihijatri ocjenili!
covjek se probio,nije pao s neba ko zoki i popusio odmah..
bez obzira na sve taj Ivo je dobio mandat za sastavljanje vlade.u svakom slucaju bolja opcija nego drug Milanovic.
taj ivo je bolja opcija samo za one koji imaju direktne koristi od hdza. ili za one koji jos misle da je jos '91..
a tomy, na tvoje vidjenje politicara i politike se necu nit obazirati, posto ocito biras vladajuce prema tome koliko je netko dosadan, zbunjen ili maskota. lol, sto je onda ona kosorica u hdzu? ;)
kaj vi ste još na izborima? :D
al fascinira to me sve to skupa , frajer pokrade kaj god stigne , prevesla sve žive , pojede sva govna koja je izgovorio na rivi , izruči generale , rasproda sve hrvatsko što vrijedi , tolike afere , uvlači se u guzicu eu i pleše kako oni sviraju , bosanske hrvate na njih se samo sjeti kad su izbori , .....al on ide dalje
e pa svaka čast hrv. narodu na izboru:hrv:
a onaj milanović isto okrenuo jurčiću leđa preko noći:crazy:
od toga isto neznaš kaj možeš očekivat...
mislim da frajer nije za taj posao jednostavno , al onda čemu s takvom kampanjom krenut i onda sve nakraju preko noći preokrenut , krajnje neozbiljno..
IZBORI SU GOTOVI,A AK SE OVAK NASTAVI POTEC CE KRV:crazy:
Kolko se sjećam, u osnovnoj se biralo ili vjeronauk ili neka izvan nastavna aktivnost ili ništa. Meni je bio dostupan i muslimanski vjeronauk, ali znam da na kraju nisam išao ni na jedno. Ako si ga odabrao da ti bude lakše (a sad kažeš da ti je teško) - tko ti tu može pomoći :)
Ovi ljudi su dovoljno pametni da ne zakrve ;)
ha, a ko ga to hvali?Carla mozda?daj me podsjeti.Ma kaj satovi nisu uopce tolko vazni.Jer kad malo bolje pogledas svi oni su se jako dobro snasli i ko da je god na vlasti uzme svoj dio kolaca.Ali kad se pisu kartice,jer se moraju,onda se pise da vozi golf za otpad i da stanuje kod zenine mame ,sve u tom stilu...Firme su na zenama,puncima itd..Isto tako mora se povinovat ovim ,vecim ,jacim.Ma daj pa mi smo tak smjesno mali da nema ovih nasih sportasa nebi niko ni znal kaj je to Hrvatska,a kamoli de je.Rat,mislim da ih se ovi izvana ne zele sjecati koliko su sranja napravili.Sve u stilu ,mi se nesmijemo mjesat, a vi se pobijete medu sobom.Americka taktika malo pobij naroda izbombardiraj ,isprobaj oruzje,a onda cemo vam kao dobri dusmani slati pomoc...smjeh..a da a potpisite da necete nas amere osudivat kao ove ostale zlocince,jer bumo vam mi dali koji kreditic da vam se nade..Ma joj ta politika..:crazy:
Citat iz 1940-tih godina proslog stoljeca:
"Parlament donosi nekakav zakljucak , cije poslijedice mogu biti sudbonosne za drzavu, a nitko za to ne snosi odgovornost,nitko nikad ne podnosi racun. Jer,naziva li se to preuzimanjem odgovornosti kada poslije sloma, vlada koja snosi krivicu podnese ostavku? Ili se koalicija raspadne pa raspusti i parlament? Moze li se uopce neku prevrljivu vecinu ljudi (parlament) ikada uciniti odgovornom? Moze li se vodecu licnost vlade uciniti odgovornom za djelovanje cije se nastajanje i sporovodjenje stavlja iskljucivo na racun htijenja i sklonosti neke vecine ljudi (parlamenta)? Gdje ovdje lezi granica koja razdvaja opcu duznost prema cjelini, nasuprot obvezi osobne casti? Ne mora li se svaki pravi vodja strogo cuvati od toga, da na taj nacin ne bude degradiran u politickog spekulanta? Jer nikada se ne treba i ne smije zaboraviti: Vecina ni ovdje nikada ne moze zamjeniti pravog covjeka (misli na parlament). On ne samo da je uvjek zastupnik gluposti nego i kukavicluka. I kao sto je tesko moguce medju stotinama praznoglavaca naci jednog mudraca, isto je tako nemoguce da stotina plasljivaca donese herojsku odluku. Stara je Austrija imala parlamentarno uredjenje jos u cistoj kulturi. Naravno da je doticnog ministra-predsjednika imenovao car i kralj, samo to imenovanje nije bilo nista drugo nego provodjenje parlamentarne volje. Cjenkanje i trgovanje za pojedino ministarsko mjesto bilo je vec zapadna demokracija u najizvornijem izdanju. U istoj mjeri sve vise opadala i velicina doticnih drzavnika, dok konacno nije preostao samo onaj sicusni tip parlamentarnog spekulanta, tako zvani zastupnik, cija se drzavnicka vrijednost mjerila u sposobnosti sklapanja pojedinih koalicija, dakle provoditi ove najsitnije politicke mutikaske poslice koji su jedino bili u stanju ujediniti ovakve narodne predstavnike za praktican rad".
Adolf Hitler, 1942. Mein Kampf
Milorad Pupovac - Ministar Europskih Integracija, e pa svi vi opaki i zakleti desnicari, ako vam nije bila dovoljna pljuska sto je Sanader okrenuo ledja jednom Glavasu i Gotovini, ovakva prodaja ove drzave za koju su se mnogi borili mislim da je zbilja nevjerovatna! Pljuska svakom branitelju i civilu koji je pretrpio velike gubitke u ratu, pljuska svakom hrvatu. Mislim da se cak i 1. predsjednik RH i 1. predsjednik HDZ-a okrece u grobu.
No, stoka sitnog zuba ce opet oprostiti svoj vodji (fuhreru) Sanaderu i dalje ga branit svim svojim srcem! jer glas za HDZ, glas je za Hrvatsku! LOL!