Ima vec gomila tutoriala za patchanje DB2020 mobitela, potrazi malo. Nema smisla svako malo sve ponavljati.
Vecina je cak u superthreadu, mogao si vec i tamo pogledati...
Printable View
Ima vec gomila tutoriala za patchanje DB2020 mobitela, potrazi malo. Nema smisla svako malo sve ponavljati.
Vecina je cak u superthreadu, mogao si vec i tamo pogledati...
sorry nisam vidio ali sam poslje skuzio i Flashao ga i Unlockao tako da mi je sada sve Ok ali imam jedan drugi mali problem sada :)
nakon kaj sam Flashao k610i i Unlockao ga nemam opciju za podesiti GPRS Profil za WEB pita me pod TIP RACUNA PS podaci ili CS Podaci ???'
jel ima tko kakvo rijesenje ?? hvala
Zasto se mucis s tim? Jednostavno posalji config s weba (vec vise puta opisivano, potrazi, ja ne stignem sad).
Procitao sam 90 % stranica od pocetka i opet sam zapeo.
Radi se o V630i
Skinuo sam setool lite, instalirao drv itd.
Skinuo sam firmware :
W660_R8BB001_FS_S_E_EUROPE_RED52
W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52
(custom je isto dosao sa main-om)
Flasham mobitel, sve prodje glatko. Upalim ga slika je koma, smrzne se kad pustim neki zvuk itd., sve standard. E sad, skinuo sam patcheve ali mi to nije bas igralo, jucer sam uspio dobiti normalnu sliku, ali onaj illumin. ne.
Neznam jesam li skinuo krivi driver za display i taj vrag za svijetlo ?
Procitao sam sve moguce tekstove ali nema nigdje na okupu (ili bar ja nisam nasao) kako stavljam driver u mob. (najbitniji mi je illum. jer bez njega mi mob nije funkcionalan) . . . Pa eto molio bih nekoga za pomoc, znam da je vec milion i jednom bilo postavljeno ovakvo pitanje, al ipak .. :) (stvarno je lijepo imat fleš na mobu:))))
Evo uspio sam dobiti normalnu sliku, i mobitel je potpuno funkcionalan dok je upaljen face warp u pozadini. Cim ga ugasim pocinje se smrzavat (kad pustim muziku, stisnem zelenu tipku)
Snimio sam illumination patch...Dodao sam ga preko setoola MISC i zazipanog ga ubacio, nakon toga odzipanog i ADD SCRIPT pitao me YES NO stisnuo NO i opet isto..help..
procitaj malo o setool2 lite
moras main privuci na qmaker
pa flashat main zajedno sa tim fake mainom
fake main ubaci u misc a main u listu zatim klikni flash
prati upute sta ti kaze setool2 oznaci bypas 2020 security
ima toga ,najbolje potrazi tutorijal o ubacivanju patcheva za db2020 mobitele!
nakon toga tek mozes ubacivati patcheve
pazi da ne stisnes write gdfs onda bi mogao gradit kucu od cigli:funny:
I ja sam flashovao k610i i onda me isto tako zezalo, sve ja to uradim kako treba, ali ne mogu ubaciti patch da mi se ne blokira tel kad slusam pjesme... i onda nakon 7 dana citanja i citanja i isprobavanja... shvatio sam jedno...
DA MI SE FLASH UOPSTE NE SVIDJA :D
imam pitanje.dobio sam k610i ,evo info
11:56:12| Profiling SEMC phone...
11:56:12| Platform: DB2020
11:56:12| OTP CID: 49
11:56:12| EROM CID: 49
11:56:12| EROM Color: Red
11:56:12| IMEI: 35463701xxxxxx
11:56:12| Phone ID: K610
11:56:12| Region: VFE_LIVE_3
11:56:12| CDA: CDA102497/68 R16A
11:56:12| Firmware Version: R1ED001
11:56:12| EROM: R3A016
11:56:12| Ready for operation!
11:56:43| User chose NOT to update EROM CID!
spojio sam ga na XS++ i odmah kako ga je očitao me pitalo dali želim dignut CID na 52.Pošto nisam siguran šta da radim pitam vas da ne spržim mob.
Ako prihvatim,dali trebam imat spreman firmware za flešat?i dali to napravit
Ili
da napravim backup i stavim W660??ili ako neko zna u koji drugi model da ga stavim da mi dobro radi
thx
digni cid na 52
imaš vip firmware,napraviš debrand
firmware za k610
http://rapidshare.com/files/69184930/K610_RED52.rar
ili w 660
http://rapidshare.com/files/72870377...B001_RED52.rar
Pa jednako kao sto preko win2000 mozes staviti winxp, iako nisu isti win.
ok , to mi je jasno sad
a dizanje CID-a? ide automatski ili ? ima neki tutorial?ja tražio ali ne mogu nać
Jesi probao spojiti na XS++? Trebao bi ti ponuditi dizanje CID-a.
Pitat će te hoćeš li update-at na 52, stisneš yes i flashaš u 52.
e to me je zanimalo,jer to me pitalo kad sam ga spojio na xs , ali nisam prihvatio jer nisam znao dali mogu da ne spržim mob.
bolje pitat nego spržit mob(jedan w580 već jesam)
thx ekipo :respect:
EDIT:
evo ekipo sve rješeno. :respect:
jedino imam mali problem s kamerom, radi ali kao da ima smetnje (slika je svake toliko zelenkasta).dali trebam stavit nove drivere za kameru da se to ispravi?
Probaj ubaciti nove drivere. Ako ne pomogne, probaj ponovo flashat mob.
Potreban savet koji camera driver ubaciti na K610i probao sam vise njih ali nisam zadovoljan .
Da opisem ukratko sta mi se desilo nakon sto mi se pojavile linije na displeju mislio sam da ce promenom softa resiti stvar. Nije pomoglo jer je crko displej i promenio ga e sad koji driver za kameru da ubacim.Pre je bio O2 soft i slike bile odlicne posle ubacivanja original softa slike katastrofa kao da nemaju ostrinu i mutne su .
Dali da ubacim ponovo soft od O2 ili samo neki drugi driver za kameru?
Slikano pre kvara sa O2 softom:
http://slike.hr/slika/dsc0028411th.jpg
Slikano kasnije sa original softom
http://slike.hr/slika/dsc004127th.jpg
Ispravio sam nije bio vodafonov nego O2 soft.
@ciefp,
Pazi drugi put kud postas, ono je tema iskljucivo za konkretne zahtjeve, nema tamo diskutiranja.
probaj ovaj http://k610.yw.sk/files/camdriver/we...river_v0.7.zip
taj ja koristim
Nisam ni javio da sam uspio natjerati mobitel da uredno radi :) Evo, vec mjesec i pol radi bez greske (cak mi i baterija duze drzi radi ill:))) Stavio sam i druge fontove, nabacao flash tema i mogu reci da je mobitel zwer :)
Ill. mi je na 60 % (što me malo zivcira, pogotovo kad je vani suncano...)
Jel mozda netko izmislio kakav drugi ill. patch za malo jace svijetlo ?
I zahvaljujem se svima na pomoci!:drink:
Ma otkad se patcheve ubacuje preko XS++?! :jehon: