ili pročitaš u uputama?
Printable View
ili pročitaš u uputama?
pa nepostoji NE vec samo pise blokirati senzor bijeskalice i samo mozes kliknut UREDU ili natrag i stim nisam nista uspjeo,a nemam nikakve upute posto mi je polovan mobitel od rodjaka ga dobio prije 3 mjeseca
ej a bil mi znao objasniti kako da flasham ovaj mobitel jer ja se stvarno nerazumijem bas najbolje u to jer nisam nikad to radio,jer stvarno bi volio da mi radi opet bijeskalica jer ruzno je kad moras slikat bez njega,znaci sta trebam skinut i kako da to uradim na mobitelu,et ako bi mi mogao pomoc bio bi veoma zahvalan hvala unaprijed
ej a kako staviti onaj Acceleration meter program u k850i evo ovaj program sad sam ga uploadirao samo znam kako staviti flash menie u mobitel pomocu onog A2 i SE theme creatora,ali mozel mi ko objasnit kako stavit taj program http://rapidshare.com/files/24896988...meter.zip.html
Hm, kao i svaki drugi file? :jehon:
Koliko vidim to je obican Flash (SWF) file. Sa njim mozes raditi sto god hoces, staviti kao wallpaper, kao screensaver, ili ga samo gledati u slikama.
U vezi restartiranja mobitela, možda kome bude koristilo: meni čini se pomaže ugasit pa upalit mobitel tu i tamo. Pogotovo nakon što uslikam više slika ili video snimam i ako ću odigrat neku igricu zahtjevniju - ukoliko ga ne ugasim, on će se sam... Ali ako izbjegavam multimediju koristiti i kameru i igre - radi ok. Čim sam nešto malo ga "zakrčio" restartira se. Tako da ga obavezno ugasim ako sam uslikao npr 50 slika i igrao 3d igru koja ima par stotina kb. Čini mi se kako je to ta memorija problem, i da se ona isprazni gašenjem. Loše upravlja mobitel tom heap memorijom. Na kartici naravno što manje podataka - to bolje!
pa acceleration meter nije dodatni program wtf??? pa ima več u sebi ugrađen žiroskop koji mjeri nagib, kad ga okreneš portrait onda je portrait a kad landscape onda je landscape, probaj upgradeat zadnji firmware ako ga nemaš meni se puno manje gasi ali mi je mjenjana matična možda zbog toga
Meni se vise ne gasi,ne restartira..kao sto sam reko-tu i tamo ga ugasim pa upalim.. I sad radi odlicno,vec mjesecima. Na servisu mu stavili fw i skriptu. Cekat cu idou ili kako se zove..taman ce pretplata istec i onda bi ga mogel zemit!
Da malo podignem temu,imal sam k850 prije kojih 1god.i bil sam prezadovoljan,sad si razmišljam da ga opet nabavim,pošto ovaj se w890 ne radi bogzna kaj slike,a za fotkanje k850 je dušu dalo...
Ja sam razmišljao da ga promjenim,neku nokiu uzeti,ili samsung..ima sada tih touch mobitela..ali nevidim da cu dobiti nesto bolje.. Zapravo i losije dobijem. Kakve koristi od kamere bez xenon blica? Touch skrin nije velika prednost-ima mana.. Tako da sve što trebam,radi k850i! Odlične slike, 3G internet, opera mini, i npr. navikao sam se na pametno biranje broja-ono po t9 načinu pa on izlista imena... I zašto da bacim sad par tisućica za tač skrin,lošije slike,kraće trajanje baterije i gps,wlan itd. Ako već daju se novci onda bi na bolje trebao ići..a zasad je k850 sasvim konkurentan.
Ma k850 pomalo već se ne isplati a po mom mišljenju malo bolje nadodati pa uzeti c905!
U tele2 c905 je 1445kn na pretplatu 150 a k850i je 195. Kada sam ga ja kupio bio je 795kn. Ipak je znatna razlika, ali svakako, vjrujem da bi c905 bio bolji, bez daljnjega - samo dali je bolji toliko da se izdvoji 1200kn više...? Meni je bilo puno dati 700kuna više kada sam kupovao... Neznam zašto tele2 tako dugo drži cijene visokima...i zašto uz pretplatu od 150kn,2god još treba im dati 1500kn za pošteni mobitel. Pa dobit će kroz 2 god 3600kn!!! Evo, malo sam skrenuo s teme - K850 - mislim da nije loš mob!
U Bosni mu je cijena oko 200 eura. Ja sam ga htio uzeti, međutim, sticajem okolnosti sam dobio Nokiu 6500 sl. I sa njom sam zadovoljan ali čini mi se da bih sa Se bio zadovoljniji.
pozdrav svima :)
Maloprije se registrovah,samo radi ovog tel. pa kad sam se vec reg. da vas sve
poznavaoce SE K850i pitam nesto...
trenutno sam u sloveniji(radim:))) i tako surfam po netu trazim mob i medju svim
zapadne mi za oko K850i.
pitanje: Rijesio sam da ga kupim(samo plata da legne:)) ma kakav bio dobar ili los
samo me zanima sta ce biti kad ga kupim hoce li i kada otprilike poceti da steka i
i gasi se, da ne rade mu one gore 3 "tipke" i tako to sto sam svasta procitao u ovoj temi
te sta da radim ako i kad se to desi?
Do sada sam imao SE W350 dobar je mob i sluzio je dobro,dok nije
poklopac tastature pukao, pa sad sam spao na t610:)))
Meni frend ima k850 godinu i po dana skoro, kupio ga u ducanu za 3 soma odma i nikakvih problema do sada. Radi mu odlicno i one 3 touch tipke i kaže navikao se full sada na to. Jako je zadovoljan. Preko oglasa baš nebih osobno riskirao kupovinu pa vidi što i gdje se nudi vani jeftinije...
maher22 hvala na odgovoru, a sto se mene tice ja cu da kupim K850i pa sta bude a ako ne ude slusao ima da mu cekic sudi ;D
ma ima ovamo svakakvih mob i dosta jeftinih i skupih al ne mogu ja s konja na magarca sjahat pa et..:)
sto se mene tice uvijek ce biti SonyEricsson u rukama pa kakav god da je:)))
Pozdrav svima:crazy:
Tare_46: Razmisli možda o kupovini i c901! Neznatno bi tebao biti skuplji a to ti je k850 u tankom pakovanju (jedino ako te one 3 touch tipke ne vesele na k850)! Ipak je c901 noviji soft a u hlačama težina puno znaći:-)
Tare_46: Razmisli možda o kupovini i c901! Neznatno bi tebao biti skuplji a to ti je k850 u tankom pakovanju (jedino ako te one 3 touch tipke ne vesele na k850)! Ipak je c901 noviji soft a u hlačama težina puno znaći:-)
Evo upravo razmisljam sta i kako(joj vidi koliko je sati:))):comp:
dobar je c901 ako ne i malo bolji od k850i al nekako mi nije nesto bas poseban
bar meni sto se tice dizajna onako na prvi pogled ne cini se simpaticno,mada ima dosta kvaliteta i potencijala.
Ja misli da ipak ostajem na K850i ne bas zbog cijene nego eto ne znam ni ja zbog cega:crazy:
A jos nesto da pitam ako znas do kada se proizvodio ili se jos proizvodi K850i, tj
moze li se dobiti 2008 ili 2009 godiste.
A za soft ne znam sta da kazem vidjecemo kako ce se ponasati,pa sta bude ima servis ima garancija a ima i forum i flash, pa sta bude trazicemo lijeka u doktora:);D;D:crazy::crazy:
Hvala jos jednom za savjete
Neznam da li se još proizvodi ali nekako sumnjam! Na c901 su mi još i ikone ljepše, modernije a ono što mi na k850 smeta izada poklopac kamere je opet ispod neke "staklene" površine pa ako se to ogrebe ili uprlja utječe na fotke! Ovako na c901 samo povučeš i leća slobodna za dobre fotke... Ali ako već odlučuješ k850 onda ti je preporuka bar crno-ZELENI da nađeš...taj mi je cool izgled!
E raja. Moj k850 je do skora radio normalno ali u posljednje vrjeme samo se na ekranu pojavi "Neaktivan sim" i tel. se restartuje. Radio sam novu verziju soft. mjenjao citac sim kartica i sve to ali problem se nije rijesio. Sta vise, sad je to poceo raditi cim upalim mob (nakon 10 sekundi). Je li neko imao slican problem? :cry:
@bukvicharis,
Ovo nema veze sa moddanjem. Drugi put pazi kud postas, inace brisem.
WTF? Pa ja sam ti post prebacio u ovu ovdje temu. :jehon:
Ocigledno se ni ne sjecas da si ga bio stavio pod moddanje (sto sam ti jasno i napisao, drugi put pazljivije citaj).
Dobih od frenda k850 i uglavnom radi. Pod ono 'uglavnom' mislim da se mobitel zna ugasiti par puta dnevno, najviše kad isklučim slušalice ili ga ostavim u stand by pa sam od sebe. Kaže frend da mu prije nije radio i kada ga palio samo mu oko kamere plavo svjetlilo pa je zadnji softver stavio ali opet se ruši... Blic mi je isto prejak ali na daljinu odličan. Kada stavim na iso100 malo su bolje slike iz blizine ali k800 je tu bolji bio. Uglavnomk, fotke i po danu su super. Mob me iznenadio i sad bih ga i zadržao ali me to gašenje nervira a baš neznam dali da petljam po njemu ili ima neka radnja gdje to srede i po kojoj lovi??
Primjetio sam da kada k850 lagano bacim na krevet sa pedalj udaljenosti on se gasi! Jel moguće da mu hardverski nešto zeza jer i kad sluške vadim on se gasi??? Kažem, nekad i sam od sebe a jutros idem nazvati pa se ugasi, pa upalim pa sve ok... To već iritira:rifle:
Verzija softa mi je r1ea031 080206 a preko neta update mi javlja da je to zadnja verzija. Brendiran je na njemački o2.
Pokušah nešto SEUS-om krenuti pa mi javi:
"Failed checking application versions, please reinstall the application and make sure you have the latest version" a to sam skinuo odavde pa tako u krug...
Možda bolje s njim u servis da ga na čisti SE soft bace pa na 035 verziju nadograde...ima neko ideju/preporuku?
Zanima me da li ce Sony-Ericsson izbaciti nesto slicno kao K850, odnosno da li ce K850 dobiti naslednika (K900 ili nesto slicno) ili je on dosao u vidu C905 (ako je ,,C'' serija zamenila ,,K'' seriju)...