uvijek neki problemi ... pa bit će da su u kraćem vremenskom periodu dobili previše korisnika... pa je sad zagušenje mreže ... al sve tog za koji tjedan , dva bit će riješeno.. do onda koristim tomato za zvanje ...
Printable View
uvijek neki problemi ... pa bit će da su u kraćem vremenskom periodu dobili previše korisnika... pa je sad zagušenje mreže ... al sve tog za koji tjedan , dva bit će riješeno.. do onda koristim tomato za zvanje ...
ja sam danas dobio 3 poruke za redom od 880 "Provjeru stanja racuna moguce je koristiti jednom u 24 sata. Vas tele2."
Ne moram niti napomenuti da vec 2 tjedna nisam nista provjeravao :)
EDIT: Vidim da se to i ostatku ekipe dogadalo. :lmao:
e ljudi ovak prosli mjesec sam natuko 350kn racuna zbog koristenja mobilnog interneta.. i danas u 01:00, dakle 1h nakon kraja mjeseca, sam skinuo novi softver za mobitel, 3mb prometa, oce mi to ic u novi mjesec i uci u 10mb za 10kn ili 3mb=60kn?? muci me jer ne radi mb? na 880, tj radi al kaze mi da sam vec potrosio iznos za tekuci mjesec, a nemoguce da sam potrosio. konj psa ako ce mi 3mb uracunati u 8mj.
Pa logično je da ako si danas skidao da će ti to ući pod mjesec rujan.
nadam se i da logicno je al stajaznam mozda im kasni taj neki kalkulator sta zbraja promet...
Imam jednu primjedbu , prije tocno mjesec dana prenio broj , i dobio onih 25kn koje sam naravno brzo potrosio , i gledam na webu - pise da se sljedeci mjesec dobije jos 30kn , i nazovem sluzbu za korisnike ali tamo mi kazu da NE , jedino ako ste bon doplatili , ja rekao da jesam , od 50kn prije 3 tjedna , i onda tisina , Ma znate ovo , ono , tamo , vamo , uglavnom od tih 30kn koje pise da se dobiju Nista ...
Zovi SZK opet. Tih 30kn ti mora sjesti na racun nakon tocno mjesec dana.
Ovi računi u tele2 su katastrofa. Ako slučajno ne platiš odmah isti tjedan račun kad ga dobiš, na računu za sljedeći mjesec imaš zbrojena ta dva mjeseca. Sad bi ja trebao uzimat novu uplatnicu i zbrajat i oduzimat i ispisivat novu uplatnicu, ta fora im je totalno debilna. I nije mi jasno zašto se na ispisu ne vidi kome si slao mms, koje su im to fore glupe.
A jeli se vidi kome si sms slao
Tele2 računi meni su uvijek dolazili prije T-Mobileovih i to već oko 3. ili 4. u mjesecu, tako da ne vjerujem da dobiješ račun sredinom mjeseca. I BTW blago tebi i onima koji su na moru duže od mjesec dana.
Gle to što ti dobivaš tak rano račun ovisi i o tvojoj lokaciji stanovanja. I usput radi se o tome da su 3 tjedna dovoljna da taman ne dobiš račun i ne stigneš platiti na vrijeme.
Kad već spominješ tmob, daj mi reci ako ne platiš kod njih račun u roku 30 dana dal te odmah isključe,tj. ograniče usluge kak oni to kažu. Meni se taj rok za nekog ko je pretplatnik 2,5 god čini premali.
Ja uvijek platim račun do 20. u mjesecu i nemam takvih problema. A i to se riješi da se nazove SZK kao što sam prije naveo, traže se svi podaci i u prvoj se banci/poši/FINI uplati. I mislim da to nije ništa čudno da se broj isključi 2 tjedna nakon krajnjeg roka za uplatu duga.
I isto tako sumnjam da je tolika razlika u dolasku računa na kućnu adresu. Nije da nam je država velika kao SAD.
i svakakopreporučam platite u fini ili PBZ, u fini mi sutradan bilo proknjiženo, a u pošti treba i do 6 dana, (bez vikenda)
Ili još jednostavnije, putem internet bankarstva.
ili jos najjednostavnije.....predjite na bonove....
Koristim Tele2 prepaid uslugu i neki dan sam primjetio da mi prilikom provjere računa ne ispisuje na kojoj sam tarifi (knockout ili osnovna tarifa). Trenutno tekst poruke glasi "Stanje na vašem računu je ... Kartica vrijedi do ..."
Nisam 100% siguran, ali mogu li razlike u toj poruci nastati ovisno o mobu kojeg koristim? Probao bi s drugim al nemam ga.
Možda baš zato ako imaš aktiviranu neku od tih akcija, pa sustav ne prepoznaje tvoju tarifu. Ne sjećam se što je pisalo meni kod provjere dok sam imao aktiviranu opciju 10 MB za 10 Kn.
E vidiš, to je moguće. Otkad sam aktivirao poruke , a nedavno i data paket, slabije čekiram račun i ne brine me tolko na kojoj sam tarifi jer sam i bon ovih mjeseci redovito upucavao pa znam da sam na knockoutu. Bit će da je zbog toga..
Ljudi, evo jedan veeliki minus sa moje strane prema SZK!
Aktviram KOPROMO 30.9.2008. i zovem szk jer nisam par sati dobio povratnu poruku, i kažu da na drigi broj pošaljem (ako sam slao na 888, sada da pošaljem na 880) međutim, rekao je da se to nemože koristiti ako se ne obnovi bon. Ja sam bon obnovio 2 dana prije nego što sam aktivirao KNOCKOUT promo, te nije dolazilo u obzir da to aktiviram, jer opet nadoplatit racun mi se neda. I ljepo meni sutradan dođe poruka i skinuli mi 25 kn sa računa.
Pošto nisam znao da imam sada besplatne pozie (jer je frik reko da prvo moram obnoviti bon pa onda imam) ja nisam punih 17 dana to koristio. Ebem li im zivot. Sva sreca da sam sad zvao da mi pošalju gprs i mms postavke pa su mi usput i to objasnili.
E, sad me zanima ako ja ne obnovim bon nakon mjesec dana, onda više nemam pravo na knock out promo ili?