:lol:
Printable View
:lol:
gog?????? sta je to dovraga?"mili mili miliciaj milicija trenira strogocu..."
a šta je hrvoje, zašt ti ne staviš neku svoju noviju sliku na forum nego samo stavljaš naše slike.
e da. baš je danas bilo super kad si došao po trebe nakon priprema i kad smo se ganjali doma :)
kakva strogoca, zicali smo ga da nam da kapu da se slikamo ;D
a...a zgleda kdoa si se upiso u policijsku akademiju :)
velja,smogovac mi ej reko (pitaj ga ak oces) da stavim njegovu i tvoju sliku.ja sam svoju vec stavio prije. sta ste bunis,bas ste vas dvojica ispali cakanooo
ma ne bunim se ja nista. zajebavam se
gog:svaka cast !
hvala, hvala... ;D
gog looolčina! ;) Majstor si!
Si moro puhat za kapu gog...? :D
izgledaš kao pravi murjak:D
kao pravi Mile ;)
@draz, puhanje cu prepustiti tebi... ;D
već sam mislila da ćeš stavit onu sliku Maje, Ane i Mene...:)
tu sliku nemam, mora mi frend zaprziti cd sa slikama kada dodje iz beca... a i morao bih prvo traziti Majino dopustenje.. :)
pa mislim da će ti maja dati dopuštenje, jer smo ionako trebale nas 3 izaći u mobilu...:)
e prošla baba s kolačima... ;)
al mislim da u beogradskom izdanju 'erotike' ima još mjesta... ;D lolčina
ti mali nemoj se s mojom dragom zajebavati jer bu bilo po piksi... andreu mozes, nisam njen odvjetnik ;D
Evo vam slika kad vidim da ju ili niko nije sposoban stavit ili nesmije!
http://www.iskrica.com/gallery/slike/92910_2.jpg
Inace ove je s neke pijanke nesjecam se dobro (vidi se) uglavnom znam da je bio 17. svibanj i utakmica besiktas s nekim i dalje DARK!!
to si ti?
btw, tad mi je rodendan :)
ovo ti nikad neću zaboraviti. najozbiljnije ti sad govorim.= Citat =:
Poslao: gog
andreu mozes, nisam njen odvjetnik ;D
koji je svibanj mjesec?
to ti je mjesec maj :)
@andrea, moras naci svog odvjetnika, koji ce se brinuti za sve tvoje potrebe, pa tako i odvjetnicke ;D
fak! Očekivao sam da ćeš se na mene okomiti, a ti krenula na goga... :)= Citat =:
Poslao: andrea
ovo ti nikad neću zaboraviti. najozbiljnije ti sad govorim.
Pa da ponovim - moš se slikat za beogradsko izdanje 'erotike'. ;D
od kad je upoznala tvoju pravu stranu vise joj nisi zanimljiv, vidi se do cijeg misljenja se ovdje drzi ;D
ma ja samo provociram, sram me bilo... :)
btw gog, a o kakvom ti to 'mišljenju' briješ? Aha, misliš na ono kad staviš onu policijsku kapu pa počneš intenzivno razmišljati? looooolčina ;D ;D ;D