Ja te se ne bojim ;D :spin: :retard: :king: :bunny: :rolleyes: :-/ :thumbup: ipak je moj bolji ;D= Citat =:
ma moj avatar je najbolji,svi me se boje
Printable View
Ja te se ne bojim ;D :spin: :retard: :king: :bunny: :rolleyes: :-/ :thumbup: ipak je moj bolji ;D= Citat =:
ma moj avatar je najbolji,svi me se boje
...jel' ovo "macak" zbog nadolazečih mačijih aktivnosti (veljača je ne)...= Citat =:
Izvorno postao mala
Miiiijaaaaauuuu!!! ;D
dmi:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
...jel' ovo "macak" zbog nadolazečih mačijih aktivnosti (veljača je ne)...
jeste,dabome ;D
ma macak..onak,ne vezano za macje aktivnosti u veljaci :angel:
Jok, nedo Bog... Nije to imalo veze sa http://bluedevil.info-mob.com/temp/sex.gif, kao ni sa http://bluedevil.info-mob.com/temp/seva.gif ...
ma bas si vrazicak :kiss:
kolko me nije bilo ni neznam kakav avatar imam
sad ću vidjeti
aha....bezveze :D
Lol ;) ........
i evo je konačno se vratila da promjeni ovaj svoj spining avatar;D
HA, kuži Atno-ov avatar---neki zek a iznad njega naslov kill... ;D
Jelda da je guba?? :) ;D
:thumbup: ;D= Citat =:
Izvorno postao Atno
E ljudi nek mi neko poveca tih par postova da promijenim slikicu vec me zivcira ova roza riba
ajde još malo, možeš ti to... ;D
Mislim da moraš biti aktivna u području mobitela! Meni samo tamo broji postove, a na Mobilu ne!
U četari ne broji postove nikome... treba postat u kompove, mobove, itd...ozbiljne stvari...
...kako ne broji - pa kad bi ja natukao ovo da ne broji... :D
kak da ja stavim neku slicku sa moba il od nekuda ?'? da se rijesim ovog duha,iako mi je simpa ;) jel mogu to ili moram napunit postova nesto?
50 komada, ali to nećeš uspjeti ovdje. Odi među telefone i ine tehnikalije.
hihihii bar to mogu s ovim bijednim postovima.....= Citat =:
Izvorno postao mala
ah čim vidim riječ post....pri srcu me seče ;D
ma kad tamo neznam sta da napisem..al skupicu ;) sad odoh na skupljanje
:nono: nemere to tak.... smiješ skupit samo 50, tak da ja imam više :evil: hehehhe
aha,necu te tak lako stici,kao sto vidis iz prilozenog,tek imam jedan post :cry: al neka,jedan po jedan ,kad se male ruke sloze ,sve se moze ;)