da, prvi put ili ti se zblokirao ili je negdje zastao. ti si pokušavao cijelo vrijeme ponovno unlock, a trebao si odraditi repair. drago mi je da si uspio. :)
Printable View
da, prvi put ili ti se zblokirao ili je negdje zastao. ti si pokušavao cijelo vrijeme ponovno unlock, a trebao si odraditi repair. drago mi je da si uspio. :)
Jel zna netko kako bi mogao unlockat to čudo od mobitela;D ???
kod unlokera. on ide preko svih box-eva i prek compal tool programa ako se ne varam...= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Gdje da skinem besplatnu verziju Easy Tool-a
daj mi mail na PM...= Citat =:
Izvorno postao night_whisper
Hvala na trudu GoGs skino sam
E sad gdje da skinem postupak kako napravit testpoint na V360v da ju mogu otključat na Easy tool-u. i što treba napravit samo na easy tool-u odabrat full repair PDS i Unlock Sp? i to je to?
hvala
ima li to negdje
evo video tutorial za L7. ovako se to otprilike radi, samo moraš koristiti drugu TP točku.= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=381974#post381974
e ljudi sve znam kako napravit ali me je strah i neznam kako da maknem pločicu s tih čipova da napravim testpoint i kakav je rizik ako je ostavim vani nakon otključavanja tojest da nevraćam pločicu nazad na čipove jer je pločica lemljena na matičnu od mobitela a druge nisu vjerovatno zbog testpointa.
pebl u6 ide samo preko TP-a?
ili se jos kako moze?
btw: jel se moze napraviti sa FB3 full backup?? (mislim na u6)
Naravno da može. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao prof.Immortalis
Uh nemoj micati citavu plocicu nego ju izrezi,normalno ne skroz,na onom djelu gdje se radi TP pa kad ga napravis i unlockas samo vrati (savini) nazad! :spin:= Citat =:
da znam al kak (s čim )da izrežem taj dio koji trebam maknut ili samo da odvinem (moram potrgat lem s kojim je zalemljena na matičnu) i vratim jel?
i ovak kad raskopam mobitel i spojim testpoint i nulu samo još spojim bateriju na mobitel onak da zasvjetli tipkovnica i na programu bi trebalo pisat connected i stisnem da napravi full repair PDS i onda na unlock i to je to?
Ne trgas nista :-/ nego izrezes sa... kako bih ti objasnio :rolleyes: mini brusilicom! Pogledaj u ducanima sa maketama!= Citat =:
A kaj se tice unlocka kad napravis TP onda radis odmah unlock a repair samo ako unlock ne uspije :thumbup:
jel postoji neki alat koji mogu doma iskoristit da maknem taj dio pločice ?
gogs kak si ti maknul taj dio ( s čim)?
dobio si PM! :)= Citat =:
u p2k easy tools version 3,7 javlja mi ovaj problem tokom otključavanja:
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Bootloader version: 0300
Sending loader to phone ...
Loader sent OK.
Read Flash ID ...
Flash ID: 20000E88
Unlocking ...
Error reading PDS VARS (2)
ERROR: Unlock failed
Imam bootloader version 08.A0 i Software Diabolic53 MP version1,3
a u programu mi je pod v360 i v360v disable opcija full repair PDS (ne mogu ju uključit uopće) ? jel moram imat drugi bootloader?, noviju verziju Easy toola?
recite kaj bi moglo bit!?
= Citat =:
KOji je mobitel i jeli treba testpoint?
mob je V360v zaključan na vip i treba testpoint
= Citat =:
Pa jeli znaš ga napraviti?
raskopal sam mobitel, maknul lim i spojil kabel s kompom i mobom, pa spojil testpoint , i stavil bateriju, easy tool pokaže poruku da otpojim testpoint kad stisnem da napravi unlock i do selected jobs, i on počne radit i tada se pojavi ona greška
A neznam što bi moglo biti, jeli ti u p2k easy tool namišteno za v360v?= Citat =:
ja jedino šta nemogu je da uključim Full repair
a probo sam i s v360 i v360v
Kad radis repair isto moras napraviti TP pa onda napravi unlock :)= Citat =:
dosad sam koristio Easy tool 3,7 , a sad sam iskoristio 4,1 i javlja mi drugu grešku (istu grešku mi javi i kod repair funkcije i kod unlocka)
za v360
Connecting to phone ...
Connected OK
ERROR: Receiving READY
ERROR: Send loader failed (2)
za v360v
Connecting to phone ...
Connected OK
ERROR: Receiving READY
ERROR: Send loader failed (2)
imam motorolu v360v (mislim jer ovo v na kraju označava vodafone a mobitel je bio vodafone {debrandiro sa ga})