on nikako nemože biti u minusu ako zna da će prodati te aparate, samo je pitanje koliko će zaraditi; tj. koliko će napuhati cijenu.
Printable View
on nikako nemože biti u minusu ako zna da će prodati te aparate, samo je pitanje koliko će zaraditi; tj. koliko će napuhati cijenu.
financijska isplativost je na prvom mjestu a ako se jos to poklapa sa zeljama korisnika super= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Uspavali se u Tele2 isto kao i u T-Mobileu, što se novih uređaja u ponudi tiče... Ima li kakvih naznaka da će se što novoga ponuditi?
Od 15.04.06. u ponudi blabla su sljedeći modeli:
Nokia 3220 - 755kn
Samsung X300 - 755kn
Motorola L2 - 895kn
Od kud ti to? Bas sam mislila da nece bit ponuda za Uskrs, kad nije do sad.= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
mozda ih je pakirao u kutije na poslu :)
Nisam ništa pakirao:)
Danas sam uzeo novu Akciju na kiosku i tako stoji u reklami
bez veze..jel ima kakve ponude za pretplatnike??= Citat =:
Izvorno postao user_name
To ce kasnije, ovo daju da starci imaju djecici sta kupit za Uskrs!
Nema na reklami ništa za pretplatnike!
hvala bogu da su se sjetili obogatiti ponudu.:crazy: :crazy:
Akcija za pretplatnike koja vrijedi tri dana!
Motorola V3 - 695kn
Siemens A75 - 1kn
Sonyericsson J300i - 1kn
= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
Gdje to vidiš? I koja tri dana to vrijedi? Ne webu opet nema ničega...
U novinama. Vrijedi od 13. do 15. 04.
Mislim da je to samo uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci, a to iziskuje promjenu tarife.
piše ti u današnjim novinama... Ima reklama... (bar u Jutarnjem)
Evo sad sam zvao SZK i točno je onako kao što sam mislio. Treba potpisat ug. na 18 mj. a pošto imam tarifu 0,39/1,39 trebao biz izabrat novu (skuplju).
ovo je jedan veliki minus za tele2 sa strane starih korisnika..znaci ako produljujem pretplatu potpisujem po novim uvjetima?? koja koma...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
opet akcije za nove korisnike a za vjernike od pocetka friska figa..:thumbdown
Ima u novinama, a nema na webu. Pa stvarno nisu normalni...= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Da, to je ono što me najviše nervira kod njih. Kao da je problem platit sudenta da osvježi stranicu. :flame:
Uvijek se na webu pojavi popodne, valjda covjek radi 2. smjenu :)))))))
Malo sutra da se uvijek pojavi popodne... Uvijek se pojavi mninimalno nekoliko dana kasnije... Uostalom, popodne je i još uvijek nema ni slova o "akciji"...
Ovo mi izgleda kao lijepa mogućnost da dođem u posjed iste :) povoljna opcija :jehon:= Citat =:
Motorola V3 - 695kn
I zato ćeš žrtvovat staru tarifu? Jedino ako već koristiš 1,59/0,59
nema sanse da se za ikakvi telefon odreknem stare tarife 85= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Pazi ja sam jako jednostavno doskočio tom zadržavanju stare tarife tako da sam pred koji dan kupio tele2 start paket koji sadrži 145kn (u Splitu ih ima na bacanje). Prekinem prekusutra s vipom, potpišem s teletom i imam v3.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile