Razlika izmedju Map Source i IMG verzije
Može pomoć,
Ja sam sa neta skinuo IMG verziju CN-a 2010 ali kao IMG verziju. Kad sam ju raspakirao dobio sam jedan IMG file. Moje je pitanje dali mogu samo taj file skopirati na svoj uređaj ili je on prilagođen (sa serijskim brojem) za onoga tko ga je kreirao pa ga je u neznanju podijelio sa ostalima.
Dakle, dali IMG file funkcionira bez, na neki način, dodavanja SN-a.
problem sa pomorskom navigacijom
Može li mi netko reči zašto mi se na mobitelu nakon startanja bluechart kartepojavi poruka "karte nije moguče odključati za garmin nređaje"? id je korišten 254.Kad nisam imao dobar kod za odključavanje vidio sam sve detalje uključujuči podvodne kable, hridi i dubinu ali mi nije našao GPS odašiljač na uređaju već je tražio bluetut, a sad kad je dobar kod kartice GPS radi ali napiše gore navedenu poruku.
Problem sa TSRautostart.exe??
Dakle instalirao sam uspješno(doduše da je uspješno ne bi pisao:) čekajući novu) GMXT 5.00.50.. I jedini je problem što mi se TSRautostart.exe nikako neće ugasit..Izbrisao sam ona 2 Cardrunner filea, u garminu disejblao Launch Background Service i enableao nekoliko puta....i nula bodova...čim ga terminiram jbtakmanagerom on se opet "pojavi" za 3 sekunde bez da pokrećem Garmina
sad pukušavam potpisati killme(da s njim probam terminirat TSRautostart jer to navodno radi) ali s tim se patim a relativno mi je hitno jer sutra idem na skijanje...
Jel posoji neka treća mogućnost koja bi mogla proći...
Uglavnom nadam se da ima nekoga tko (nije moga nigdje ići tulumarit) pa će mi moći pomoći..
p.s. imao sam 5.00.20 i sve radilo OK pa sam išao upgradeta na 5.00.60 i sve se zblesiralo...garmin opće nije radio normalno, pisale su totalne nebuloze kod ikonica...probao vratit sve sa backaupom jer sam se bojao tak nečeg ali se backup nije htio napravit i sad sam morao sve iz početka...
Problem s kartama - izgubi Adriaroute
Vec nekoliko puta mi se dogodilo da mi izgubi Adriaroute (i Home adresu). Imam Europu 2009 i Adriaroute. Inace sve radi ok, ali... Ponekad poludi i sve izgubi, kad zelim odabrati adresu u Hrvatskoj, pokaze mi samo Zadarsku i Splitsku zupaniju (samo brodske linije prema Anconi). Sve ostale zemlje vidi i sve ostale karte vidi. Takodjer se izgube sve trazene destinacije. Neki dan sam bio u Italiji i pokusao upisati adresu kuce - nisam mogao, pa sam stavio nekakvu bezveznu adresu u Krskom - dakle, Sloveniju vidi. Takodjer se pogube postavke jezika i sve se resetira, pa ne vidim Hrvatsku. Zna li netko sto se dogadja? Fon: Nokia 6210 Navigator