ja ti mogu preporuciti onaj Kriomag driver,sad ne znam kakav je on sto se tice verzija koliko se ja sjecam odlicna je bila 21.91...mislim da je ta bila...pogledaj ima tema za drivere...pa malo procitaj!
ja ti mogu preporuciti onaj Kriomag driver,sad ne znam kakav je on sto se tice verzija koliko se ja sjecam odlicna je bila 21.91...mislim da je ta bila...pogledaj ima tema za drivere...pa malo procitaj!
Ovako flešo sam K750 u W800 (naravno) po uputama i sve super radilo! Onda sam htio ubacit one dodatne ikone i menie! I tu stvar ode u k*****! Kad sam pokreto mobitel poslje flešanja nastaje problem! prilikom pokretanja na ekranu se samo pojavi da izaberem hoču mob ili slušat muziku, ali nigdje nema više onoga Odaberi (ili šta već je pisalo), znaći nema texta iznad lijeve i desne tipke! Kad ga ostavim malo duže tipkovnica se zakljuća, i kad hoću otkljućat, mob ne preoznaje da stišćem * i neda se otključat! Probo sam opet Flešat par puta i to sa orginal softwerom od k 750 i opet isto, sam izbaci da odaberm jezik koji hoču ali ga nemogu izabarat! Jel ima ko kakvu ideju??
kad nema softkey teksta i tipke ne reagiraju mi zvuci kao da nema layout ili imas pogresni,ali kazes da si flashao ponovno u k750 i nista se ne mijenja,cudno mi je to.
probak original layout opet staviti
opet isto!
EDIT:
Evo riješio sam! Proradilo je tek kad sam flešo sa XS++ v3.1! I to je to možda koji bolji driver stavim i to je to!
vjerovatno su ti bile sve one ikone i layout uuu onom folderu pa su ti se one automatski uplodovale kad bi flashao mob!!!
aj daj msn na pm pa da mi probas napravit mob i ja sam isto sranje uradio :S :adminrulz:
samo meni digne software ali pise plase wait .. i nece da se puni :S daj msn na pm
ev log
kad dignem nista ne pise da sam digo software od w800i
ja dignem software od w800i ali mi opstane sve u FSX od w810 :SCode:08:12:30| Profiling SEMC phone...
08:12:30| Platform: DB2010
08:12:30| OTP CID: 49
08:12:30| EROM CID: 49
08:12:30| EROM Color: Red
08:12:30| IMEI: 35570601xxxxxx
08:12:30| Phone ID: K750
08:12:30| Region: ›mvÐA
08:12:30| CDA: ›m¢ÐA ›m¢ÐA
08:12:30| Firmware Version: ›
08:12:30| EROM: n/a
08:12:30| Ready for operation!
je li imas backup GDFS-a? ukoliko imas ucitaj mu ponovo GDFS!!! pa vidi sta ce se dogoditi!!! trebao bi na taj nacin uspjesno rijesiti svoj problem!
@nerminp: imam slican problem, ako ga rjesis mozes li mi se javiti ili napisati ovdje kako si ga rjesio. hvala
E ovak, imam problem.. XS++ mi uopće neželi učitat mobitel, a instaliro sam ono USB Flash driver, i opet nece.. XS++ je verzija kao sa slika (1.5), molim pomoć.
XS++ 1.5 je prastara verzija. Koristi 3.1.
je prastara je,no ukoliko je pokusao sa K750i ili W800 ne bi trebao imati nikakvih problema...ja recimo i dan danas koristim 1.5 verziju za gore navedeni telefon jer sam se nekako navikao na nju!!!
@nerminp to je bilo jako davno, kad su se tek pojavili CID51/52 telefoni, a sad je moguce flashati i moddati ne samo njih vec i novije CID53 telefone poput K850. Dakle, postoji velika sansa da ce ti svaki malo bolji serviser srediti telefon, a mozda to cak i sam mozes uraditi. Nemam vise K550, davno sam ga se rijesio, posto sam ga totalno ubio stavljanjem GDFS-a drugog K550.
EDIT: vidim da je u pitanju K750i. Mozes probati staviti univerzalni GDFS ili od drugog K750. Dosta korisnika je potvrdilo da su tako uspjeli napraviti svoj K750. Ali ti se vise isplati odnijeti u servis.
Imam samo jedno pitanje. Imam K750@W800 CID36 RED. Zelio bih ubaciti patcheve, tako da mi treba CID49 RED. Dakle, potrebno je samo skinuti MAIN (ali ne i FS!) od W800i CID49 RED i u njega preko GSlidea ubaciti patcheve i samo jednostavno flashati i je li to u potpunosti sigurno? Unaprijed hvala.
Trebalo bi biti. A mislim da i patchani CID49 preko GSlidea možeš konveritrati u CID36.
Malo sam cackao po Google, i na SE-NSE sam pronasao GFlash, koji radi posao, samo sto se cesto rusi. No, vecina patcheva ne radi, skinuo sam ih s iprotebe i navodno su za CID49. MAIN CID49 XS uopce ne zeli da pocne flashati, dok inace hoce CID36 RED, verzija je 3.1 Darwin. Ostaje mi jedina solucija da probam preko GSlide da ubacim patcheve u W800 CID36 MAIN, sto sam vec danas uradio, jos samo da flasham, mada mislim da ce sve ostati isto. Cilj mi je da malo isprobam ove elfove, posto oni nisu niti postojali kada sam imao K750@W800 koji je bio CID49 RED.
P.S. Svoju Nokiu 6280 sam mijenjao sa sestrom za ovaj K750 jer sam se pozelio vratiti flashanju i moddanju.
ovako uzmi si lijepo stariju verziju XS-a i fino upri software cid49 ali i main i fs tako sam ja jednom davno uspio cid36 omoguciti za rad sa elfovima!!!
Hvala, dao si mi ohrabrenja. No, ja sam to ovako uradio: ubacio sam jednostavno MAIN od W800i CID 49 RED, i funkcionise sve, i patchevi koji nisu radili. Takodjer sam isto tako ubacio samo MAIN od W700i, CID49 RED (nema CID36, iako je to vec poznato). Isto radi, jedino kamera nema autofokus i prije nego uslikam fotka je normalna, ali nakon toga slika je sva sarena. Nebitno, sad mogu da D750,K750,W700,W800 software da ubacujem, a GDFS sam za svaki slucaj prije pokusa backupovao. Koristio sam XS 1.6.6. Hvala jos jednom na pomoci tunja, i takodjer se zahvaljujem Tailsu. Zadovoljan sam sto sam postigao zeljeni rezultat.
A zašto si flashao u W700? Kamera ne radi, a samo dobiješ Walkman. Ne vidim poseban razlog.
Samo sam bio znatizeljan kako ce to izgledati.
nikakav problem, i meni su neki pomogli...heh,ukoliko bude jos problema ili cega samo pitaj!!!
Ljudi pomoc,,,neznam u cemu je problem no nece da mi ubaci camdriver0 na k750i odnosno flashirani w800i,,,,kad sam poceo se baviti s flashiranjem po uputama je sve radilo, promijeni mi drivere i sve,,,no sad nece da ubaci camera driver
15:26:57| Deleting file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:26:57| Deleted...OK!
15:26:57| Uploading file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:26:58| Command: Error 0x03
15:26:58| Done uploading
15:27:16| Uploading C:\Documents and Settings\Stjepan & Ljubica\Desktop\camdriver0.dat to /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:16| Creating directory /ifs
15:27:16| Creating directory /ifs/settings
15:27:16| Creating directory /ifs/settings/camera
15:27:16| Deleting file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:16| Deleted...OK!
15:27:16| Uploading file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:17| Command: Error 0x03
15:27:17| Done uploading
15:27:56| Uploading C:\Documents and Settings\Stjepan & Ljubica\Desktop\camdriver0.dat to /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:56| Creating directory /ifs
15:27:56| Creating directory /ifs/settings
15:27:56| Creating directory /ifs/settings/camera
15:27:57| Deleting file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:57| Deleted...OK!
15:27:57| Uploading file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:57| Command: Error 0x03
15:27:57| Done uploading
15:28:02| Shutting down FS Services
15:28:02| Shutdown...OK
15:28:02| Disconnecting phone...
15:28:02| You may now unplug your phone.
15:28:04| FSX Shutdown!
15:28:05| Disconnected... Unplug the phone
help plss,,,jeli moram ponovno full flash mob:tomato:
sry ako je ovo vec bilo,ipak toliko postova citat:cry::crazy:
Ne bih rekao. Probaj ubaciti driver opet.
Sto puta probo nece
Jos na jedno bih molio pitanje da mi odgovorite: da li moze raditi ova kombinacija: w800 r1bc002 cid36 red je FS, a MAIN w800 r1bd001 CID49 RED. Pitam, jer sam main (EU_CL1) kada flasham radi, a kada slajdam patcheve samo se upali i blinka svjetlo ekrana. W800 R1BC002 MAIN CID49 radi i sa patchevima i bez njih uredno. Mozda je do patcheva. Sa elfpackom (patch i library patch) javi neke errore kod slajdanja, a bez njih Gslide odradi posao bez greske, ali isto blinka, kao i kad stavim problematicne elfove.
mislim da moze - odg na 1.pitanje!!!
aaa za drugo ubacuj samo patcheve preko onog FAR-a i ja sam imao dosta problema sa onim GSlide-om!!!
pozz
aaa za camdriver aj fino mu flashaj samo main pa pokusaj i de vidi u onom folderu gdje ti se nalazi onaj driver za cameru da nemas slucajno dva????
Heh, ubacio sam zapravo zuzu 16x, ali izgleda da to nije taj driver, jer nisam primjetio nikakve razlike, nema onog extended zooma, jer znam kako radi posto sam ga davno imao, s topse.ru sam ga skinuo, jer nema vise nigdje, a driver radi, probao sam i s kopritisom, nasao sam neki moddani sa k800 code, dakle nije onaj 1.0 kopritis with k800 code, vec njegova moddana verzija i njega sam probao i ima razlike. Uglavnom, camera je ok, i driver radi. Probacu s Farom, jos nisam patchao s njim, jedino promjenio BROWN u RED.
imas negdje na forum-u ovom temu za patchanje preko FAR-a nista jednostavnije samo se prevuku patchevi u onaj FLASH folder,jbg nisam siguran u koji ide,al uglavnom u onaj u kojem nema nista kada ga otvoris sa FAR-om!!!
Nista, ja sam flashao i main i fs R1BD001 CID49, i radi. Onda sam nesto petljao i shvatio sam da mi rade samo elf patchevi od ravilova, i jos jedan da prestane svirati mp3 kada istaknem slusalice (koji mi je najvazniji), a ovi ostali da blinkaju lampice, infrared, to je sminka. Ne rade, ali mi nisu ni neophodni. Uglavnom elfpack radi, samo moram naci ispravne elfove, jer vecina koju sam skinuo ne radi.
Gslide mi stane na "Generaing New Headers" i neće dalje.Moze li mi tko uploadat negdi ili poslat preko MSN-a W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49 sa ovim patchem:
;W800 SW-R1BC002
;Patch za otklju?avanje
;Zallman
;RED-GSM.net
+44020000
b51224: 70B5041C23F2D2F800230022011C1C20 F0B505213A22D1F7EFFE0020F0BDC046
hvala lipa!
Nikako da shvatim zasto je toliko nuzno odmah bespotrebno otvarati nove teme... :angry:
Ocigledno nemas kompletan GSlide, fale ti headeri. Skini ga ponovo, link imas u superthreadu.
A zasto kada ubacim patcheve preko gslide dogodi da nekad nemogu gledati slike,bude sve crno,probam uslikat na kameri pa kad mi javi "spremanje" jednostavno izadje iz kamere i zasto kada ubacim wmp 11 skin na walkman,nakon nekog vremena vrati na default(izgled)
Ovo su pathevi koje sam ubacio:
fast_forward_rewind_patch
Sysgfx_Patch
W800i_R1BC002___smaller_font_in_walkman_and_file_m anager
I wmp skin:
player_wmp11_w800
Sve je radjeno preko XS++
Evo download svega toga:
http://rapidshare.com/files/243115998/Patch.zip
Vec se pricalo o svemu ovome, pregledaj malo ovu temu (ne sjecam se vise sto je zakljuceno).
ja se sjecam sto se tice ovog player-a skin-a,da je to neki bug u software te da je veliki broj ljudi imao problema sa njim,bas kao i ti, vraca na defaultni!!!
Ok,to budem izbrisao
Ali zasto mi izadje iz kamere kada uslikam sliku,resetiram mob.,radi neko vrijeme, i onda opet,ili kad ocu pogledat neku sliku,desi se da bude sve crno:tomato:
RAVILOV:
pa da citam 101 stranicu= Citat =:
Vec se pricalo o svemu ovome, pregledaj malo ovu temu (ne sjecam se vise sto je zakljuceno).
to sad placas cijenu sto nisi bio na pocetku na forum-u,heheheh= Citat =:
pa da citam 101 stranicu
nego ovako sto se tice kamere,desavalo se i meni,nisam uspio utvrditi uzrok kvara,prestalo je samo od sebe,aaa sto se tice slika...cini mi se da to uzrokuje jedan od gore navedenih patcheva,zato uzmi fino lijepo odradi Full Flash iii onda samo odabrane patcheve...aaa sto se toga tice mislim da ti je samo potrebno eventualno patch za dekodiranje i elf!!!
e ovak,neki dan dobio neki stari k750i,lagano sazvakan,jer je moj stric koji mi ga dao,pokusao zamijeniti staru masku sa novom kineskom i normalno potrgo par stvari,poput tipke za glasnocu/zumiranje(+/- tipka),i one za paljenje kamere kad se otvori poklopac......................................post o mi bilo dosadno isao sam vidit dal da ga malo sredim za neku upotrebu il da ga u kantu bacim,pa sam napravio par stvari:
1.flasho ga,i sad se na njemu vrti W800i software :D
2.Unlocko ga,tako da posto je primao sam Vip kartice sada vrti i sve ostale :D
3.napravio bypass putem patcha,tak da sad kamera radi bez obzira na poklopac :D
4.zamijenio staklo na starom kucistu,i malo ga ofarbo i sad je ko nov-skoro
eeee da,al sad me muci ono sto neznam kad da uradim,jer nisam nist naso na netu a to je:
-kako da zaobiđem tu tipku za glasnocu odnosno zumiranje,ili jel postoji neki patch koji ima to vec nariktano,il dal bar neko zna dal ima kakva caka da si bar muziku pojacam,jer nemogu pustit nijedan mp3 kak spada,jer je po defaultu nariktan na 50% glasnoce :( ????
@BlekStena,
Obavezno procitaj pravila foruma, te koristi pretrazivanje umjesto bespotrebnog otvaranja novih tema.
e a kako iz onog menia day & night ubacim ono za bateriju signal i sat....di to trebam ubacit....mislim putanja tpa/preset....bla bla ili neka druga...help :d
hehe ovo je deff blam pitanje,pogledaj prvi drugi i treci post na prvoj stranici ove teme sve ce ti biti jasno!!!
pa dobro skuzio sam da pise za meni ubacio sam meni al ocu da mi baterija pise u postotcima jel to isto ubacujem di i ikone za meni ili?????
Bateriju u % mozes jedino elfpackom dobiti.
Ma da, ali to su zamjene za standardne slicice i tamo postotak ide samo u koracima od 10%.
Ja sam skuzio da hoce bas pravi postotak baterije, ali mozda sam krivo skuzio...
moze preko gfx-a ravilov nije bas isto kao elf al tu je to...nije isto kao i menu pogledaj pise neshto tipa mijenjanje sistemskih ikona ili tako nesto!!!
Znam da moze, ali nisam skuzio da je to htio.
Pozdrav svima.Poceo sam se opet bavit SE flashanjem itd.Nabavio sam k750i i mislim ga rjesit u w800,stavit nove zvucne drivere itd.Sad ja nisam ovo vec radio ohoho i naisao sam na problem.kad stavim usb pise mi usb not recorgnized..Nece mi ga ocitat ni xs ni nis..Sta da radim.probao sam skiniti ggsemc ali kako da to pokrenem kad je sys nije install..ako mi netko moze staviti fs i main od emee 2 i najbolje zvucne drivere za w800 bio bih zahvalan do neba
Linkovi za download W800 firmwarea su vec poodavno u prvom postu ove teme, i koliko vidim jos uvijek uredno rade.
Takodjer vec odavno postoje teme za raznorazne drivere za ovaj mobitel.
Osim toga, u firmware modding superthreadu je link na USB Flash drivere. Probaj s njima.
imas u prvom postu ove teme sve potrebne drivere, a za zvuk i cameru ima posebna tema...koristi search!!!:D
@nesika,
Ici cackati po mobitelu kad nemas dovoljno vremena opcenito nije bas pametna stvar.
Odvoji si vremena i dobro prouci sve sto te zanima. Da ne bi poslije bilo...
Molio bih da mi savjetujete najbolji kamera,acoustic,display driver za k750/w800..puno zahvalan bi bio
Ima vec vise tema bas o W800 camera driverima, mogao bi prvo potraziti.
Display driver se uglavnom ne mijenja (ne dobije se skoro nista), a za acoustic prelistaj ovu temu.
Ukratko, sve je vec davno davno postano, ipak je ovo stariji telefon. Samo treba malo potraziti.
jesi uporan a..,hehe kakve drivere za zvuk zelis ovisi recimo ja sam zelio naj jaci zvuk sto mob moze pustati i bio sam pre zadovoljan s time ,..potrazi malo po ovoj temi zar je to stvarno velik problem,.,.nisi prvi koji to trazi,..recimo drivere za kameru ja nebi ni mjenjao jer neces ni dobiti bog zna koju kvalitetu za ta 2 mpx ipak je star to mobitel te je davno ispao iz konkurencije,...jako davno a razliku s drugim driverima za display nikad nisan ni vidio
edit--ravilo nisan vidija tvoj post samo san pisao kad san poceo niko nista jos nije napisao,. :)
To ne postoji. Ne mozes dobiti i glasno i kvalitetno. Zvucnik u mobitelu to jednostavno ne moze. Nije to kucna linija.
Postoje doduse poboljsanja (poglasnjenja) koja nisu prejaka pa se ne gubi puno na kvaliteti. Kao sto rekoh sve je vec postano i postavljeno, POTRAZI!
trenutno ga ja sad na pc-u neman ali netko mi ga je bas u ovoj temi poslao,...malo je pre glasan za zvucnike te imas osjecaj i da probija ,,..sto vise s njima slusas na zvucniku to je losi zvuk od probijanja ali za slusalice je super ful jako i ako su slusalice od walkmen mobitela od sony ericsona tu je onda i kvaliteta zvuka i jacina sve super ljudi oko tebe mogu slusati tvoju muziku koja izlazi iz slusalica
A jbg, nije bas u redu da su drugi sve lijepo napisali, objasnili i postali, a sad ti jos moraju i pronalazit postove jer ti nemas vremena. Zar ne?
Kao sto ti prije rekoh, ako hoces cackati i moddati mobitel, odvoji si vremena za to, inace bolje daj nekom tko IMA vremena da ti to slozi.
Molim Vas, Jel ovaj program i opisani postupak za FLASH k750i > w800
vrijedi i za sonyericsson w880i, i dali bi mi netko od Vas mogao POMOĆ. Taj isti mob. sam imao otključan za sve tel.mreže međutim kada sam izvršijo nadogradnju softvera sa prog. od str. http://www.sonyericsson.com/cws/supp...es?lc=hr&cc=hr sada mi ne prihvača sim karticu kojeg sam koristijp osim sim karticu od T-mobail. Šta trebam napraviti?
ima tema posebna tema...mislim da je to cid52 telefon ispravite me ako grijesim...ima na forumu posebna tema potrazi malo...aaa postputak ti je u sustini isti!
aaa sto se tice gore acoustic driver-a ja sam ih se namijenjao u zelji da imadnem sto jaci zvuk na telefonu,sto me je na kraju kostalo para radi mijenjanja zvucnika...ne bih ti preporucio da to cinis,najbolje bi bilo ukoliko si mozes nekak slozit da na slusalicama imas taj super jaki a da je na zvucniku normala,mislim da je to izvodljivo samo me ne pitaj sad kako!
camera driver ti moze donijet malo bolje rezultate al kao sto neko rece na 2MPX neces ni primjetiti neku vecu razliku....
@Volkan69,
Postupak je u gruboj osnovi isti, ali kao sto tnt_tunja kaze gore, ima posebna tema/postupak za DB2020, pa bolje prati to. Sto se tice kartice, ocigledno ti je mobitel bio otkljucan patchem kojeg si nadogradnjom obrisao. Vec je bezbroj puta napisano da novo flashanje brise sve patcheve, mogao si i potraziti prvo pa bi odmah to znao...
@tnt_tunja,
Tebi nesto cesto zapinju neke tipke (aaa, iii itd.) ili sto? :hm:
Sav off-topic je obrisan. Molim odsad ovdje raspravljati samo o K750/W800 i srodnim telefonima. Ostali modeli imaju svoje teme.
Da li se smije na se k750i CID36 instalirati firmware w800 CID49 ?
Nemam pojma, ali zasto bi to i htio? Pa postoji W800 CID36 firmware, linkovi su u prvom postu... :jehon:
ubacio sam meni.ml zajedno sa slikama.mene zanima kako vidjeti di to stoji u mobu ( kod ubacivanja je išla putanja tpa/preset/system/menu),
e dali je mogučevidit šta je u mobu???? kao npr. kad ubacuje stranice na web u ftp-u
usput ima neko originalan meni (našao ja ali bez slikica)
Ne kuzim tvoja pitanja. Ubacio si vec menu, ali te sad zanima gdje si ga ubacio? :hm:
Sa XS++ mozes izvuci fileove iz mobitela koji te zanimaju, pa ih poslije razgledavaj kako ti drago.
Za orig menu.ml ne trebaju nikakve slicice.
Pozdrav.Jel ima netko EROM bin file za k750 cid 49 red.Meni je osao erom.bTW imam neki ali mi samo stoji na prvom flash blocku.U cemu je problem :S
http://slike.hr/slika/192897320.jpg
A bas treba screenshot cijelog ogromnog desktopa zbog jednog malog prozorcica? :jehon:
Da,ubacio sam meni i sad u mobu imam nove ikone u sms,zabava,rokovnik itd
i sad me zanima kako bi ja mogao vidit putanju gdje su one u mobu.E to sa XS++ me zanima,jer preko njega sam ubacio, kako da ja to izvučem van.
A za original meni.ml,skinuo sam s neta neke menije koje su imali gore navedene slikice....sms,zabava .........
e zato pitam jer kad sam ubacio orig.ništa se nije promjenilo.
Zato me zanima kako bi ja vidio šta je u mobu ili kako se vadi sa XS++ van
hvala
U XS++ preko dijela FSX. Potrazi po forumu, vec je objasnjavano (a i prilicno je intuitivno i logicno).
Samo nije to ko hard disk u racunalu. Ne mozes ga otvoriti u exploreru i raditi s njim sto god te volja. Ovaj FSX je najblizi tome...
Sto se tice orig MENU.ML, nesto nisi dobro napravio, jer kad ubacis orig file (samo file, kao sto rekoh nema slicica), kompletan menu bi se trebao vratiti na original.
Dobio sam K750i, i rečeno mi je da mu nešto nije ok sa softom, da radi samo preko služalica (na pozivima, melodije normalno pušta) tj. sam se pali handsfree...
Probao sam ga prvi put upaliti i bilo je ok, pisalo je "insert sim".
Onda sam ubacio karticu... i ništa!
Samo trepće bjelo svjetlo (upali se, stoji 3sec, ugasi na 3 sec i tako stalno) dok mu se ne izvadi baterija.
Isto i bez kartice, kasnije....
Ima ko ideju šta mu je?
EROM mozda?
Jesi ga probao ocitati?
Probao sam ga prikaciti na XS++....
"cannot open phone communication port"
I upalio se iako sam držao C i pojavilo se "Insert sim".
Onda sam ga opet probao upaliti normalno sa SIM-om, ništa... ista stvar.
Onda sam ga probao opet na xs (sa simom unutra) i ništa.
I stalno izbacuje "found new hardware", bez obzira što držim "C"....
Pretpostavljam da imas USB Flash drivere dobro instalirane?
"Found new hardware" je normalno, ali samo prvi put...
Imam drivere, trebalo bi da jesu dobro instalirani.... :S
Normalno je, ali meni to stalno... Čim kliknem "NO" on opet... A kad probam instalirati, bude fail... :S
Nemam pojma... Probaj na drugi USB port, ili na drugom racunalu. :dunno:
Dok sredim DDR i dignem sistem na drugom kompu, probaću...
Ako ni to... Ne gine mu servis...
?
Probaj instalirati SEUS, možda pomogne.
mala ispravka nije cid39 nego cid 36
sto se tice toga svakako da mozes staviti software od w800cid 49 flashas main i fs i sve ce biti ok
@ravilov
sorry tak mora da sam navikao zbog msn-a i ostalih gluposti pa koristim te postapalice pokusat cu izbacit, sorry
dobro, a da li postoji program za mijenjanje sistemskih ikona na cid 36 (poput Gslidea za cid 49)
gslide ti uopste nije program za mijenjanje sistemskih ikona nego ti je program za lijepljenje patcheva na software! sto se tice mijenjanja sistemskih ikona na cid36 nisam siguran da je to izvodljivo! u biti jest izvodljivo samo ti treba patch za to ja mislim,a posto postoji za cid49 sigurno postoji i za cid36 ukoliko ne onda ti ga sigurno neko moze napraviti!
hej..
do sada sam svoj k750 flashirao ma xs++, pa sam probao na setool2 lite. i to nije problem ali sam vidio da tamp piše: "Change cid to : ".....
Svi kažu da upgradeovanje cida nije moguće....
kod db 2020 je moguć preko xs
a setool2 lite nije ovisan o cidu!
preko setool2 mozes flashati cid 53 na mobitel cid 52, a sad
sta ce biti nakon toga ja neznam.
ali sam autor denpo kaze da je to izvedivo.
ispravite me ako grijesim.
Ne znam koji to "svi" kazu da je dizanje CID-a nemoguce. :jehon:
Moguce je i to vec odavno. Bolje se informiraj.
Takodjer, buduci da je ovo tema o K750 i srodnima, molim da se drzimo toga i ne mijesamo DB2020, CID52, CID53 i ostalo.
pa mislim da je dizanje cid-a sa 49 na vise ne moguce! dizanje sa 36 na 49 ja koliko znam takodjer nije moguce,ja sam to uspjevao sa full flashom, SOFTWARE cid49,iako mi je tada primao sve patcheve napravljene za cid49 soft nije bio cid49 nego ga je i dalje citao kao cid36!!!
ovo se odnosi na K750i
mene zanima kako k750 cid49 red flashat i pripremit za patchiranje sa setool2 lite 1.11?
dali rest file flasham isovremeno sa firmwareom u polju restore file ?
ako je tako ,poslje samo ubacim patch pod write script?
ja znam to napravit sa db2020 ali sa db 2010 telefonima se nisam susretao.
ovako flešati
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=204
ovako ubaciti patch
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=632873&postcount=98
Pa koliko znam XS++ te pita zelis li dici CID. Kazes da zelis, i to je to.
ja kada sam prvi put flashirao mob na xs++ nije me ništa pirao a koristim k750 cid36
XS++ te ne pita u slucaju K750i cid36,jer uopste koliko ja znam ona najnovija verzija ne podrzava rad sa tim telefonom,mislim da seetool pita ali nisam siguran,mene licno nikad nije pito!!!
moj setool ne podržva cid36 mob
a što se tiče najnovije verzije xs++, podržava k750 cid36, ja koristim niajnoviji xs++ i radi super za sve mobitele pa i za k750.
Hm, ne bih znao 100%. Davno je to bilo kad sam se igrao s ovim telefonom. :)
A i nijedan s kojim sam se igrao nije bio moj. :)
za sviju koji koriste k750/w800/d750... CID36 svaki patch se može staviti na njih bez mijenjanja CID-a na 49.
Jedino vam treba patch koji želite zalijepiti na main i GFlash
Ima tko ideju kad idem custom napravit, i kada oznacim da hocu custom ovo i dalje u sjeni (posivljeno) a da nemogu odabrat model, i paket ?
http://www.imagesforme.com/out.php/i644989_untitled.JPG
Koji je to XS++? Koristi verziju 3.1.
Znam, zaboravio sam napisat, dao mi je frend 3.1 i sve normalno radi, ovo je valjda verzija 1.6.1