samo me se hocete rijesiti, niko me nevoli :(
Printable View
samo me se hocete rijesiti, niko me nevoli :(
Ja ne bih mogo doć ni da oću imam školu zadaću i tak dalje mislim ipak mi je 12
e pa onda i ja imam nekog vrsnjaka... i meni je 12...;D :thumbup:
Pa to znači i da ja imam nekog vršnjaka.
To je samo šala i ne znači da sam lud
kad je sljedece ?? ja bi vas htjela upoznat :)
meni kao i obično bilo kada odgovara
meni bas i ne jer nisam iz zgb
a od kuda si? inače ja sam za da se dogovori jedno okupljanje ali da nas bude malo više= Citat =:
Izvorno postao mala
Koliko vas je bilo?= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Ova tema malo-malo pa iskoči ;D
A ja nisam predugo vidio neke uvažene kolege. A neke nikad. A to nije u redu. Nikako.
Elem, a da se pronađemo negdje ipak? Ne moramo se (uvijek) ubit, možemo čisto na 3K (kava, konjak, kisela), čak i u 6:15 ujutro
LOL 4k:))))))
..pa nek bude 5 pa smo bez brige LOL:jump:
a bilo bi ok.......
Evo nas troje iz ZG, Erika je iz ZD i neće doći ( šmrc ).... Ili ipak?
..ma doči će!Nagovorit ću ju ja:p
Evo ja se isto pridružujem samo se još treba dogovoriti kad?
To nas je 5 koji dolaze + 1 koju treba nagovorit :)
A 'beš čovjeka kojeg se ne da nagovorit ;D ;D ;D
Kad: ovaj i idući tjedan radim ujutro (ako je preko tjedna) pa može od 4 nadalje.
A ako je weekend, može bilo kad.
Ja ne mogu idući vikend pa cijeli taj tjedan nakon, no do onda sam slobodan. I poslije toga.
kolko sam primjetio nitko nema vremena za cugu tak da sumnjam u uspjeh ove misije
osim onih koji imaju svoje privatne kružoke ali dobro u principu sam za to:rotfl:
pa nisam valjda samo ja problem?:))))
Ma ja stvarno moram reći da je, kod mene barem, uspješnost tih sastaaka 100%. Nikad se nitko nije žalio il da mu (joj) je bilo bez veze ili tako nešto.
WB je u navedenom terminu spriječen višim silama (pod koje bih i ja volio podpasti), ali znam da će doći kadgod i gdjegod se dogovorimo. I Gog isto tako, i Zappan isto dođe, a i NeReD, damgol kad ne radi, itd... Sve sama fina gospoda, s kojima je ugodno provest mirnu većer uz čašicu pića i partiju razgovora.
Zato bih ovom prilikom, kao takvom, potaknuo nevjernike, neuvjerene i neuvjerive da se predomisle, razmisle, da dopuste čudnim stvarima i nevjerojatnim pojavama da se dogode, te da svrate do mjesta koje ćemo malo kasnije dogovoriti i u vrijeme koje ćemo za nekoliko postova u ovom (te istom) threadu definirati, e nebili na gorespomenutom (a doljenavedenom) mjestu u gorespomenuto (i doljenavedeno) vrijeme pristupili visokokvalitetnom društveno-socijalnom zajedničkom boravku u zajedničkom prostoru za druženje kao takvom.
Hvala!
Bez brige, ja sam poznat po rješavanju problema... ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
hahhahhaah WB a mogbu mislit...nego sto si ti ono uzeo kao specijalizaciju?:)
Blue...jel ti to meni nesto?:))))
Ehm... htio sam ti ja riješiti sve probleme, Erika, ali vidim da me dobri doktor pretekao...
Trenutno ne, ali... ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
Na šta misliš?
Morat ćeš doći na meeting, pa ćemo sve lijepo sredit. Samo nemoj reći da nemaš vremena :evil:
Još ništa, ali ko što potpis kaže, neću se ustručavati bacit pogled... ili štogod drugo... :)= Citat =:
Izvorno postao erika