Uvijek mi je ukljucen wifi i 3G/HSDPA i to je to. Ostale sinhronizacije su mi pogasene jer su mi nepotrebne
Printable View
Cini se da cemo ipak malo pricekati s JB. Samsungu je sad novi adut Note 2 tako da im se ocito ne zuri vise sa nadogradnjama za S3, tako je bilo i s prvim noteom nakon sto je izasao S3 i tako u krug..
Pa vec je vani JB OTA za EU trziste. Tocnije UK.
Danas je izašao još jedan leaked jelly bean firmware koji je ispravio masu bugova i grešaka od onih prijašnjih...prema mnogima je ovo možda i zadnji (jer radi radi odlično) te je samo pitanje dana kada će pustiti "pravi" kao nadogradnju...
ja sam bubnuo da će za internacionalu verziju JB doći još ovaj tjedan, a za nas +20 dana od njih...vidjet ćemo.. :)
Da li je u zadnjem JB FW-u ispravljen bug s L-R kanalima prilikom stereo snimanja zvuka na videu?
Pozdrav.... Kako mogu dobiti sa S3 izlaz na tv hdmi?
Imam onaj adapter koji ima na sebi i prikljucak za punjac i to mi je sve radilo na S2!
Hvala!
Taj isti adapter ne radi na S3, zbog nekakove hebene politike Samsunga. Imam isti taj origigi adapter i ne radi na S3. Koliko sam upoznat radi se o broju pinova na adapteru koji nisu kompatibilni s S3.
TomZg ovaj adapter je identičan izgledom onom za S2. No ipak nisu isti. Vjeruj mi, probao već, jer imam za S2.
Mislim da nisu leakovi, nego ekstrahirani OTA firmware-i. Zato i oni usklučnici pored naziva (flasha se preko Odina
na vlastitu odgovornost)
http://www.sammobile.com/firmware/?p...ype=1#firmware
Kuda vam se žuri s tim JB updateom? Kaj mobitel bez njega ne radi dobro? Pitam jer razmišljam da si uzmem S3...
Pozdrav!
nakon dugog citanja i trazenja/googlanja nisam nasao rijesenje za moj problemcic,... svaka aplikacija koja zahtjeva superuser tj. ako pokrenem neku (root explorer, bussybox, CMW...) aplikaciju javi mi nakon malo cekanja da je "Supersu se zaustavio". Imate li neki prijedlog za rijesenje? Jer ako mi root explorer nema superuser prava, onda mi neda da mijenjam sistemske datoteke, kao npr. bootlogo.
Glupo pitanje - telefon je naravno rootan?
Provjeri sa Root Checkerom za svaki slučaj.
Naravno da je rootan... mislim da se to porazumjeva.... sve navedene aplikacije rade, ali mi nakon 5-10 sekundi kad ih upalim izbaci poruku da supersu zaustavio...
I kod mene je tak, na momente se zblesira, al nismo jedini s tim problemom, ima jos ekipe kaj imaju isti problem.
A sad jedno glupo pitanje :)
Kako ikonu Apps premjestiti na sredinu menu na dnu?
http://img717.imageshack.us/img717/6...7c6d71orh6.png
Hvala
Da ne opisujem, jesi probao ovako?