Ne vracaju oni tako lako. Zaboravi na te pare
Printable View
Ne vracaju oni tako lako. Zaboravi na te pare
http://www.tomato.com.hr/brutalna-tarifa
Brutalna dobiva još 500MB u paketu tako da za istu cijenu imate 1500MB
Konkretno, znači odjavim "staru" Brutalnu i za 80kn uključim "novu". Za 20 dana bi na isti način mogli ponuditi 1500min ili SMS-ova. Pitam se čemu odjava stare tarife. Ne vjerujem da postoji korisnik koji bi se žalio da su ga obavijestili da od sada ima pravo na 1500MB/mj za istu svotu novca!
Lupeži!
Brutalna ej 49kn, kakvih 80kn?
I niej "odjava" stare tarifa, već je tarifa samo povećana. Kad ti se reaktivira dobit ćeš 1500MB.
Ili ak ti se troši više novaca zbog tih dodatnih 500MB aktiviraj odmah.
Ali što znači "reaktivirati"? Da će mi opet uzeti, ne samo 49kn za tarifu nego i onu jednokratnu naknadu, right?
Koju jednokratnu naknadu? O čemu ti?
Naplatit će ti 49kn kolko košta tarifa. Kakva još jednokratna naknada?
Reaktivirati=aktivirati opet
I naplaćivali su 25 ili 30 kn jednokratno za aktivaciju Brutalne tarife, slično kako Simpa uzima jednokratno za Prejaku. O tome pričam! Bacanje love u vjetar, a bespotrebno!
Ne naplaćuju tu jednokratnu naknadu već pola godine, ako ne i više ;)
Što, za ozbiljno?
Provjeriti malo informacije na Tomato stranici?
Taman planirao preći na žestoku zbog neta i sad ova poruka. Nema više stiskanja remenja! Taman za ljetno ingressovanje!
Znam da sam pri kraju tarife i naknap sa MB ali danas cijeli dan ne dobivam povratnu poruku sa stanjem. Slao sam ? Na 13411 vec 4x i nista. Neki problemi ili?
Dogadjalo mi se. Mislim da u tom slucaju odgovor niti ne stigne nego ces morati poslati kasnije novi upit.
Stara brutalna:
1000 min
1000 SMS
1500 mb
Nova brutalna:
1500 min
1500 SMS
2000 mb
Promocija nove brutalne traje 2 god, uvjet da je nova brutalna stalno aktivna. Ako se ne reaktivira, po novoj aktivaciji ponovno se aktivira stara brutalna
ODLIČNO!!! Predobra ponuda Tomata, kapa dole za ovo! Sada će se Simpa ozbiljno morat pozabavit svojim tarifama, ako ne želi da im korisnici počnu bježat....
i iako nije trajna tarifa ovo da promocija traje 2godine je odlična vijest... a do onda će valjda već izmislit i kakvu novu tarifu još...
Meni je tjedna porcija jeftinija od nove brutalne.
Kako?
U porciji za 70 kn dobijem:
2000 min, 2000 mb
U novoj b. bi za 49 kn dobio:
1500 min, 2000 mb
Zašto je porcija bolja od brutalne?
Zbog minuta i cijene
U porciji ako minute ne potrošim mogu ih pohraniti za neko buduće vrijeme na tomato broju s tarifom na tuđi racun. S brutalnom to nije moguće.
Na njuskalu se mogu kupiti za 36 kn čak 72 kn elektroničkog novca HT (na drugim prepaid brojevima HT-a) i iste je moguce SMS-om prebaciti na željeni broj. sto je onda 13 kn jeftinije od brutalne. S brutalnom to nije moguće.
SMS jako malo trošim pa mi je svejedno tko koliko daje
pa čini se da je tako... a o kvaliteti mreže HT radje ne bi trošio riječi... u Zg mom ocu koji koristi Simpu stalno štuca prekida i tišine okom razgovora...koma Tomato/Vip su deleko superiornija mreža po kvaliteti barem iz mog iskustva i moje familije...
kod mene obrnuta situacija..
ne paše mi što tjedno daju 500min, jer mi je to u tjednu nekad bude malo,a nekad propada... jer ja minute ne skladištim na nikakav tomato na tuđi račun pa mi to ne igra ulogu...
druga stvar kod simpe tih 500mb ista stvar kao sa minutama nekad trošim više nekad manje i to mi nikakako nije fleksibilno i zgodno... da nekad fali a nekad ostaje i propada...
treća stvar obaračunska jedinica kod simpe je 100kb a kod tomata 10kb, u praksi sa puno karatkih spajanja ista količina megabajta mi trajaje duplo duže po obrač. jed. 10kb... btw to je glavna stvar zbog čega sam pobjegao s Vipa na tomato..
a četvrta stvar Što je sa Simpa Prejakom? Mislim da bi adekvatnije bilo uspoređivati Tomato brutalnu +500 i prejaku koje obje koštaju isto 49kn(tomato) i 50kn(simpa) i obje su mjesečne tarife.... a simpa sad nudi daleko daleko manje i minuta a o megabajtima da ne pričamo i po kojoj obrač jedinici..
peta stvar pogledaj reakciju ljudi na facebooku pod komentarima na simpinoj stranici za porciju novu... ljudi su razočarani, jer su im digli sa 60kn na mjesečnoj razini na 70kn!
a s druge strane pogledaj oduševljenje ljudi na tomatovoj stranici za novu brutalnu koju su povečali mb/min i sms +500, a cijena ostala ista...
Šesta stvar
Meni bolja porcija, tebi bolja brutalna.
Hvala kapitalizmu da imamo izbora.
Odlicna tarifa,dosad sam koristio Zicer tarifu ali ovo je sad puno isplativije...naspram HTovih tarifa koje su jad i bijeda
Ako ostavim za 2 tjedna da se reaktivira automatski brutalna on ce odmah povuci tu novu +500 ili moram deaktivirat pa aktivirat novu?
Iz uvjeta korištenja:
Dakle, ne moraš naravno ništa deaktivirati pa aktivirati :)= Citat =:
1. Od 22.5.2015 do 30.6.2015. svi Tomato korisnici na bonovima (u daljnjem tekstu: Korisnici) koji aktiviraju ili reaktiviraju Brutalnu tarifu, ostvarit će pravo na promociju 'Brutalna +500'.
2. Aktivacijom Brutalne tarife Korisnik stječe pravo sudjelovanja u promociji.
Sta je ovo? Tomato maknuo onu promociju + 500mb znaci 1500mb + 500mb i sada od 1.11 daje 1000mb u tarifi??? i jos su poskupile neke jedinice u tarifi a isto tako i u zicer tarifi..znaci umjesto da su povecali sve oni jos smanjili...uzas
Ugledali se na druge operatere... polako se vracamo u 2000-te