ista stvar mi se dogadja. znaci nebude ipsw nego zip,kad ga raspakiram dobije vise fajlova al ni jedan sa onom extenzijom i nemogu ga ucitat u itunes ni redsnow. neznam stvarno sta se dogadja
ista stvar mi se dogadja. znaci nebude ipsw nego zip,kad ga raspakiram dobije vise fajlova al ni jedan sa onom extenzijom i nemogu ga ucitat u itunes ni redsnow. neznam stvarno sta se dogadja
ja sam sa onog linka skidala i skinuo mi je ipsw fajl...ne znam u cem je problem...probaj .rar promijenit rucno u ipsw...
taj fajl se ne raspakirava, nego je tako sam za sebe...
kad skidas jel stavis da ti se fajl spremi ili da se otvori?
da se spremi. probao sam dolje kad se otvori prozor di da se spremi stavit all files al isto se dogodi. kad sam za prosli ajfon skidao nije bilo problema,mozda je to radi win 7
Pitanjce
iPhone 4, kupljen je prije par dana i ima iOS 4.2.1.
Kaj mogu sad napraviti?
Da ga downgradeam trebam imati SHSH blobs spremljene na serveru kaj je nemoguce napraviti.
Ocu ga JB na 4.1, 4.2.1, je to moguce.
Malo sam se izubil na netu, malo pricaju da ide a malo da ne.
Probal sam par postupaka i bezuspjesno.
Pomoc!
Kad spremas file pita te di da ga skines i isto tak te pita kak da se file zove
Makni samo .rar ili .zip i gledaj da ti ekstenzija bude napisana .ipsw
Nemoj preimenovati file kad ga skines jer nece radit (bar je meni tako bilo) nego prije skidanja.
e sad ovako :)
napravio sam ono sa shift i restore,mob se upalio i pitao pin,upisao sam ga i sad mi je nacrtan kabel i itunes na mobu kaze samo za hitne pozive. dal da sad pratim proceduru dalje znaci redsnow il ga moram "aktivirat" prije
upisem pin i on mi samo napise za hitne pozive. kako da ga aktiviram
edit-a jesam budala :) skuzio sam
Evo na brzinu samo par pitanja o iphone4 kojeg "možda" namjeravam uzet pošto produžujem ugovor kod t-moba, pa eto da se i ja nešto ogrebem o njih radi toga, iako sam 99% savršeno zadovoljan sa sadašnjim SE w880i (ovih 1% samo radi "veličine" ekrana)
1) jel istina da nema opcije delivery report (izvješće o poslanom SMSu) ?
2) ne može se ubacivat mp3 glazba via comp -> iphone ?
2.1) onda vjerovatno ni melodije zvona ni poruka sa sadašnjeg moba ?
3) jel postoji kakva aplikacija poput TRACK ID na sony ericsson ?
1. nema (ima, ali sa dodatnim programom)
2. preko itunesa ili preko wifi mreze (npr. goodreader)
2.1. preko itunesa ili preko shsh programa iFunbox
3. Shazaam
posto si budan evo vec imam novo pitanje. nece da mi cydiu otvori ni safari sad kad sam napravio jb. probao sam jos jednom po uputama i par put upalit ugasit ajfon i nece
nasao na netu da ponovo probas instalirati cydiu.
= Citat =:
Get Cydia by Redsnow again .Run redsnow and install cydia throgh redsnow then upone cydia .. Sure will be work
http://www.dkszone.net/ios-4-2-1-tet...bile-substrate
ovo je pomoglo sa ovog linka,uglavnom treba ponovo pokrenut redsnow i oznacit umjesto cydia ovo -Just boot tethered right now’. sad radi,idem sad nac kako dodat source-ve i onda nes pametno i 100 gluposti.
hvala na pomoci Imaticx!
sinoc mi se zablokirao pa sam ga morao restorat,probao ga kasnije jos jednom jb al ista stvar,jutros isto nakon sta sam napravio jb dok se pali blokira tako da mi je za sad dosta tehered jb-a pocekat cu novi
edit-nije mi vrag mira dao pa sam ponovo isao i taman sve ljepo radi,savio par programa igrica i sjetim se sbs setings i onda opet sve blokiralo i ponovo restore...
neznam mozda je do redsnowa a mozda su u sumi
znm :facepalm:
to je bio sarkazam...normalno da neces na apple forumu ispitivat o JB
a mozda se i varam xD
Imam problem, naime ne radi mi alarm na iphoneu, onaj ugrađeni gdje je sat, štoperica, alarm...odjednom mi ne zvoni, a sve je narihtano kao i prije...primjetila sam da mi nekad zna pisati krivi datum, npr. danas mi je pisalo da je 3.siječnja, ponedjeljak (???), ne kužim zašto? Kad sam namjestila datum i ponovno išla isprobati alarm opet ništa, nije zvonio...Zna netko u čemu je problem?
Ne radi ni na jednom iphoneu. Sutra ce proraditi i biti normalno
Ma daj, nisam znala, kako to?
A opet neki bug ko i onaj s pomicanjem vremena, od 3.1. će opet sve radit kako treba :) Evo i malo više detalja na linku.
Hm da, naime meni ni danas nije radil alarm...kaj sad?
Hmm....Meni je radio normalno... Naime, alarm je bio problem ako imas upaljen samo jedan dan...Odaberi vise od jedan dan i raditi ce sigurno...
Aha, da imala sam samo jedan dan, ok bum probala.
Nego možda je i bilo pitanje, ali kako da sa facebooka spremim slike koje vidim na iphone? ona fora da držim pristisnutu dugo sliku ne šljaka, barem ne kod mene...?
ako otvoris u safariju face onda ces moc spremit sliku(duzi pritisak na sliku) a onako preko aplikacije sam probao i neznam kako