kaj da upisem da se mi edge proradi????
Printable View
kaj da upisem da se mi edge proradi????
Pitanje vezano za punjenje baterije:
U ponedjeljak mi stiže iphone iz amerika pa me zanima, da li se može puniti baterija bez da kupujem nekakve adaptere(voltaža)?
I gdje ga mogu otkljucati i po kojoj cijeni?
Može bez problema puniti ali ćeti trebati punjač za naše utičnise ili adapter (nisu ti priključci isti).
Ja sam svoj HTC kupio u USA i u kompletu sam dobio i USA i EU punjač tako da ga punim normalno. Možda i za iPhone u kompletu stavljaju i EU ponjač.
Jedino što ti nije isto kao što sam ti naveo priključak zautičnicu, za to ti treba naš punjač ili kakav adapter koji možeš kupiti.
Da li se može negdje kod nas nabaviti adapter za slušalice za iPhone?
Ovaj priključak je 3.5mm, ali očito postoji neki problem kad mi na njemu ne rade slušalice sa klasičnim 3.5mm priključkom...mislim da je stvar u dužini priključka no ispravite me ako griješim...
Postoji adapter za obične 3.5mm slušalice
http://cgi.ebay.com/3-5-3-5mm-Earpho...QQcmdZViewItem
I adapter sa mikrofonom
http://cgi.ebay.com/For-Apple-iPhone...QQcmdZViewItem
Hvala na odgovoru. Da li se kod nas što može kupiti?
Ako ne može, ima li ovdje koja dobra duša da mi to uzme preko eBay-ja, jer ja nemam kreditnu karticu, pa ne mogu uzeti. Naravno, platio bi u kešu i počastio pivom :thumbup:
I još jedno pitanje...koliko je osjetljiv taj priključak za slušalice...naime, svaki dan ih ukopčavam i iskopčavam pa me zanima da se ne oštete kontakti, pa nekaj rikne...jel to pametno ili?
Za tih 4.5$ odnosno nekih 22 kn se ne isplati uopće uzimati kod nas ako je uopće moguće nabaviti
Tak si i mislim, ali onda bih trebao uzeti od nekoga...naravno, ostavio bi svoje podatke, dogovorili bi cijenu sa isporukom, našli bi se na pivi kad stigne i to je to...
Kaj nema nitko tko bi mi učinio uslugu i uzeo adapter za iPhone preko e-Bay-ja?
Neću nikog zeznuti, nego jednostavno ne mogu uzeti sam to, jer nemam kak...
Kupio sam ga otključanog, a punim ga rek USB-a na laptopu i struje (uzeo sam za 11kn nastavak za punjačza struju)...
Uzeo sam danas in-ear slušalice (bube) os Apple-a i stanu u onaj utor, Zvuk je jako dobar. :thumbup:
Imam još jedno pitanje...da li se može iPhone upgrade-at sa verzije softa 1.0.2 na neku višu (npr. 1.1.2 ili 1.1.3) i koliko bi to koštalo da ga negdje odnesem da mi to naprave?
jel zna netko kako podesiti edge da radi sa t-mobile web'n'walk?
Da, moze se upgradeat verzija. Mozes to i sam napravit, malo progooglaj ili idi na www.mackorisnik.com/forumu i tamo malo potrazi.
Imas tamo i ljudi koji ce ti to napravit, vjerojatno uz naknadu
evo, skužio sam..samo pod APN napišete web.htgprs i radi..
Imam par pitanja vezana za ovaj telefon:
1. Kako prebaciti kontakte sa sima na telefon?
2. Kako u Safari-ju zabraniti prikazivanje slika?
3. Gdje kupiti punjac za hrvatske uticnice?
1. tako da sinhroniziraš sim sa nekim drugim tulifonom i outlookom , pa onda prebaciš sve kontakte iz outlooka u iphone
2. ne znam
3. hama,chipoteka....samo ti treba adapter
kad dolazi na nasa podrucja? kad ce se moc koristit bez ikakvih hackova?
zadnje što sam ja pročito je potkraj godine u t-mobile,tj.očekuje se početkom 12 mjeseca i samo za preplatnike t-mobile.hr,isto kako je i došao u njemačkoj samo ta t-mobile.de korisnike preplate
ekipa, izasao je SDK za iPhone, u iducih par mjeseci ocekujte brdo pravih aplikacija.
Fond za developere iphone aplikacija je 100 milijuna $!!!
Koliko traje baterija na iPhoneu uz intenzivno pricanje (recimo 2 sata dnevno) + stalno ukljucen push email (znaci data veza koja je stalno otvorena) i jos malo ostalih igrackica kao npr. poslusat koji mp3, pola sata wirelessa i jos neobaveznog čeprkanja po mobu.
2 dana
push e-mail ce doc tek u iphone softwareu 2.0, na ljeto, zasad imas provjeravanje maila svakih 15min
imam priliku nabavit vrlo jeftino iPhone iz jedne od europskih zemalja.
sad me zanima sljedeće:
1. hoću ja njega morat otključavat i sve ostalo šta radite da bi radio kod nas?
2. ima kakvih problema sa softom, sa updejtima. ne želim da mi zbloka ili neš slično?
to je to za sad.