a gle...ako imas mogucnost, kupi iphone i vidi kako ti pase...ako ti ne odgovara, prodas ga po istoj cijeni koju si dao za njega...a ova dva ostavis dok ga isprobavas, i ako ti odgovara prodas ih, ako ti ne odgovara, ostavis ih i prodas iphone...
Printable View
a gle...ako imas mogucnost, kupi iphone i vidi kako ti pase...ako ti ne odgovara, prodas ga po istoj cijeni koju si dao za njega...a ova dva ostavis dok ga isprobavas, i ako ti odgovara prodas ih, ako ti ne odgovara, ostavis ih i prodas iphone...
evo ja sam bio hardcore wm mobile fan, to bi vidio i ako prekopaš po početku ovog topica. U to vrijeme je stvarno bio funkcionalniji od iphonea: bt, navigacija, copy/paste-sve je to iphoneu falilo. Isto tako u temi za omniu se možeš uvjerit da baš nisam bio korisnik-početnik, napravio sam hrpu custom romova, pisao vlastite aplikacije i modove i nikad nisam bio zadovoljan s njim. Uglavnom, kad je izašao 3.0 za iphone sam imao viška novaca i kupio 3g, odmah sljedeći dan sam prodao omniu i nikad nisam požalio
ja sam s iphoneom prezadovoljan koristio sam i WM, i symbian i hrpu mobitela sam promjenio prije iphonea (jedino sam nokiu 8600 lunu imao godinu dana) svi su mi nakon mjesec dana postali dosadni. onda je ispala neka kombinacija da nabavim iphon 3g i uzeo sam ga, i nisam bas bio zainteresiran za njega, prvo ga otkljucaj pa napravi JB i onda kad napravis restore sve opet ispocetka, to mi se dogodilo par puta i ja ga prodao. i onda kad je 3gs izasao njega sam kupio i dok nisam pohvatao sve konce nisam odustajao, sad sam s njim prezadovoljan, uopce ne pomisljam mjenjati jer trenutno mi se nista drugo ne svidja. na tvom mjestu ja bi uzeo iphon definitivno.
Iphone je zakon, ja sam imao i 2G, 3G i 3GS i svaki je bio u svoje doba mrak. Jedina stvar koja me zbilja smetala je ta što je bluetooth totalno nefunkcionalan i nemreš niš sali ni primati s drugih mobova. Jel ima kakav info da će to u nekoj skorijoj budućnosti biti sređeno?
Radi se na novoj verziji ibluetootha, ibluenova.
Trebala bi raditi i na 3.x verziji.
iphone 3G zna jako iritirati sporošću prilikom ulaska u pojedine aplikacije/postavke/poruke i to je fakat koma,dao sam burazu 3G a ja sam se prebacio na 3Gs i preporodio se... e sad, imam telefon novijeg datuma pa ga ne mogu u potpunosti JB-ati, jel ima itko ikakvu informaciju o full JB-u??
Samo su bete izašle do sad.
Trebalo bi raditi na svima.
Pitanje
kad mi se pojavi sbs pise prvi wifi pa data ip i na kraju dole pise available memory i pise 48 dodje max do 88
kad igram neku igricu ili otvorim vise aplikacija baci mi ga u safe mode
na cydii imam free 32,8 mb
nis mi nije jasno
do jucer je bilo i preko 120 mb
kaj sam za napraviti
Jesi li nedavno instalirao kakav program ili neku opasnu temu iz Cydie?
Možda ti je nešto otvoreno u pozadini- pogledaj procese u sbsettingsu (pogasi što ti trenutno ne treba) i stisni "free memory".
Ako i nakon restarta primjećuješ "manjak" memorije- najvjerojatnije je do nekog programa ili teme...
Jesam nekakvu metal temu i odmah izbrisal
al sam stavil i proswitcher i izbrisal sve gluposti di pise da zauzimaju disk osim proswitchera
evo i sad upravo brisem ostalo al nema pomaka
ljepo polagano mb po mb pada sve do safe moda
nekaj sam sprckal i izbrisal i radi dobro bar za sad
hvala
EDIT:
reinstalirao sam mobile substrate i winterboard
jel se kome dogodilo da mozete normalno zvati i slati sms s vaseg iphonea, osim prema jednom broju.
ja jutros idem slati sms i ono pise slanje neuspjelo.
probam na drugi broj salje normalno, ugasim7upalim opet isto.
retasrt i opet isto. prema svima salje osim prema tom jednom (meni vrlo bitnom) nece. i ajd ti sad nekom objasni da mob nece bas na njegov broj slati sms...:jump:
Jel zna tko kako bi kopirao kontakte s telefona na SIM karticu?
Jesi li probao sa SIMmanagerom?
Također, zašto jednostavno ne sinkroniziraš npr. sa Windows Contacts?
Imaš ih onda i na kompjuteru, pa možeš vratiti na iPhone ili ubaciti u drugi mobitel.
jel moguce kako pribacit sms poruke na pc kada se spojim kabelom...ono tipa copy paste, da pribacin sve poruke iz mobitela u notepad, word, bilo sta....
Q?
zamijeniti omniu i900 i ipod video 30gb za ajfon 3g 8 ili 16gb?
belkberi nedam :hrv:
Pokušao sam pomoču cydio uči u warezhr.org da bi skinuo neke aplikacije ali mi javlja "Sub-proces bzip2 returned an error code (2) " .U čemu je problem, što sam pogrešno napravio?
Bože sačuvaj!
Jučer nabavio 3G iPhone i nisam zadovoljan.
Do sada sam imao i Symbian i dummy Nokije, SE, Samsung... Dugo se opirao kupnji ovoga uređaja, i na kraju :) popustio karakter.
Meni jednostavno ne leže mobiteli s touch ekranom. Vjerojatno bih osjećao da sam si kupio i Samsung Jet, neki HTC...
E, ja sam sve isprobao na njemu u jedno popodne, napunio ga raznim aplikacijama i pjesmama.
Sada kada bih se htio riješiti mobitela jel preporučljivo raditi hard reset tj. držati pritisnute tipku ispod ekrana i tipku Lock pošto je mob jailbraekan, a ne bih da se zaključa ponovo na T-Mobile? Taman posla još puniti PC raznim programima koji imaju "i" prefiks.
E, da SAR ovoga 3G je 1.4 što nije malo.
Pa, ako se hoćeš riješiti mobitela (pretpostavljam da želiš maknuti svoje podatke)- samo ga sinkroniziraj na način da makneš kvačice sa svega mogućeg, i on će sve pobrisati.
Jailbreak i unlock ostaju.
Sleep + lock tipka se samo koriste kada želiš ući u DFU mode ako ti se pokvari mobitel ili tako nešto.
Postoji i u opcijama mogućnost resetiranja i brisanja svega- ali to ne preporučam, jer traje jako dugo (većini ljudi beskonačno, tj. zbrejka im se mobitel i moraju raditi restore).
Znači, sinkronizacija s kompjutorom.
Da, stavio sam svoje kontakte, mail i ostale stvari koje drugome ne bi koristilo ili bi, ne bih htio saznati.
Na ovome mobitelu se sve radi u sink. s PC-jem što je ogromna barijera IMO. Kod Nokije Symbiana PC je samo usputna postaja. Doslovno Nokiju ne mora korisnik nikada ni spojiti s kompjutorom. To me izluđuje kod iPhonea.
I, na kraju, ja se pitam, ali ne nalazim odgovor-čime je taj iPhone osvojio svijet?
moby jel ovo bože sačuvaj meni išlo?:comp:
Može jedno brzinsko pitanje. Ako se napravi JB jel moguće vratit "original" soft i ako je jel vrijedi garancija onda?
Ako se napravi unlock onda više nema vraćanje garancije?