Jel zna netko je li ikako moguće da USB kabel i slušalice koje sam koristila za Nokiu 6500 slide odgovaraju Nokiji n95 8gb?
Planiram kupiti taj mob., ali od opreme dobivam samo punjač :( A USB i slusalice su mi bas potrebniiiii.
Printable View
Jel zna netko je li ikako moguće da USB kabel i slušalice koje sam koristila za Nokiu 6500 slide odgovaraju Nokiji n95 8gb?
Planiram kupiti taj mob., ali od opreme dobivam samo punjač :( A USB i slusalice su mi bas potrebniiiii.
USB kabel od 6500slide možeš koristiti na N95 8GB (jer se uz oba mobitela dobije isti USB kabel)
Slušalice od 6500slide NEmožeš koristiti na N95 8GB jer 6500slide koristi 2,5mm slušalice dok N95 8GB koristi 3,5mm slušalice.
na N95 8GB možeš spojiti bilo koje (3,5mm) slušalice, recimo od walkmana/discmana/mp3 playera
E, hvala ti puno!! ;)
recite mi koko vam traje baterija sa novim fimewireom i koko je brzi (i dajte realne podatke)
i da li ko zna di bi mi netko moga u šibeniku stavit najnoviji fimewire i koko bi me koštalo
sam si staviš novu verziju softa (ako ima ADSL i USB kabel od mobitela)
(pročitaj si obavijesti u nokia dijelu foruma, sve ti je objašnjeno oko stavljanja novog softa)
ali ti nebi preporučio stavljanje nove verzije softa jer se ona neda hakirati :-/
Ico jel ti pod tim da se ne da hakirati mislis na V30 soft.
Pa imam V30 pa sam ga hackao. I ngage sam uspio sredit da radi uredno.
V31 se ne da hakirati, to je navodno naj noviji firmw za N 95
E , kolika je cijena sad N95 8gb u hrvatskoj. tamo u onim centrima. tomato i te stvari . cuo sam da je jeftino
Novi s nekim ugovorom oko 2800-3000 kn.
Ekipa!
Odlučio sam uzeti ovaj mob,ali polovni(jer nemama para za novi,a ne bi na pretplatu jer ne trošim baš puno kn mjesečno)...pa me zanima jel po vašem mišljenju puno dati 2500kn za N95 8gb kupljenu u 5. mjesecu ove godine sa svom opremom,prilično očuvana,ima GPS(garmin i nokia maps),garanciju u mobisu do 2010. ?:dunno:
Hvala! ;)
je zato što se pomalo po oglasnicima pojavljuju nove po 2300kn
garmin i nokia maps mozes stavit sam, nemoj padat na to
Znači bolje je kupiti nešto ovakvo?
http://www.njuskalo.hr/oglas260305
Ali ipak me je strah kupovati preko oglasnika...:dunno:
bok ekipa,da ne otvaram novi topic,jel n95 8gb može prilikom snimanja videa imat uključenu bljeskalicu? jer ja imam 6220 classic i on mi se čini ne može...
Je l' zna netko kako da prebacim poruke sa Nokie 6500 slide na Nokiu n95 8gb?
Opet ja! :D
Dal se isplati dat 1800-1900kn za N95 8GB T-mobile, malo korištenu, s Garmin XT (Adria Route + CityNavigator NT Europe)
Garancija do 06.08.2010.
Tnx ;)
Ako ti pase to sto radi na T-Mobile onda se isplati, ako ne onda se ne isplati jer je otkodiravanje skupo i gubis garanciju.
E danas mi se desila bas jedna cudna pizdarija s telefonom,do danas sa svakom temom na telefonu su bile defaultne ikone i nigdje nisam nasao kako da promjenim na ikone koje dolaze u temi i ukljucim ja fino danas rock n scroll i mrdnem telefon gore,a on podivlja uso u neke opcije i nesto odabrao(nisam skontao sta) i kada se napokon smirio udem ja u meni da iskljucim taj program kad ono wow,modificirane ikone i eo cjeli dan trazim po mobu gdje se to moze promjeniti i nemogu nac?
evo ja sam svoju kupio jucer za 2600kn nova 0h 0min,zapakirana,ODKLJUČANA, sva oprema itd. PISANA garancija 1god.
tako da neznam bas 2000kn za 5mj staru...
Ej probaj kad otvoris mob otici na opcije i tamo negdje ti pise def. ikone ili tako nesto, kad dođem doma sutra javim ti di moras tocno otic.
EDIT: sjetio sam se! cim otvoris odi na Opcije animacijske ikone i tamo imas Uključi/Isključi (ja imam neku temu i kad odem na animacijske ikone i odem ukljuci pojave mi se def. ikonice)
btw. sory Ico nisam skuziuo da sam poslo dupli post moj bed.