vratil sam ga na 2005 god i svejedno ne šljaka
Printable View
vratil sam ga na 2005 god i svejedno ne šljaka
postoji nacin kako instalirati nepotpisane aplikacije na mob, sigurno radi na n73,ali je dosta riskantno ak nesto se krivo napravi ili sta drugo podje po zlu ode mob u vjecna lovista iz kojih ga vadi samo fleshanje prek boxa( iliti servis).
evo i link na tutorial: tutorial
ukoliko ima jos zainteresiranih ljudi za dobivanje certifikata...nek se jave.nasao sam stranicu koja izraduje certifikate.al nije besplatno.usluga se naplacuje 5 dolara po certifikatu.
isto tako cekam odgovor sa jedne kineske stranice,gdje takoder izraduju certifikate,besplatno.jedino kaj mi je tu sumnjivo je to,da jedan certifikat koristi vise njih.sad mi nije jasno dali je to uopce moguce.al pricekat cu svoj certifikat,pa cu vidjet.
a nacin placanja? koje stranice?
e da...jerbici-ev link je dobar.to je ta kineska stranica.preko google nadete translater-a i onda lako dalje.ja ga cekam od nedjelje.i jos nije stigao.
dakle radi i sve je ok.ajd super.ipak smo nasli rjesenje!
Daj kak se snalazite na toj stranici,neznam jel sam glup al neznam ni nac di trebam pitat za svoj imei..
Registriraj se na opda stranici ako nisi, a potom ovdje klikni na posljednji broj pri vrhu (trenutno je to 1798) i tu postaj svoj zahtjev za certifikat kao i ostali (phone model, imei...) i zapamti broj posta koji ce ti pisati.
Poslije, kad certifikat bude gotov, bit ce obavijest na gornjem linku prema broju posta i datumu.
Prije nego ces moci downloadati gotov certifikat, moras imati 5 postova (tj. 4 + zahtjev koji si vec postao).
Jesi ti uspio dobiti taj OPDA certifikat? Jel radi kak treba?
jel uopce tko dobio certifikat s te kineske stranice?
Meni jos nije izradjen, odradjuju par tisuca zahtjeva dnevno, tako da racunam do kraja tjedna ili pocetkom sljedeceg da ce biti gotov.
Po onome sto sam citao po forumima, ljudi vele da stvar funkcionira...
evo ja sam danas dobio svoj certifikat sa kineske stranice.jos ga nisam isprobao dali radi.al sam siguran da ce radit.bilo ga je tesko samo dobit.poslao sam zahtjev u ponedjeljak.danas sam ga dobio.sretno i navalite.
Moze li mi samo netko malo pojasniti ovaj datum koji moram dati uz model moba i IMEI??Datum cega?
Ja vas molim da mi neko odgovori dali je i koliko platio za certifikat preko te kineske stranice.Upravo sam juče stavio zahtjev za certifikat i onda sam samo probe radi htio skinuti bilo koji certifikat kad me bacilo da moram taj certifikat i platiti (ustvari attachment u postu u kojem su certifikati)samo nevidi se najbolje o kojoj se valuti radi.
http://www.websinger.info/images/stories/slika.png
Kolko ja mislim radi se jednostavno o trenutnom datumu kada pišeš taj post za certifikat.
Samo ti klikni na link gde pise da treba da se plati i videt ces da je u stvari besplatno
da bi skinuli certifikat kada bude gotov,trebate imat onih 5 postova na forumu.dakle 1.post vam je kada stavite zahtjev za certifikat.i sada jos 4 morate stavit da bi mogli skinut certifikat.
najbolje vam je neciji zahtjev kopirat,i samo imei promijenit.
Evo, da potvrdim iz prve ruke:
Certifikat s kineskog sita-a radi, sve sto se ne moze signati preko SymbianSigned-a ovdje radi bez ikakvih problema.
I ne, nista se ne placa! :drink:
Ako to radi onda je OPDA uspio probiti te certifikate kad ih sami mogu generirati
a evo ovi su neš drugo smislili za sign
pogledajte ovdje:
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=240577
Evo da i ja potvrdim da mi je stigao certifikat od kineza i uspio sam potpisat RotateMe i jos 2 programcica...vrijedi(lo) je cekat. Faket cool ljudi
Je ali je komplicirano i evo da i sam kazem da se ne bih usudio cackat po ovome iako mi je ugrubo jasna procedura...Onima bez iskustva neka pripaze, ako odluce da zasukaju rukave :respect:
ma ovo signanje prek neta na symbiansigned mi je diglo tlak nenormalno...samo jednom u 3 dana sam uspio uplodat aplikaciju...to je ko dobitak na lotu...
nerazumijem zar je to takva enigma da nitko jos nije ih sjebo i skuzio kak radi, ili uspio iscitat te algoritme?? stvarno glupo.kak su uopce ovi jebeni kinezi uspjeli?
ocekujem sutra ili prekosutra certifikat...nego probao sam skinuti neki od certifikata i nesto mi nije jasno(mozda ima u prijasnjim postovima)...tu se ubiti koristi isti certifikat za par tisuca imei codova,to mi nije jasno?
eo sad sam dobio popizditis...odem na tu stranicu,vidim da mi je certifikat napravit..sav sretan odem skinut to i kliknem na taj zip i vice mi da moram platit..sta sad da radim...joooj..eo i link pa ako netko moze skinut za mene hvala...i imam 5 postova i opet nemogu... http://www.opda.net.cn/viewthread.ph...%3D1&frombbs=1
eo uspio sam uz pomoc jednog clana doc do certifikata...sve radi...signao sam sve aplikacije koje su mi trebali...i sad neko kaze da kinezi nisu legende:respect: