camera-driver SHARP
http://clubw800i.camdrivers.googlepa...amdrvSHARP.zip
camera-driver SHARP
http://clubw800i.camdrivers.googlepa...amdrvSHARP.zip
U folderu gdje ti je xs++ se nalazi mapa "files_to_upload". Ona je u početku prazna. U nju stavljaš drivere za kameru,zvuk, ikone i menije itd.
Drivere ili ikone moraš stavljati u foldere kako je napisano:
\tpa\preset\system\menu - menu i ikone
\tpa\system\layout - layout
\tpa\preset\system\settings - startup & shutdown
\ifs\settings\camera - camera driver
\ifs\settings\acoustic - audio driver
\ifs\settings\display - display driver
Konkretno za kameru, moraš unutar mape "files_to_upload" napraviti folder "ifs". U tom folderu napravi folder "settings" itd itd. U zadnji folder kopiraš driver. Driver za kameru mora imati ime 'camdriver0.dat' (neki znaju promjeniti naziv fajla pa..)
e, mene zanima ako sad (kad sam fleshao u w800) mogu koristiti onaj sony ericsson softwear update, s njihove stranice?
ne mozes.jer ti je imei od k750 ostao u mobu pa ce ti mob prepoznat kao k750 a ne kao w800
Vratit će ti vodafone sw... Isprobano...:dunno:
Kako napravit da mi baterija bude u postotku kao kod DayAndNight Orange Pack-a?
kako se iznervira nikako da napravim mape ili je to napravim sve kako treba ,,,,,,,,ccccccccccc sad vidim da nisam piso color red ako je to bio bed pojeo mi je živce ,taj driver za cam ,kako ga ubacit folder unutar foldera ali nisam prvi napisao color red sad idem probat,,,,,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kako me iznervira
EDIT:
ODUSTAJEM za ubacivanje drivera u mob ,nemam više Živaca rađe bi flešao 10 mobova ,,,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sad bi ga pojeo,,,,,,,,,,,,heheheh ma izludi me
@xlr,
daj vidim da si iz Pule kao i ja sve sam radio kako si rekao i neće mi ništa baš ništa ,ako ti nije bed ja sam sa stoje bokkkkk..
Slobodno mi uleti na msn ,hvala
@MASVA ne radi onaj patch. kad patchujem kaze patch error
Koliko se sjećam pdrascic je jednom napisao kako je neki sa se-nse rađenjem backupa izbrisao erom.
Ubaciš GFX patch i u mapu GFX u memoriju uređaja u drugo staviš slike baterije u postotku.
@Aaron
BTW Preko prošlog vikenda sam bio u Stoji. :wow: Koja slučajnost.
a valjda preko imei-a kuzi koji bi sw trebao biti gore....
Nego uspio sam konacno staviti drivere za cameru, brijem da me zadnji put zeznuo xs, a ne postupak ;D
stavio sam ovaj driver 5[1].7_Spot_K750_camdriver0.dat ali ne vidim nikakvo poboljsanje... Ima netko za preporuciti sta staviti?
Bitno mi je jedino sto bolja slika (macro mod i zoom mi je nebitan) ak ima veze...
Hvala ;D
Stavi Krimoag 21.91 ili Sarmad 4.7.
Super camera driver je super ;D , ali je prekompliciran.
Kriomag sad sada stavio i osim bitne usporenosti kamere (nakon okidanja slike treba cekati duze da ne bude mutna) nisam vidio nikakvu drugu dobit...
Imas kakav link za download ovog Sarmada?
EDIT: Nasao i stavio...ne znam budem pricekao fotke po danu ali ovak sa sobnom rasvjetom ne vidim neki napredak...
imam ;D
evo ti tu neki driveri, tu su i sarmad 5.7, mislio sam na 5.7, ne 4.7.
To su ovi 5.7 spot.
http://rapidshare.com/files/52129013...ivers.zip.html
@blizzard
kako vratiti natrag prethodno napravljen backup firmware-a na mob ako sjebem erom ili gdfs?
Hvala...idem probat sa njima ;D
EDIT: Stavio nisam i dalje odusevljen:notooth: ali barem je kamera opet jednako brza ;D
EDIT2:
Stavio ZUZA2007 driver gore...nije lose...
Iskreno imam osjecaj da su jos i originalni bili najbolji :(
Ako netko ima prijedlog za sta staviti neka veli...
Btw hvala svima jos jednom na pomoci ;D
dali netko zna dali postoji kakav patch da nakon određenog vremena isključi media player(walkman) ilislično. software je w800 r1bc002
@ carbon
istom metodom kao u ovom threadu samo odaberes drugaciji start i lenght :4400 0000-0200 0000
@ schumo
ne postoji
Znači to bi ovako izgledalo
Ako mi se usred očitavanja iskopča kabel mob će bit ok? Znam da sam dosadan s pitanjima, ali nije mi svejedno da riskiram da bacim u vodu 1200kn.= Citat =:
6.kliknite misom na fajl slican ovome:35682800888888_45F00000_00100000.raw i uprite F5 i uprite copy i stavite krugic u "flash raw image"
7.sad tocno trebate stavit onaj "Start" i "Length" sto sam naveo u prijasnjem postu
znaci za w800/k750 : "Start" :4400 0000 "Length": 02000000
8.uprite write/flash ili kako vec.iskocit ce upozorenje.uprite yes.pricekajte da se to sve obavi.iskacite mob,upalite i gotovo.