Tu ne treba? Ako ne, ondu je najbolje iskoristiti njihovij 375kn popusta i preci na Hepi
Printable View
Tu ne treba? Ako ne, ondu je najbolje iskoristiti njihovij 375kn popusta i preci na Hepi
Ne treba, tako bar piše na stranici. Ali prije svakako valja dobro proučiti Opće uvjete.
Ali opet, ne znam da li se za tih pola posto razlike isplati potpisivati na 3 godine kod Hepi-ja.
Nema ugovora u HT-u! Odmah se dobije 375 kuna, a tu je i 9 kuna popusta na održavanje. U godinu dana ušteda 500 kuna. Taman za godinu dana Prejake opcije u T-mobilu ili Smarta u Tele2 !
Pozdrav!Zna li itko je li se što promijenilo po pitanju vremenskog roka za prijelaz sa pretplate na prepaid? Pročitao sam da je prije trebalo čekati do kraja mjeseca.Jedan djelatnik iz SZK mi je rekao da može biti obavljen prijelaz za 3-5 dana.
Na drugom forumu ti odgovorili točno, a djelatnik HT - netočno
Aha, vidim da se prate teme. A izgleda da djelatnici HT-a nisu baš dobro informirani. Onda čekamo 25. pa prelazimo na drugog operatera.
vidim da dugo nije ništa pisano pa da nešto napišem ;-)
ova mučka đubrad iz T-Gnoja su mi odbili zahtjev za prijenos broja u Vip kao što oni kažu zbog "krivih podataka" naime broj nije registriran a oni tvrde da je, i sad mi dođe poruka od Vipa da je zahtjev odbijen od strane HT-a!
mamicu im njihovu krvi ću im se napiti!!!
Jel se mogu koristiti lozinka i šifra za max to go koju se dobije kod mobitel pretplate koristiti na računalu koje se spaja na internet preko drugog pružatelja usluge npr. Optike?
Da
Sada je 187.
do kada?
Na bonstart tarifi sam aktivirao opciju salji i surfaj ,potrosio 1gb,brzina se smanjila...i sad posto vidim da se na bonstart tarifi moze aktivirat 4g opcija na tjedan dana za 10kn pa idem probat aktivirat i nece,nemam ju ponudenu ,nazovem sluzbu kaze cura 4g se nemoze na bonove aktivirat a na webu pise da se moze,sluzbu na fejsu cekam cjeli dan da mi ista jave.
Hoce li mi iko reci kako da ju aktiviram i dali se moze uopce.
Na moj telekom se nikako nemogu logirat i probat aktivirat kad mi nece poslati podatke na logiranje na mail,apsolutno nista ne mogu.
Kad si potrošio taj 1GB i zato ne možeš aktivirat. Probaj sljedeći put dok ćeš imati 1Gb još.
Pa fora je u tome sto sam htio aktivirati sada kada mi je pala brzina,ali kazu iz sluzbe da su ukinuli aktivaciju 4G opcije na nekim tarifama(iako na webu pise da se i dalje moze aktivirati)
Kako jadno...ovako sam mislio uzet SurfajS za 10kn gde nakom 100mb pada brzina ili salji i surfaj gdje nakon 1gb pada brzina i svaki tjedan aktivirati 4G opciju i zapravo za nekih 50ln mjeseno dobiti flat uz najvecu mogucu brzinu,ali ocito nista od toga.
Nemogu vjerovat
Nisi uopće skužio bit. 4G ti vrijedi za tih 1GB koje su uključene u tarifu. Ne vrijedi za ostatak kada potrošiš taj 1GB i kada ti spuste brzinu.
Pročitaj uvjete i članak 7 u uvjetima 4G opcije.
Skužio sada?= Citat =:
4G opcija neće omogućiti povećanje brzine prijenosa podataka u slučaju spuštanja iste na maksimalno 64 kbit/s nakon što Korisnik iskoristi definiranu količinu podatkovnog prometa koja je uključena u neku od sljedećih opcija: Surfam S, Surfam M, Surfam L, Surfam XL, Pričam&surfam ili Pišem&surfam. Radi izbjegavanja svake dvojbe, opciju 4G moguće je s navedenim opcijama koristiti samo ako korisnik ima neiskorištenih MB po maksimalnoj brzini dodijeljenih iz opcije ili na osnovu neke promotivne ponude.
Jesam :(
Nemogu vjerovat...a bas sam mislio da je moguce da prodjem na onaj gore nacin ali nista od toga....
Tako je to kad ne citam uvjete kotistenja...
Možeš uzeti simpu ili mobile net na bonove, staviš u dual carrier stick i dobiješ cca 18Mbps. 10 kn je Internet dan opcija - 24h flat! -doslovno flat. U kombonaciji sa real debrid je odlično! :)
Daaa a to me izadje CCA 300kn mjesecno..ovako sam mislio tjednom 4G opcijom aktivirati vecu brzinu ali su ocito ovo o sveu vodili racuna i ukinuli 4G dolaskom novih tarifa i opcija.
Nisu ukinuli nego imas 4g za onoliko prometa koliko imas. Pa nećeš 300kn dat jer nećeš svaki dan to koristiti, nego npr vikendom 1-2 dana tjedno. Šta zar svaki dan trebaš 50gb skidat? Ja aktiviram to kada mi treba više i planiram onda tj. naslažem u jdownloader.
,Kupio preko webshopa novi HTC Desire 610 u kojeg ide nano sim, a oni mi poslali microsim! Amaterizam za popizdit! Što sada da napravim?
u t-centar i rješi problem začas.
ili zovi službu za korisnike neka ti do kraja svibnja pošalju poštom nano sim.
Zašto do kraja svibnja? Pa preplata mi već teče. To je za člana tarife Plan za obitelj.
Zato sto je moguće da ti pošalju krajem tjedna pa da dobiješ u lipnju
Zvao SZK da se raspitam oko raskida ugovora usljed povećanja cjena usluga. U 1.mjesecu sam potpisao novi ugovor plan za obitelj xxl i uzeo si novi mobitel samsung s4 te ga platio 1190 kuna tj. Njegovu cjenu koja je bila po toj tarifi jednokratno sa karticom. Pošto račune primam preko maila tek na trećem računu po novoj tarifi sam išao gledati specifikaciju računa i jedna od stavki je : rata za uređaj 75 kn. Tih 75 kuna je uključeno u cijenu tarife al mi sad nedaju raskinut ugovor ako ne platim preostalih 21 ratu po 75 kuna. Sad se ja pitam kako je to moguće pošto sam ja mobitel uredno platio tj. Njegovu cjenu koja je bila tog dana a niko od djelatnika koje sam kontaktirao i raspitivao se o cjeni uređaja i cjenama tarifa nije spominjao tih 75 kuna ?????? Rekli su mi da će me neko kontaktirat u roku od 48 sati pa će mo viditi .