meni jucer pucala linija non stop...nisam sa nikim mogao razgovarati normalno.....danas sve radi........
Printable View
meni jucer pucala linija non stop...nisam sa nikim mogao razgovarati normalno.....danas sve radi........
i dalje me izludjuju sms poruke koje dolaze sa danom zakasnjanja...a to mi se dogadja od 01.06....nadam se da ce to rijesiti.....izludjuje me to ponekad...
meni sve savrseno radi, zagreb, jarun. i poruke i pozivi.
Ja sam u nedjelju imao problem - stari me zove na mobitel i njemu se u liniji čulo da mobitel zvoni, ali moj mobitel ništa nije registrirao - niti primljeni poziv niti propušteni poziv. Potpuna tišina.
Samo da se nadovežem, nema veze s ovim problemom s porukama/pozivima.
Jeste li primjetili da s Tele2 broja ne možete zvati brojeve 112, 988, 981, broj za policiju, hitnu i vatrogasce?
Recimo, s VIPneta mi uredno radi.
meni moze 112, policija, hitna i to. sad sam isprobao.
Otkada to? Kao dobrovoljni vatrogasac često sam u kontaktu s javnom postrojbom, dakle 93 i uvijek ih zovem sa 095 broja i uvijek ih dobijem. Ostale službe nisam pokušavao zvati, nisu mi još trebale, hvala Bogu. Ali uvijek zovem 93 sa predbrojem 031, nisam pokušavao zvati sami 93, možda taj dio ne radi?
Ma konkretno prije neki dan mi je hitno trebala dežurna ljekarna u Dubrovniku. Djevojka i ja nikako nismo mogli dobiti opće informacije, a niti lokalne. Izbacivalo bi nešto kao Pogrešan broj ili sl.
dobro koji se to vrag dogadja sa t2....sto im je sotona usla u server...:)
jedno pitanje:
(stanje:
-prebacio sam broj iz 098 mreze na 095, prepaid.
-nakon nekog vremena sam se prebacio na njihovu pretplatu, uz ugovor 18 mjeseci
-nakon isteka ugovora potpisao sam novi na 24 mjeseca
-zbog neplacanja racuna sam iskljucen i normalno, moram platiti ostatak)
Sad mi je broj iskljucen, ima vec 2, 3 mjeseca..
zanima da li nekako mogu nekako vratiti svoj stari broj bez nekih novih ugovora?
hvala.
Pa, plati zaostale dugove i ponovno će ti aktivirati broj.
ne, sad su me totalno iskljucili i poslali mi racun oko 1000 kuna (minimalna potrosnja za svaki mjesec do kraja ugovora plus zaostali dugovi) i sad vise nemam ugovor s njima. Broj nije u funkciji. Ja ne zelim ponovo uzimati pretplatu niti bilo kakve ugovore.
Zanima me samo da li mogu dobiti svoj broj natrag i koristiti ga na bonove
Sjećate se onih problema sa aktivacijom sms paketa?Znači meni je pisalo sve negdje do 6.8 da mi je paket još aktivan, ali nije brojalo poruke u ovom mjesecu, a onda mi je naplatilo sve poruke od tog mjeseca. Aktivacijski sms sam poslao 2.8. Bilo je oko 15kn poruka, uglavnom sinoć me zovu iz Tele2 i ispričavaju se radi greške i kažu da će sa račun bit umanjen za tih 15-ak kuna :) najs :)
Evo danas imam besplatno zvanje od 10-12 zbog onog vraga što se pred koji tjedan nije nikoga moglo dobiti.
I tako, zovem frenda (ne zato jer je besplatno, dali su to u potpuno krivo vrijeme, mislim, koga da zovem u nedjelju ujutro :hm:) i javlja mi se onaj glasić: "Birali ste broj koji se ne koristi".
E pa hvala im, daju ko fol nešto besplatno, a mreža ponovno ne radi. Možda namjerno baš u to doba da ljudi koji bi možda imali koga za zvati, ipak ne mogu zvati.
Nek ode kvragu i takva mreža... Jesu najjeftiniji, ali ozbiljno sam počeo razmišljati da li mi se isplati plaćati niže cijene za nešto što nema kvalitetu.
Pa na VIP-u mi se to od kad su počeli raditi, pa do dana današnjeg nikada nije dogodilo, da nekoga ne mogu dobiti iz bilo kojeg razloga...
Evo ja sam upravo obavio jedan besplatan razgovor prema 098 broju, dobio sam ga od prve i pricali smo oko 15 min. bez ikakvih problema!
Je, danas je i meni bilo besplatno telefoniranje. Obavih 5-6 poziva koje i inače obavljam normalno, no danas mi je bilo nemoguće dobiti curu koja je na Tele2 mreži. Sve ostale dobio normalno i pričao sa njima 5-10min, no od 10 pokušaja da curu zvrcnem, 8 je završilo sa brzim bip-bip-bip-om i 2 puta da se broj više ne koristi. Tek sam ju uspio 10 do 12 dobiti, valjda je onda ekipa prestala pričati :D
Tak da ono - malo se ipak mreža opteretila :)
Od jučer navečer svakih par sati mi dolazi poruka "Poštovani, provjeru mjesečne potrošnje moguće je provjeriti..." nakon što sam jučer ujutro poslao "tpo" poruku na 880. Morao sam stišati zvono, jer bi me cijelu noć budilo. Netko sa sličnom situacijom?
Ista stvar i kod mene, cijelu noć svako malo stigne poruka. Evo nema je već uru vremena, valjda su prestale :)
Zvao sam SZK i svi pretplatnici imaju isti problem i tehnička služba radi na otklanjanju problema.
Nije bed. Ovako mi svako malo stižu poruke i stječem dojam da imam prijatelje. :klap: