Imaš li možda hrvatsku verziju,ova na engleskom mi i nije od neke pomoći? :-/
Printable View
Ima li netko NBA live 08 3D za 240x320?
ne valja,mob se restarta
vješala ko želi 240x320,jedna je ruska
http://www.esnips.com/doc/1a2e0522-6...4/vje%C5%A1ala
Kada si pošaljem s kompa piše mi nevaljal program... Mob je K850. jel kod tebe radi? :jehon:
A našao sam u međuvremenu i ja par komada,ali mi ne želi pokrenut tekmu,odnosno restarta se mob svaki put dok se loada... Dakle može se pokrenut igrica ali mogu samo gledati po menijima,kada hoću igrat dođe do nekih 35-40% loadinga i onda se mob restarta :jehon:
Evo linka na tu igricu: http://rapidshare.com/files/85746513/Nba_Live_08_3D.jar
Treba bi mi OK program za pisat tekst na mobu.Posjedujem K530 a u bilješkama može stat malo teksta.Pa ako neko zna koji dobar program neka postavi link.
Zahvaljujem!!!!!
Jel bas nuzno da pises na mobu, ili je dovoljno da mozes citati?
Ako samo citati, onda napisi sve u TXT file i stavi ga na mob, prepoznat ce ga bez problema.
Da znam za to.Al volia bi imat neki pregledan program u kojem se moze pisat.
jos se traze milijunasi... ISKLJUCIVO na hrvatskom
evo sutra pisem test iz O.E. i trebao bi mi nekakav programcic za SE koji moze konvertirat npr mikro farade u farade...itd...mili u mikro i sl.
napiši u mobitel lol
mili 10-3 (pomnožiš s 0,001)
micro na -6
nano na -9
pico na - 12
nevirujen da će tribat više :P
A zasto nova tema kad vec postoji tema za ovakve zahtjeve? :jehon:
zna li netko moze li se jos tema staviti slicnih ovoj....??? to je ona crna tema gdje vibrira kad prebacujete od ikona na ikonu....
ko mi je voljan poslat svoj kolekciju software-a koju ima potrebnih programa za p1 na mail?! bio bi mu jako zahvalan
I ko je ono reko da ovakav program ne postoji!? Jučer sam ga našo pa rekoh da ga podjelim sa svekolikim pučanstvom tako da sad svi možemo imat zdrave i dugotrajne baterije na mobitelima.
Program se zove Batery Maintenance. Ako nekome zatreba il ga hoće isprobat evo lina :
Battery Maintenance
:cool:
Koja svrha od takvog programa???
jel ti opce citas sta pise ili samo lupas postove? Ajd lijepo sad procitaj sto pise u proslom postu u quote-u od jabooke? Evo ako si "slucajno" propustio:
i kad ti je baterija pri kraju, a popalis svjetla, vibru, zvuk, sto mislis sto ce se dogoditi?= Citat =:
Uglavnom radi se o programu koji prazni bateriju kad je ona već pri kraju i to tak da popali svo osvjetljenje i vibru (možda i zvuk, nisam siguran).
Razmisli malo i ukljuci mozak
I rekao sam ti nesto u upozorenju, a ti i dalje nastavljas
Jel ima mozda neko hrvatskog milijunasa 3 izdanje(ak je izašlo na hrvatskom) ili 2 izdanje...za w800i...pa ak bi mogo netko uploudat?
Sta nema jos niko mislijunasa 3 izdanje(hrvatsko)? Ajd ak neko nabavi nek uplouda! Meni treba za w800