ne pokazuje on temperaturu tijela, nego temperaturu procesora, a on se zna dobro ugrijati.
Sat se meni pokazuje jer imam onaj catclock screensaver...
Printable View
ne pokazuje on temperaturu tijela, nego temperaturu procesora, a on se zna dobro ugrijati.
Sat se meni pokazuje jer imam onaj catclock screensaver...
Sad sam stavio ovaj patch u SL
; *** Automatic recording for incoming & outgoing voice calls ***
Kad hocu nekog nazvat.. telefon se ugasi tj. kad bi trebao poceti snimati. Krene zvat.. ali za 2 sec gasi se.
Any idea?
---------------
Stavio sam raniju verziju i sad funkcionira :)
Jel netko to isprobao?
nisam stavljao taj patch....
nekako mi nije od koristi obzirom da ne telefoniram bas sa sl-om vise
Zanima me dalje ovaj patch:
; *** Show both name & phone number at incoming call v2***
; Firmware: SL45i v56
; Author: DeadManS
; Release: April 20th, 2004
; Patch shows number of calling partner at incoming call.
; It uses pictures 513-522 for displaying the numbers. Change them if you like!
Ima netko te slikice? :)
vjerojatno imas i ti te brojeve. a ako ih nemas, imam ih ja, pa ti ih mogu mejlat...
Mozda i imam negdje.. samo se vise ne mogu snac gdje :)
Mejlal kad ces imat viska vremena na:
fabi@hi.htnet.hr
Tenks.
Ajd da malo opet ozivimo ovu temu..
Ako stavim ovaj patch:
;*** NSM. No Softkeys on Mainscreen *** (c) Seklth
Volio bih stavit tekst CI (miniGPS - npr. tekst "Home") na mjesto gdje su softkejsi.
Tako bi imao i digital clock i miniGPS
Za sad.. ako hocu imat miniGPS moram iskljucen digital clock, te mi se ispod HR-CRONET ispise tekst.
Kod miniGPS imamo slijedece:
; for users: if you whant to change position of test string, change this
E0D460 E6FD2000 where 20h is Y position
E0D464 E6FE6500 where 65h is X position
E0D456 E084 where 8h is font style
dakle, moram mijenjat Y poziciju..
E sad, moje pitanje je.. da li bi to radilo na mjestu softkeya ili ne bi?
Hmm..
3aTmr?
Fabi, nađi patch koji ti desnu softkey pretvara u sat - pa umjesto sata ubaci miniGPS. Mislim, tamo ces naci tocne koordinate, pa...
Ma imam taj patch..
ali hocu velik digital clock..
Zanimalo me samo dali moze to doc na mjesto soft keysa..
pa to ti i govorim, samo iz tog patcha vidi kordinate i onda podesi da ti se miniGPS pokazuje na mjestu soft keys-a... to nebi trebalo biti pretesko...
Onda bi se miniGPS pokazivao na mjesto softkeys-a, a digit. clock preko cijelog ekrana i nebi smetali jedno drugome...
Ma napravio sam to.. ali onda ne vidim kad imam propusten poziv ili neprocitani SMS. Tojest ako maknem softkejse onda gubim to, a dobivam dobro prikazivanje miniGPSa.
Seklth je popravio malo svoj patch ali ima bug. Kad mi dode SMS telefon se gasi (;*** NSM. No Softkeys on Mainscreen v0.2 *** (c) Seklth --- IMA BUG).
I da bilo bi dobro kad bi napravio da CI tekst bude ispod propustenog poziva ili neprocitanos SMSa. U ovo slucaju CI tekst je preko te ikone..
Nadam se da ce Seklth to popraviti..
Nisam mislio na taj patch - da se maknu softkeys, nego postoji jedan patch koji ti u softkeys umjesto da pise recimo Menu - pise sat. Pa sam mislio da umjesto sata ti stavis da ti pise podatak iz miniGPS-a...
mozda nisam bio jasan, znaci ne pise u desnom softkey-u Menu nego npr 20:47...
Imam negdje taj patch, ali neznam kako se zove
Aha, ma malo mi je prostora tamo.
Koprivnica ti je relativno mali grad, tako da ti jedan odasiljac "puca" na dosta sirok dio grada.
Pod jednim odasiljacom ja ti moram toga dosta upisati..
npr. pod jednim imam upisano:
CENTAR, PODRAVKA
pod drugim
TKZ, POBA, TKT (kvartovi)
Tako da mi ti tekstovi ne stanu u right softkey. Treba mi cijela linija - i lijevi i desni soft key :)
Btw. Imam onaj neki Micro reader, ali svaki put kad izadem iz njega telefon mi se ugasi. U njemu nema opcije exit, pa moram izac na nacin da duze drzim crveno i kad dode u idle poziciju ugasi se..
Hmm ima netko OK java micro reader for SL4x?
@ Inovator
Imam ja taj patch na SL45i. Jako dobar patch, samo trebas jos malo modificirati eeprom, ali nije tesko. Sve ti pise u uputama...
Zgodno je, mozes otkljucati sve poruke, zakljucati sve, samo dolazne, samo odlazne. Mozes zabraniti pisati, otvarati - super ako imas razlga skrivati i zastititi svoje sms poruke