Kak nemres nac.. a nadje se na prvoj stranici Googleovog searcha? Samo malo truda treba, a ne bash sve na pladnju... Bice upload za 15ak min...
http://www.sendspace.com/file/zvgjfz
Printable View
Kak nemres nac.. a nadje se na prvoj stranici Googleovog searcha? Samo malo truda treba, a ne bash sve na pladnju... Bice upload za 15ak min...
http://www.sendspace.com/file/zvgjfz
Pa stavio sam ja pjesmu...
Bude veceras vjerojatno.. ak ne sutra dobijes Bobana Markovica... imam sam jedan album, to ti uploadam...
Ima netko od Krunoslava Kice Slabinca album "Seoska sam lola"?
A i bilo sto drugo od njega ako netko ima.,
I jel netko mozda ima onaj dokumentarac Pescenopolis?
jel zna tko kak se zove stvar koja zadnjih tjedan dana praši na 101-ici
refren: "do it again"
Zna li netko, riječi pjesme su I like riding my bycicle, I like riding my bike... To sam jutros čou preko radija, ostala mi pjesma u glavi.
Tko to pjeva i ima li link za download?
Bycicle Race . Queen????
Je.. Queen je.
...mislim da je to to:
Queen - Bicycle Race
...server možda bude opterećen pa ćeš morat pričekat...
danijel prohaska, mislim da se stvar zove jedna jedina..daj molim ako imate tražim za frendicu a nemogu nigdje nachi..
SESTRA MI SE UDAJE :):):):):):) Ajde molim vas link od neke stranice ili ako bi mi ko mogo sastavit dobru kompilaciju neke muzike za tu prigodu...
ako ništa barem imaena najčešćih pjesama koje se puštaju, koje su aktualne i tako...
zahvaljujem
Za Gurtha..
Odi na www.tekstovi.net
Gle trebaš se samo registrirati (free naravno) ako hoćeš postaviti tu temu na tom sajtu a mislim da pregledavati možeš i bez reg.
Savijetujem ti tu stranicu jer ljudi koji se tamo sastaju slušaju muziku kao što je ona na svatovima Starogradske pijesme i tako to pa su oni najkvalificiraniji za to jer znaju šta je aktualno ili uvijek dobro za pustiti.
Ako složiš neku kompilaciju od toga što ti ponude zamoli Melleche (moderatoricu)
da ti to postavi na rapidshare ili sl.
Ženska je legenda,svima pošalje što je traže
Sretno
naplatil buš frendici 100kn za stvar?? :D
ima ko linkove za setove od dj amoka 06'-07'?
Trebao bi album od hot line-a Život je okrutan
Pozz!
Trebao bih spotove M.P Thompsona,ali po mogučnosti od novijih pjesama.
Ako nema od novih,mogu i stari spotovi.
Thnx.