neću ja ništa organizirat. ako nećete da dođemo nas dvije, nema frke. to smo samo mogle shvatit iz vašeg postanja, iliti NE postanja. tako da , lijepo se provedite!:closed:
Printable View
neću ja ništa organizirat. ako nećete da dođemo nas dvije, nema frke. to smo samo mogle shvatit iz vašeg postanja, iliti NE postanja. tako da , lijepo se provedite!:closed:
a zakaj ti nećeš niakd niš organizira? do sad smo sve mi pa ti se nije dolazilo, ajd sad organizira ti - tak da si sigurna da ćeš ti doći (da ti paše vrijeme i mjesto), a mi ćemo se prilagoditi. Najlakše je doći.
ok, kod tebe doma u 8 navečer. see yaaaaaaaa....:cool:
još da si dan napisala... a jel ti uopće znaš doći do mene? Nebu išlo...
Pao je dogovor. Nalazimo se u 9 u pivnici Medvedgrad, križanje Savska x Vukovarska i tamo smo do zatvaranja, kad selimo u neku birtiju u kojoj je Nered ko doma i zapravo jedina radi u gluha doba noći. :)
BI DER OR BI SKVER!
Edit: u subotu. Ili petak. Svejedno :)
Ma zapravo blefiram nitko se nije ništa dogovorio al ovo je moj prijedlog jer zapravo nije ni bitno gdje smo. Dobro, Sljeme je malo ekstremno :rolleyes:
Pravite se da je sve dogovoreno i samo se izjasnite petak/subota i pripremite Desalkol. :)
ja vjerojatno ne bum došel ovaj vikend... :(
gle wb ovo gore je bila šala, a ja da se zainatim vjeruj mi našla bi način kako da nađem tvoj dvorac......u to nemoj ni mrvu posumnjati.....= Citat =:
Poslao: whiteboy
još da si dan napisala... a jel ti uopće znaš doći do mene? Nebu išlo...
ovaj vikend ne budete imali čast ugodne večernje sate provesti u mom društvu. vidim da i wb nebu došao, napokon ga je cura primila u svoje ruke:) , a i ostali su nezainteresirani....
prema tome....do skorog viđenja dragi forumaši i šatro forumašice...kojih je tak puno...:rolleyes:
znam da je bila šala, a kaj ja stalno moram jebene smajliće stavljat da bi se skužilo da se i ja šalim? Ma ne da mi se stalno te smajliće u svaki post stavljat... eto sad svi znate - moji postovi čak i ako su bez nasmijanih lica ne znači da nisu šala.
Ja nejdem ovaj vikend jer moram štrebat.
a kaj se ti tu lima javljas ako ne dolazis ovak i onak? ha, ha? ja isto nisam bas za neku ruzionu, ali ako bude kaj u petak bum navratio... over&out
Mislim da možemo proglasiti sveopći odjeb okupljanju ovog vikenda :(
e vidiš, to nije dobro. svi stavljamo smajliće tako da se dotična osoba ne uvrijedi i da se ne krene u daljnje raspravljanje (offtopic)....ako svi stavljamo mogao bi i ti.= Citat =:
Poslao: whiteboy
znam da je bila šala, a kaj ja stalno moram jebene smajliće stavljat da bi se skužilo da se i ja šalim? Ma ne da mi se stalno te smajliće u svaki post stavljat... eto sad svi znate - moji postovi čak i ako su bez nasmijanih lica ne znači da nisu šala.
Ja nejdem ovaj vikend jer moram štrebat.
ne poznam te toliko da znam kad se šališ a kad si iskren....:rolleyes:
onda gataj... na kraju će bit ko u onom testu za geekove - nećemo moć komunicirat u stvarnom svijetu jer ćemo biti isfrustrirani kaj nema smajlića.
ja ne mogu na sljeme jer auto ima straznji pogon, ne zelim se ubiti :(
inace, rado
@a - :)
nemres zato kaj 1. ne znas voziti, 2. cura te ne pusti.. hehe :)
a noge ti isto imaju zadnji pogon? :D nismo naučeni hodati...?= Citat =:
Poslao: jsp_m
ja ne mogu na sljeme jer auto ima straznji pogon, ne zelim se ubiti :(
inace, rado
@a - :)
ovo a---->je meni ili? jer moj nick je andrea, pa kao ne kužim:p
vjerojatno jedno i drugo! ;D= Citat =:
Poslao: gog
nemres zato kaj 1. ne znas voziti, 2. cura te ne pusti.. hehe :)
ok,whatever,forgetit :-P
ma ajde josipe i vrijeme je da nam se pridružiš na nekom sastanku - ja sljedeću subotu idem na skijanje pa niš ni onda od mene, ali može prek tjedna jedno oblokavanje na radnom mjestu? ;)
znate kaj, ja mislim da se mi jako dugo dugo ne budemo vidjeli...i to je fakat bezveze...baš sam se veselila sutrašnjem danu...ali dobro..kaj sad...:rolleyes:
kolko si dugo na skijanju?
24-31 - tjedan dana.
moramo se za nesto dogovoriti (ono sto je nered smislio)
tjekom tjedna bi mogli dok sam još tu...
a ja imam skolu, mogo bi mozda u utorak jer u srijedu neidem u skolu
ja sam ovaj tjedan na praksi tak da nemogu basbzaruziti, jer se budim u 5.00 da stignem na vlak