Pa ide bez testpiont_a ako je LTE telefon,a ako je LTE2 nejde.:thumbup:
Printable View
Pa ide bez testpiont_a ako je LTE telefon,a ako je LTE2 nejde.:thumbup:
Molio bi nekoga da mi kaže kako i sa čime da odključam motorolu v360v.Sad je na vip kodirana.Imam usb kabel.Hvala puno
može i na mail ako neko ima tutorial.Hvala
1daco@vip.hr
Odnesi je kod lokalnog unlocker_a,jer nevjerujem da znaš napraviti testpoint.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dspacek
Pa neznam zato pitam.Jel to jako komplicirano.Hvala
Ako nemaš dobru opremu naravno da je. A ako imaš i nije tako komplicirano. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dspacek
Pa šta treba od opreme.Hvala
Pozdrav društvo.Mene zanima jeli se ikako može otključat V235 bez da odlazim u nego unloker_a i da mu dam 100kuna.Pozdrav:)
P2k Easy tool sa testpointom, ali je jako rizično ako nemaš iskustva i program je jako nestabilan pa zna blokirati tijekom unlocka. Jedino rješenje. Ako se nećeš zahebavati, mogu ti ja odraditi posao. Sve ostalo na PM.= Citat =:
Izvorno postao Vasilij Zajcev
Ispričavam se ako je već bilo ovo ali evo mogućeg rješenja kako otključati L7_icu
http://www.motox.info/showthread.php?t=20972
Jel zna neko kako da odkljucam moto. V3x? I da li je rizicno?
moras imati opremu...= Citat =:
Izvorno postao GoFast
obrati se inovatoru ili gogsu :)
nije rizično ako znaš šta radiš i kako to radiš... ide preko jednog free programa, ali ako nisi vješt sa izvođenjem testpointa, onda zaboravi na unlock kod kuće...= Citat =:
Izvorno postao GoFast
Kratko pitanje, jeli je moguće dekodirati Motorolu V3i bez toga da radim Testpoint i neka čuda, dakle da ju dekodiram isto jednostavno kao v3 obični ?
paaa, koliko ja znam.. nikako :)= Citat =:
Izvorno postao supercom
Ovakoc...u pitanju je v360v. Prvo sam ju uspio dovesti u stanje da u boot-u kaze code corrupt.
Onda sam nabavio onaj mali thorx da ju rastavim.
Eh sad...napravio sam testpoint, full PDS repair u EasyTools-u, stavio Yuet 1.8 MP takoder u EasyTools-u i sada mi mob nakon sto ga upalim pokaze onaj hello moto screen i onda se ugasi...
Probao sam ga flash-at i sa jos 2-3 MP-a i sa svakim je isti problem...pliz, recite mi sta nisam dobro napravio, osim toga sto sam ga doveo u ovo stanje?
Evo nakon par bjesomucnih uporaba EasyToolsa i RSD Lite-a nekako sam ga uspio rijesit da radi :comp: Otkodirana :thumbup:
U meduvremenu mi je bacio par nekih gluposti, a na kraju i nesto tipa "invalid subscriber unit" pa sam vec mislio da cu se oprostit s mobom i prodat masku i ekran, ali dok sam pravio testpoint i pokusavo ga flesat, skuzih da se pali found new disk pa sam ga sastavio i skuzio da radi sve odjednom :))
Priblizna rekonstrukcija dogadaja je ovak nest:
1)Stavio yuet 1.8 bez tp-a, nista ofkors..
2)Stavio MrHollow i opet bez tp-a nist..poceo pokazivat code corrupt
3)Nabavio thorx odvijac i napravio tp
4)PSD full repair sa EasyTools 3.9
5)Stavio Yuet 1.8
6)Dode do Hello Moto ekrana i onda se ugasi
7)Nesta sam brljo, neznam ni sam sta...
8)Stavio neki V360 flash gore (R4513_G_08.B7.56R_A_PDS00C_LP0039)
9)Preko nekoliko bezuspjesnih pokusaja u RSD Lite-u i EasyToolsu sa Yuet 1.8
10)Ponovno taj V360 flash
i na kraju opet full repair sa Easy Tools i sad sve radi :))
Sve sam radio u kamikaza style-u tako da ne mogu napravit tutorijal niti znam tocno sta sam radio... LOL
tutorial ni ne moraš raditi zato što ima tona tutoriala na netu koji su stvarno laički objašnjeni i idu u maksimalne detalje. Drago mi je da si uspio. u biti si trebao samo mob rastaviti, ukopčati kabal, upaliti P2K, odabrati model, prikopčati TP, staviti bateriju i kad javi da ga je prepoznao, otkačiti TP i kliknuti na Unlock SP with testpoint. Unlock odradi za par sekundi.= Citat =:
Izvorno postao aco95
Evo ukratko... nisi uopće trebao dirati flasheve i nanovo ih stavljati niti ići na repair. samo unlock... :)
Ma moro sam ga flashat ponovno jer sam ga prije bez tp-a probo flashat u neznanju i tako mi je izbacio code corrupt. Tako da sam svakako morao repair ako se ne varam. Samo sto sam imao preko nekoliko viska flashanja i repairanja u svom postupku. Ali sta je tu je, sad znam za drugi put kad budem tak sta radio, a s ovim sam na kraju zadovoljan, evo sad kad sve radi, stavio sam Yuet 1.8 i prezadovoljan sam :thumbup:
neće mi završiti unlock,ima ko kakvu ideju
http://img391.imageshack.us/img391/3730/snap008oq1.png
http://img391.imageshack.us/my.php?image=snap008oq1.png
Testpoint jesi odradio?
Jesam :-/ I probao sam ponovo i stalno isto= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
probaj sa verzijom 3.7 ili 4.1... mislim da 3.9 zajebava baš na v360 modelu... sretno :)= Citat =:
Izvorno postao fliponja
jel se moze V360v dekodirati stim programom s obicnim miniUSB kablom ili treba nesto posebno,,,,???????
možeš sa tim, to je crackani soft...
moraš napraviti i tp
Iz 13 pokušaja a vele da je to nesretan broj! Napravio full repair PDS-a i onda je primilo isprve! ;D
http://img62.imageshack.us/img62/3827/snap009ad4.png