to sam i htio reci....trebali bi staviti neke pristojne cijene npr. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Printable View
to sam i htio reci....trebali bi staviti neke pristojne cijene npr. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Motorola V3 od sad po 1095 kn uz ugovor.
Nokia 6230i od sad po 1395 kn uz ugovor.
moglo bi to jos jeftinije,ali necemo cjepidlaciti.;D
Mislim da su cijene koliko-toliko podnošljive. Ako se uzme u obzir da i njima treba nešto ostati.= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Očigledno žele privući veći broj pretplatnika jer da ponude ove mobove u BlaBla paketu, ne znam koliko bi zaradili.
Primjer-Nokia 6170 koja je predobar mob jednostavno je planula u predbožićnoj groznici. Sad, kolika im je bila stvarna zarada dalo bi se diskutirati.
Ljudi, zna li tko daju li oni uređaje na čekove i ove druge gluposti-kartice ili dr.?
ja kad sam kupovao u 11 mj nisu davali na cekove, ali na master je islo. mozda su uveli sad i placanje cekovima. pitaj szk
Znači, oba moba skinuli za 300 kuna... Sad je to malo logičnije...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
mozda citaju nas forum pa su poceli reagirati.
Da barem u Cafe citaju nase postove, ali vec imamo VIP-ove Spy´s tako da me ne cudi nista....:chatter:= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
Postavio sam baš pitanje u svezi samsunga D600 te dobio odgovor da prihvaćaju sugestije korisnika te da imaju i to u planu ponuditi u skorije vrijeme!
Nemoj me palit.... samo kada oni misle izbacit nove mobove.. !!!
e ovo su već realnije cijene
= Citat =:
Izvorno postao Bumbislav
Znaci, treba im slat mailove!!!
dijelomicno i to utjece na ponudu ipak su tu oni da bi od nas muzli pare..trebali bi ubacit k750 to bi si uzeo..= Citat =:
Izvorno postao user_name
ovisi o interesu kupaca.
ajmo ih zatrpat s mailovima u vezi mobitela koje bi trebali stavit u ponudu!!! mozda da im srusimo server bi korisnike ozbiljno shvatili
Pa dobro, ne moramo im bas srusit server, ali koliko sam skuzila, puno ljudi zeli k750 vidjet u ponudi. Ja bi isto da mogu decka nagovorit da uzme tele2 sto prije! Mogli bi im lijepo svi poslat mail, pa da vidimo, ko zna...
ma salim se. ali da probamo svi skupa s mailovima, mozda bi proslo. ipak bi trebali slusat ljude od kojih zive
Pa to ti nije losa ideja... samo je da oni nebi mislili da nismo neka udruga ili slicno, eto ja sam za da ih spemamo sa sadrzajem dajte bolje marke mobitela...
treba napraviti pritisak, pa nesto ce nam udovoljiti.
A ne znam, glpu je poslat mail dajte nam nove marke mobitela, oni znaju da mi zelimo da izbace nove marke, ali ne mogu izgleda izbacit odjednom vise takvih mobova, nego ih izbacuju malo po malo. E pa tako, da sljedeci koji izaberu za ponudit bude neki koji bi vecina nas htjela treba im upravo taj predlozit (tj. nekoliko njih.) Jer oni ipak vjerojatno izbor vrse po nekim svojim kriterijima i mislim da bi poslusali zelje potrosaca i to ne zato jer od nas zive, nego zato jer samo mi znamo sta zelimo kupit i radi cega smo se spremni vezat ugovorom!
treba svatko poslat mail sa 2 aparata koja mu se sviđaju, a od toga da jedan bude koji se mi dogovorimo(npr. k750) da ga oni prihvate, a ostali da budu individualni da ne posumnjaju u ništa. mogu biti i tri ili više aparata...
oprostite , ali koja korist od toga?
djelomicno bi trebali oni slusat glas korisnika pa se smatra da ce upalit na takav nacin al vjerovatno je veci dio telefona koji ce se nudit u skorom vremenu vec u dolazku i planski naruceno tako da se nece nesto bas obazirat na zelje korisnika= Citat =:
Izvorno postao Router
nije baš tako... ni jedan aparat se ne naručuje bez glasa tržišta. znam to jer sam radio u EM-a i znam kako oni funkcioniraju. neće sigurno netko naručiti 5000 aparata ako ne vjeruju da će to prodati tj. ako to nije neki hit telefon. to odmah vidiš jer su pokušali s v3, mada sumnjam da će biti veliki uspijeh. zakasnili su 4-5 mjeseci.
to si u pravu.oni reagiraju na zahtjeve i interes trzista i ako u nekom modelu vide zaradu ponude ga u svojim paketima.