Jesi li prebacio na interni prijamnik?
Jesi li prebacio na interni prijamnik?
ako bi neko mogao ovdje postat link za skinit kartu europe, a da je otključana, bio bih mu jako zahvalan.
ne vidim u čemu je problem da si sam otključaš kartu?
skineš kartu i otključaš ju
imaš u tutorialu objašnjeno kako otključati kartu.
samo treba malo volje.
a ne tražiti sve servirano na pladnju.
a osim toga, trebao bi dati nekome svoj CardID da ti otključa kartu.
Drugari, imam N97 i pri paljenju Garmina ver 5.50 tesko nalazi satelit... Jel postoji neko resenje ili je to normalno???
Hvala
da li ti je upaljen A-GPS? Sa njih bi "lock" trebao da bude mnogo brzi.
Većinom je to normalno, pogotovo ako je A-GPS isključen.
Neznam dali N97 ima ono "GPS podaci".
Ako ima, probaj preko tog programa pronaći satelite, i kada ih nađeš, uđi u Garmin i uhvatit će taj satelit u sekundi.
Ako to nemože, onda najbolje da upališ potpomognuti GPS (A-GPS) i preko interneta se spojiš da ga brže ulovi. Kasnije samo izgasiš i to je to.
Ljudi imam problem s garminom na n96.... pa bi vas molio za pomoc....
instalirao sam garmin na mob i sve islo bez problema... i kada sam htio upisati ono "moja kuća" izbaci mi sljedece... "Detaljne karte moraju koristiti ovu značajku. Dodatne informacije potrazite na garmin.com"
Ista stvar mi se događa kada idem na ono adrese....
pa vas molim za pomoc, hitno mi je
hvala
1. jesi li dobro otključao kartu?
2. pogledaj u postavkama Garmina, da ti možda detalji karte nisu na minimumu. (stavi ih na normalno) (ili da možda u Mapsource-u nisi stavio detalje na minimalne)
Dogodilo mi se danas kada sam upalio navi i uneo parametre, nasao je satelit i poceo raditi... posle nekoliko sekundi se telefon ugasio i nije hteo da se upali uopste... A bio je na punjacu za auto... Kada sam stigao kuci, stavio sam na punjac fon i evo ga radi...
Da li postoji mogucnost da se isvrsi update za brzinu i za upozorenja neka ili jos neke mogucnosti??? Hvala
Dodatak za Garmin: sigurnosne kamere za Hrvatsku,Sloveniju i BiH
http://www.navigo-sistem.hr/katalog/lin113
ako je ovo vec negdje spomenuto onda se ispricavam... :drink:
Znači kad otključam adria rute 2.3 sa kodom 708 sve su mi karte onda odključane koje se nalaze u adria route?
[QUOTE=GT-R;895747]Pa da, ako misliš na ovo šta Adria Route obuhvaća (Hrvatska, Slovenija, BiH, Srbija... )[/QUOTE
Da da na to mislim, e sad mi nije jasno, označio sam sebi Hrtvatsku, BiH i Srbiju u Adrija Route i kad prebacim u telefon u njemu samo imam karte Hrvatske i BiH, a nema Srbije, šta je tu u pitanju. Je li adria route nema Srbije?
za srbiju imaš SCG Route
Znam to, ali vidim da neko piše da i Adria Route podržava Srbiju, pa sam zbog toga pitao.
Adria Route podržava Srbiju, samo što u Mapsourcu pokazuje Yugoslaviju, tj. Srbiju i Crnu Goru. Za Srbiju je bolje uzet SCG Route jer je bolje pokrivena. To ti je isto ko i Adria Route za Hrvatsku, i karta cijele Europe. Na karti cijele Europe ti je Hrvatska manje pokrivena nego na AR.
nakon instalacije garmina, problem s baterijom i TSRAutoStart.exe odlučio sam rješavati s KillMe app. Sve uredno prošlo. Međutim, naknadno sam primjetio da nakon što proces "ubijem" on se ponovno pojavljuje na listi u KillMe. To se dešava nakon restarta moba, ali i naknadno dok je mob upaljen a bez da se koristi Garmin u međuvremenu. Jel postoji rješenje da se taj proces ne uključuje kad mu se prohtje?
nisam uspio pronac...al to naravno nije besplatno?
mislim to sto mi ode na internet naravno se naplacuje ili?:hm:
Ovo pitanje je na forumu već bilo postavljeno najmanje 20 puta.
Ali meni jednostavno nije jasno, zašto malo ne prelistate stranice, zašto barem tutorijal nepročitate, sve lijepo piše:
= Citat =:
Ovako. Trebaš učiniti sljedeće da se **TSRAutostart.exe nevraća:
U "killme" terminirati **TSRAutostart.exe. Upaliti Garmin, otići pod alati->sustav->Launch backround service i staviti na uključeno. Izaći iz Garmina, otići u killme i opet terminirati **TSRAutostart.exe. Potom otići u Garmin, alati->sustav->launch backround service i staviti pod isključeno. Potom izaći iz Garmina te opet terminirati **TSRAutostart.exe.
I to je to!
**TSRAutostart.exe se više neće pojavljivati
postavljeno još jutros:
= Citat =:
32. Gdje mogu skinuti sigurnosne kamere za Garmin, za Hrvatsku?
Položaj sigurnosnih kamera za Hrvatsku možete skinuti sa slijedećeg linka:
no.jel se placa???:) molim vas mi odg :)
Postavio sam na nokiu 5800 adriaroute, adriatopo i kartu europe.
Garmin mi prikazuje samo adriatopo kartu.
Isključio sam prema tutorialu:
"Garmin -> Alati -> Upravljanje mojim podacima -> skupovi karata -> MapSource -> maknite kvačicu ispred karata koje ne želite koristit."
Isključio sam adriatopo i kartu europe, ali i dalje mi prikazuje adriatopo i nakon restarta aplikacije.
Zna li tko kako se to isključuje?
Pozdrav! Trazio sam pod "najcesca pitanja i odgovori" al nisam naso odgovor na pitanje. Naime, kod instalacije garmina, nakon exstraktiranja i pokretanja instalacije, nepronalazi mi garmin mob prikljucen i mem karticu. Nevidim razlog, PC suite radi bez problema. Jedino mozda usb driver da fali, al nemogu ga nac na netu, a preko cd-a koji sam dobio sa mobom, nece, nakon sto stisnem jezik odabiranja, ne reagira dalje. Pretpostavljam da je greska na cd-u. Hvala i pozdrav
Za instalirati Garmina mobitel mora biti u prijenosu podataka (mass storage), a ne u PC suite mode-u. Ukoliko ti mobitel ne podržava prijenos podataka, onda moraš u card reader, ali nisam još vidio s60v3 koji ne podržava prijenos podataka. Možda ti je u postavkama USB kabela stavljeno da je automatski PC suite i da ne pita kad uštekaš.
kamere oko tuzle i ova jedna koja i postoji u tuzli su prikazane. ovo je bitno jer su one relativno skoro postavljene pa je očigledno da je lista uredno azurirana.Code:Originally Posted by Saky = View Post =
Dodatak za Garmin: sigurnosne kamere za Hrvatsku,Sloveniju i BiH
unaprijed se ispričavam,jer vjerujem da je na ova pitanja več odgovoreno,ali tko bi kopao po 98 str. a srč mi i nije od velike koristi...ugl da ne duljim
prvo pitanjce,dali je moguće u MS-u označiti odjednom cijelu kartu,a ne označavati dio po dio...
drugo pitanjce,znam da je 3 max,ali može li to ovako, recimo imam kvačicu odnosno označene karte AR,SGCR,Atopo a CityEU ne,pa kad mi zatreba city nju oznaćim,a odznaćim neku drugu :-)
Mislim da je 3 max ako kopiraš img file na mobitel. MapSource sve dijelove stvai u jedan img, pa nisam siguran da li vrijedi to ograničenje.
hvala na odgovorima! :-)
mljac :-)
jedva čekam
Nasao sam na ThePirateBay ovu kartu "Garmin City Navigator Europe NT 2010.20 3-D View & Lane assist". Radi li ova karta na Nokia GSM sa Garmin Mobile XT? Karta je inace dosta mala, barem komprimirana, oko 766 MB.
Imam pitanje:
Planiram za par dana formatirati memorijsku zbog promjene kartice, pa me zanima, dali bih mogao kopirati sada sa memorijske cijeli Garmin folder i staviti u kompjuter, te onda na novoj memorijskoj samo nazat zalijepiti taj Garmin folder, naravno uz prethodnu instalaciju Garmin Mobile XT programa, koji bi sam kreirao Garmin folder.
Znači, jel mogu da kopiram cijeli folder, ili samo SW.unl?
ja sam kopirao svoj garmin iz kartice u računar i iz računara u drugu karticu i sve je bilo ok sve je funkcionisalo naravno samo sam garmin morao instalirati i onda po njegovom broju promjenim unlok za garmin i za karte i to je bilo to
davno sam ucestvovao u ovoj temi,zaboravio sam sve. jel iko probavao ovaj garmin xt staviti na windows 5.o lg navigaciju ,model ln555.imam stare karte ,koje je vec odavno rebalo azurirati. ako neko ima volje nek odgovori, hvala
i da je nebi uspio jer je ovo za Symbian S60 modele, tebi treba verzija za WM, a sve imaš tu:
[Tutorial] Garmin Mobile for WM + instalacija Mapsourca i karata
Garmin WindowsMobile XT: pitanja vezana za instalaciju programa, karata...
Isprobati ću onda na novu memorijsku sve kopirano sa stare staviti u taj Garmin folder.
Vrijedi pokušati da znam na čemu sam, tj. dali ću si skratit vrijeme da nemoram otključavat Garmin, kopirat SW.unl...
Dali bi i onda moje lokacije ostale spremljene, jako su mi bitne koje trenutno imam..?
Skinuo sam Eu 2010.20 i instalirao je u racunalo.Kad pokrenem Mapsource pitame da li zelim otkljucati.
Idem sistemom otkljucavanja MapSource unlock (ID karte 449) i sve to i na kraju kad pogledam pod otkljucane mape pise "Kartografski proizvod nije Instaliran"
Sta bi to trebalo znaciti ?
Pokušajte dva puta kliknut Generate.
Mapa Adria Topo v2.2 u Map Source obliku
Mapa Adria Topo v2.2 u IMG obliku, otkljucanaCode:http://rapidshare.com/files/308199964/AdriaTOPO_2.20_HR.part1.rar
http://rapidshare.com/files/308230973/AdriaTOPO_2.20_HR.part2.rar
http://rapidshare.com/files/308236295/AdriaTOPO_2.20_HR.part3.rar
Code:http://rapidshare.com/files/309110948/GMAPSUPP.part1.rar
http://rapidshare.com/files/309133007/GMAPSUPP.part2.rar
@Mentor
Pronasao sam gresku, MapID za kartu Europe 2010.20 je 2004. Kod mene je proradila na Nokia 6210 Navigator.
E ovako, imam jos cak tri pitanja oko instalacije karti i Mobile XT:
1. Kakava je razlika u navigaciji sa i bez Garmin Base Map?
2. Imam SCG Route 1.7/2.0 i 2.1 NT. Da li je dovoljno instalirati samo posljednju ili trebam imati i neku prethodnu?
3. Da li je neko pokusao istalirati Mapsource i karte na USB? U tom slucaju bi bilo zgodno imati sve karte u dzepu i puniti mobitel po potrebi i na bilo kojem racunaru, ili?
4. Dodatno pitanje...danas sam promjenio extenziju i obrisao fajl u sys/bin prema uputstvu "najcesca pitanja Garmin Mobile, pitanje 31", ali nisam siguran da li je moj mobitel hakovan. Kako da znam da li sve radi? Nikakvih problema za sada sa Garminom...
Skinuo sam sve potrebno da stavim Garmin Mobile XT na svoj SE P1i i na samom početku kada na mobu pokrenem intalaciju javi mi da memory kartica nije pronađena i da provjerim da li je pravilno umetnuta(kako kad instalaciju pokrečem sa kartice)
imam Apacer M2 4GB,danas kupljenu i na kompu su mi windows 7
Stavio sam TomTom Navigator 6 sa Eastern Europe i radi super,još ga samo moram isprobati u vožnji,htio sam Garmina ali jbg.
1. nema razlike, base map nije rutabila karta, ona ti samo pokazuje približnu lokaciju kad jako odzumiraš ili ako nemaš detaljne karte
2. samo zadnju instaliraj
3. možeš bez problema
4. ne mora ti mob biti hakiran, možeš obrisati na kompu sa čitačem kartica ili s kablom (tako si vjerojatno i napravio), mob ti mora biti hakiran ako to želiš obrisati iz menia telefona, rezultat je isti u oba slučaja
pomagajte, skinia san garmin citiy navigator Eu 2010 i dobio sam ovaj fajl:
gmapsupp.img
e kako da sad ja njega instaliram da ga mogu otovrit s map sourceom i odabrati mape koje mi trebaju.
trazio sam sad sat vremena u ovom topicu ali nisam našao. pa pomozite.
hvala puno
nikako, to je već gotova karta koja se snima na mob
skini ponovno, ali mapsource verziju
p.s. može se određenim alatima ta karata učitati u mapsource, ali nije vrijedno truda, jednostavije je skinuti odgovarajuću verziju
Pozdrav,
instalirao sam po uputama garmin xt 50.00.30 i karte i sve je radilo prvih deset minuta. Dešava mi se da pokrenem navođenje i teta govori lijevo desno itd, ali se karta zamrzne. Tipke na mobu ne reagiraju i moram izaći crvenim van i opet unutra u garmina. Osim zamrzavanja me za vrijeme navođenja izbaci van u menije.
Također mi je mobitel počeo javljati svako malo da je pronašao garmina i da li ga želim odmah pokrenuti ili drugu poruku da izvučem mem, karticu iz mobitela. Čak sam posumnajo na loš kontakt kartice i mobitela. Prije garmina
je sve normalno radilo. Originalnu 1Gb karticu sam zamijenio sa san disk 8Gb.
Karte su ispravno instalirane i mob prepozanje ulice i gradove.
Ako netko ima kakvo rješenje bio bih zahvalan.
Pozdrav i hvala.
Mobitel prepozna da je kartica izvađena, pa vračena. Zato ti i Garmin zamrzne, a možeš i ostati bez podataka na kartici.
Inače, normalno je da pita želiš li pokrenit Garmina kad staviš karticu.
Tebi ili kartica ne valja ili utor za karticu (vjerojatno ima prekidač koji javi kad je kartica unutra i kad je stisneš da iskoči).
Hvala za pomoc. Ja moram medjutim da malo razjasnim pitanja 2 i 4.
Mapa SCG 2.1NT je nesto manja od 2.0 pa sam malo razmisljao da li se radi samo o update sto bi znacilo da sadrze samo dodatne informacije i da moram imati osnovnu kartu. Mozda je odgovor da nove karte sadrze vise podataka a zauzimaju manje prostora?
Primjecujem takodjer da kad udjem na meny/office/file manager na kartici ne vidim mape osim Garminovih, valjda telefon nije hakiran? Iz quickoffice ne vidim niskakve fajlove nego samo mape kako na telefonu tako i na kartici.
Za kraj, da li je neko mozda testirao karticu od 16 GB na Nokia 6210 Navigator?
Dešava mi se da kada malo brže scrollam po karti da mi se ili smrzne karta ili me izbaci van iz programa u menije. Podsjećam da je riječ o Nokiji 6730 classic. Da li ima premalo memorije ili je možda kartica prevelika (8Gb)?
Dali je normalno da u garmin info, pise otkljucaj esn:89324343 ili sam negdje pogrijesio mob n95 8gb . Hvala unaprijed
1. jača je kompresija (NT), zato je karta manja
2. s tim filemanagreom ne vožeš vidjeti sve foldere, nebitno da li je mob hakiran
3. nisam testirao, ali nema razloga da ne radi
ne kužim pitanje, ali to je u redu, ako ti navigacija radi zašto se opterećuješ?
Pozz!
di ima za skinut SCG route 2.1? thnx!
Ako filemanager ne moze kako mogu vidjeti recimo slike koje spremim na karticu? Moram li hakirati mob?
Naisao sam takodjer na problem sa MapSource kad instaliram AdriaTopo 2.2 (a ranije instalirano AdriaRoute 2.3, SCG Route 2.1 NT). Kad instaliram dakle Topo i pokrenem MapSource dobijem poruku da je neka greska sa jezikom .dll file i trazi da instaliram ponovo MapSource? Trazio sam po forumu ali nisam nasao slican problem (forum je generalno odlican ali pretrazivanje je prilicno tesko).
EDIT:Mapsource je 6141 koji sam update na 6154.
Trebam pomoć, imam samsung g810, instalirao sam garmin i adriaroute 2.30. Kad pokrenem garmin idem na Vidi kartu i to mi se otvori ali mi nema karte, dolje u desnom kutu piše no map, a gore tražim satelite. Pitanje je da li se karta prikaže tek onda kada pronađe satelite ili bi odmah trebala biti vidljiva? Koliko dugo treba da pronađe satelite, meni ih traži 15 min i ništa. unaprijed hvala
SCG se moze instalirati bez prethodnih.
Mapsource se moze instalirati bilo gdje ali najbolje je napraviti mapu na computeru i kopirati gmapprom.img na bilo koju micro memoriju za mobile gdje je instaliran Garminmobile XT
gmapsupp.img se moze zvati i gmapprom.img ili gmapsup2.img i sve tri s mogu nalaziti na istom mjestu, ali moraju zato postojati files *.unl sa istim imenima.
Probaj Garminmobile XT 5.00.50 Ovi pred tim imaju greske.
Ja sam pokusao instalirati karte i mapsource na mobilni disk i karte su isle dobro ali ne i mapsource koji ni nije dao opciju biranja mjesta za instalaciju. Sa kartama sam kasnije imao problema tako da sada imam sve instalirano na komp. Mislio sam instalirati sve na USB stick i imati pri ruci ako nesto krene krivo ili trebam neki drugi dio mape (a cesto sam na putu), ali sad sam odlucio instalirati cijelu Europu na SD + Adria. Imam jos uvjek problem sa Adria Topo koji sam objasnio u prethodnom postu.
slike gledaš u galeriji, ugrađeni filemanager ne prikazuje sistemske foldere
pa instaliraj onda ponovno SCG ili AR i trebalo bi raditi (tako sam ja rješavao probleme), ili na to sve instaliraj zadnji mapsource
u tom slučaju bi trebao mapsource napraviti portable aplikacijom, ali možeš napraviti gotove katre i spremiti ih na prijenosni disk i po potrebi ih prebacivati u mob ako nemaš dosta mjesta na memorijskoj kartici
ali memorijske kartice su danas toliko jeftine da to nema smisla, uzmi 8 GB za parsto kuna i bez brige si
Hvala na odgovoru. Još jedno pitanje: da li ima netko samsung g810 i da mu normalno radi gps, meni uopće neće naći satelite. Danas je tražio pola sata i ništa, da li možda ima negdje pod postavkama nešto što treba promijeniti, stavljeno mi je da ide preko integriranog GPS. Kada idem u meni mobitela pa onda u tools pa odem na GPS data ni tamo mi neće naći satelite: tamo pod position mi neće odredit one parametre (longitude, accuracy...) Da li je moguće da ne radi GPS na mobitelu, može li se to ikako provjeriti. Hvala
Hm, kako vise upoznajem Garmin XT ... mada je sve zanimljivo :)
Pokusao sam u mobilnom telefonu isplanirati rutu od nekih 2000 km i tada dobijem poruku da nema dovoljno memorije. Provjerim i vidim da ima oko 100 MB slobodno. Rjesenje moze biti planiranje u MapSource, mada mi je palo na pamet ako mozda postoji mogucnost prosirivanja radne memorije na karticu, nesto kao na kompu? Zna neko?
kada idemm na GPS data mi prvo piše searching for GPS satelites a onda calculating GPS data, to sve zajedno traje negdje pet sekundi i onda ništa poslije, ne prikazuje mi opće one parametre a frendu na nokia N95 poslije toga sve piše pod position (longitude, accuracy). Di da upalim taj A GPS.
nemam tu opciju, hvala na odgovoru. Budem još pito na samsung podforumu
imam nokiu n79, instalirao sam sve kak piše u tutorialu i
--kada odem na "VIDI KARTU" mi ništa ne izbacuje. zakaj??
-- a kada idem na "IDI NEKAM" dođe mi do kraja i ispiše "ČEKAM BOLJU GPS PRECIZNOST" i onda stane i tu čeka i čeka i čeka i nikako da dočeka. zakaj??
EDIT: trebalo ej malo dulje pričekat, sad sve radi.
Sta se onda moze uraditi da obrada dugackih ruta bude moguca?
Osim ovoga jos sam podijelio rutu tako da je smanjen broj mogucnosti i sve radi super.
Naisao sam medjutim na problem sa planiranjem u MapSource. Naime sve ide ok ali kad prebacim rutu na mobil ne mogu je kasnije naci!? Gdje grijesim?
EDIT
Nasao sam gresku. Ruta se mora importirati iz MapSource u mobil a zatim importirati u program (tako nekako). Problem djelimicno ostaje jer kad otvorim rutu pojavljuje se samo jedan njen dio. Ipak sve tacke sa rute su unutra pa je relativno jednostavno prepraviti.
već sam jednom postavio to pitanje ali bez konkretnog odgovora odnosno pomoći
znaći kada idem upisati kamo,pa država....i bla bla uglavnom kada treba doči na red upiši ulicu meni prvo ponudi upiši kućni br. pa tek onda ulicu ide mi to na živce
pokušao obrisati garmin i sve ponovo instalirao i opet isti đavo
kolegi instaliram isto na 5800XM i njemu ok
pretpostavljam da je neka fora na kartici,ali ....
Ljudi zasto ne mogu da skinem 4. link, Adria Route??? pise da ne postoji
neznam odakle ga skidaš,ali ovdje sve imaš
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
link se nalazi par redaka ispod naslova Instalacija karti za mapsource
imaš adriaroute 2.20 i 2.30
Možete li vi na Symbianu S60 3rd tijekom upisivanja naziva ulice stisnuti zvjezdicu (*) da vam se otvori popis simbola i onda izaći iz tog izbornika? Kod mene na 5800 nema teorije, moram prisilno zatvoriti Garmina pa onda ponovo pokrenuti jer mi se više neće maknuti taj izbornik. Jako mi to ide na živce, pogotovo tijekom vožnje...
da kod mene na na n96 normalno radi
na e66 radi normalno
ovako imam mali porblem, inastalirao sam sve i sve je bilo u redu,
instalirao sam adria i navigator europe. posto sam isao u italiju stavio sam kartu hrv i slo i ita.
kada ukljucin navig pise standard da trazi satelite (10 min) ali kada se to makne pise no map. gledajuci u postavke sve je normalno instalirano i prepoznaje da su ove dvije mape instal. pa da li treba moza vise cekati posto ima 150 mb karte ili nesto lose sam instalirao.
jer mi se ucinilo da nakon 30 min se pojavila karta ali nisam imao vremena opet provjeravati.
pa pomognite
Po mom mišljenju, karta bi se trebala prikazati čim ti mob nađe GPS satelite...
:hm:
Utipkaj bezveze neku adresu za navigaciju, onda bi se vjerojatno karta trebala pokazati... Ili odi u alate i tamo nađi negdje skupove karata i provjeri dali su ti označene sve karte..
Neznam napamet kako ide ovaj redoslijed, nemam Garmin na mobu, tj. nemam apsolutno ništa...
Na N E71 imam instaliranu verziju 5.00.50 i karte po uputama s ovog foruma. U samo nekim državama kad tražim gradove vidim poštanske brojeve umjesto imena gradova ali onda upisom u tražilicu nađem traženi grad. Primjetio sam da u tom slučaju dobijem i kućni broj prije adrese. Slična iskustva?
Ajmo polako, što ti pokazuje prilikom startanja aplikacije " Vidi kartu" unutar Garmina? Ako je sve u redu mora prikazati kartu sa oznakom zadnje pozicije prikazane na Garminu i porukom na vrhu ekrana "tražim satelite" Moraš biti strpljiv jer vrijeme konekcije na satelite zna veoma varirati. Ako se konekta onda ti pokaže tvoju trenutnu poziciju. Javi ishod testa
:comp:
Negdje sam pročito da je na garmin moguće ugradit da ti za vrjeme vožnje u gornjem djelu ekrana pokazuje saobraćajni znak za ograničenje brzine.Imam N95 dali je to moguće ili ne
To je kod Sygica, a Garmin te može samo upozoriti kad prekoračiš brzinu.
koja je zadnja verzija adria route izasla? i naravno link :)
Za sada je to v2.3, mada su najavili za 1.12. verziju 3.0
Mapa Adria Route v2.3 u Map Source obliku
Mapa Adria Route v2.3 u IMG obliku, otkljucanaCode:http://rapidshare.com/files/263540624/AdriaROUTE_2.30_CD_update.exe
Code:http://rapidshare.com/files/264302353/AdriaRoute_2.30_IMG_Unlocked.rar