Ne vidim neki odaziv na okupljanje :(
Printable View
Ne vidim neki odaziv na okupljanje :(
Ja sam za kad god se dogovorite.
ja mogu svakim danom osim ponedjeljka, srijede, petka, subote i nedjelje
Ja sam za samo recite kada(najviše mi odgovara nakon 17.12, ali i sumnjam da će okupljanje biti prije tog datuma)
ja sam isto za
želio bi napokon nekog upoznat sa foruma
Malo smo brži bili :-/
Možda nakon Nove? Ja 6.1. bježim i vraćam se tek 14.1. ali sam onda za, drage volje.
ja sam uvjek za. samo terba poklopit termine.
Sjetili se zadnji puta dobrog provoda u pivnici na Kvatriću pa možda da ponovimo kobase na metre i pive na litre.
evo Chelex i ja pa i Tomo se dogovorili za subotu tamo di smo jeli kobase na metre i tamo nas mozete naci. E sad najteze je potrefiti termine. netko je ove subote zauzet a netko nije :).
Uglavnom mi smo tamo.
Ja sumnjam da ću moć...
u koliko sati točno?
A gdje je to da dođemo i mi ostali???!!
e vidis mozda svratim.. blizu mi je
ja full novi, ali dobio sam dojam da se cijeni alkoholna baždarenost, pa...gdje je okupljanje?
ja bi dosao najradije ali da se sastanemo u blizini Rijeke i Istre
Ja bum s vama... u miuslima barem :(
Al budem se i ja zapio tamo negjde, vama u čast!
I gdje je to(i kada) okupljanje da dođemo i mi ostali. Ili je to opet okupljanje kao "svi ste pozvani" a ustvari su pozvani samo stariji članoci tj "stara ekipa" sa okupljanja
Budweisser pivnica kod Kvatrića. Subota ovisi u koje vrijeme se dogovorimo (oko 19)
Nema ti toga ovdje - svi su uvijek pozvani ;)= Citat =:
Izvorno postao Skyward
rad bi vidio ekipu s foruma i ako nebu užasno nevrijeme evo mene- može neko sam reć točno vrijeme ili baš oko 19h:spin:
evo točno vrijeme ti je 03:11
I nakraju tko sve dolazi? Baš me zanima koliko će se ljudi odazvati ovaj put
Onda, kak je bilo? :)
meni je bilo super :)
cekaj, pa poslo sam ti poruku i reko si da niste tamo, ja sam mislio onako malo navratiti, al onda nisam
LooOoO0oL ;D