Ako bude, javiti ćemo :) Ništa više od toga ne smijemo reći niti ikad akcije najavljujemo. Osim ako je par dana u pitanju. I to opet nije pravilo.
Printable View
Ako bude, javiti ćemo :) Ništa više od toga ne smijemo reći niti ikad akcije najavljujemo. Osim ako je par dana u pitanju. I to opet nije pravilo.
Pred kraj mjeseca ode plaća, nemaju ljudi para više. Do 15.,16. što ima ima, kasnije jok :)
Ja kupio dok se ima ;)
Predlažem da na BonBon portalu, na stranici "Moji bonbon brojevi" omogućite tekstualni opis pojedinog broja.
Imam prijavljena 4 BonBon broja i stalno se patim sa odgonetavanjem koji je čiji broj. :-P
Također predlažem da redovito nagrađujete najbolje prijedloge, recimo mjesečno BonBon paketima a svaka 3 mjeseca mobitelima, počev od ovog prijedloga. :-D
Nadam se da će BonBon biti jedini koji će zbilja imati onu pravu božićnu ponudu. Što to znači-pa ponudu koja ide cca 7 dana pred Božić, kako su nekada operateri radili.
Ne dva mjeseca prije nego, počev od sutra-taman. Pa makar dva mobitela po ekstra cijenama, ali da bude "ono"!
Živjeli!
Meni su jučer rekli da neće imati Božićne popuste na uređaje. Dijele neke bonove na novoj nagradnoj igri i to je to od njih... Prilično razočaravajuće.
Nije da sam baš potpuno lud :D
http://i.imgur.com/F7W9V.png
http://i.imgur.com/Aj55c.png
Baš razočaranje od strane Bonbona. Nadao sam se barem dvama modelima po nekakvim sitnim cijenama. Još kad uzmemo u obzir da su ovo ljeto bez ikakvog povoda nekoliko dana nudili popust od 30% na sve modele ne mogu se prestati pitati-a zašto ne pred Božić!
Ali eto, bili su i ostali posebni i to poštujem! :) Barem su doslijedni sebi ako ništa drugo.
Ja sam se nadao ubosti Huaweia po nekoj normalnoj cijeni, jer ovih 1300kn za takav uređaj je previše... 400kn skuplji Sony Xperia U je po svemu 16 puta bolja, a u Vipu i Tele2 ima ZTE sa istim specifikacijama i košta 900-950kn. Meni je prilično lame što nemaju Božićnu akciju, pogotovo kada pogledaš kakva je ponuda općenito u T-Mobileu na korisnike bonova... Nemaš ništa.
Čisto da pojasnim, ovo na twitteru je bila spontana zezancija povodom smaka svijeta pa se nešto sitno podijelilo, daleko od onoga što smo radili preko bloga kad smo svaki dan dijelili hrpetinu bonova. :)
Ma sve ok, al i sve je to malo kasno... IMHO
Hoće li možda uskoro doći novi mobiteli u ponudu?
u PM već više i pucanje poziva. U 2 dana već skoro pa nema dužeg poziva da se ne pojavi tišina u sred razgovora. oO
Kad naš dragi Njemački telekom ne voli ulagati novce u infrastrukturu, radje ostave što treba za plaće radnicima, a ostatak odmah za Njemačku. Koriste infrastrukturu iz drugog svjetskog rata! :D
Dajte mini pakete po 5kn. Meni ne treba više od 20 minuta razogovora i 50mb interneta i par sms-ova.
Jel se jos dijele besplatno BonBon kartice? :)
@strikoo, za sad nam nije u planu stavljati manje pakete.
@n76_n76, trenutno smo slabi sa zalihama, ali pošalji na pm podatke pa ćemo poslati kad ćemo imati :)
Mislim da bi trebali uvesti mali, srednji i veliki dnevni paket za Internet simicu. 3,6 i 10 kn= 300MB, 1Gb, 2-3GB. NAravno da su ove veličine paketa i cijene koje sam predložio čisto da se vidi u kojem smjeru bi to trebalo ići, ali svakako mislim da je vrijeme za tako nešto.
Slazem se sa partwishem, definitvno je vrijeme da se malo obnove tarife na internt simici.
Ima kakvih naznaka za nove ili promjenjene pakete i akcije? Nadam se da bude prije nego se preselim na Tomato i njihovu Zicer tarifu :D
Do 4.6. su trenutne promocije(veci paketi koji su povecani u desetom mjesecu).
Tako da ako ce sto biti, biti ce tada.
Aha, ok. Ionako mi se nikud ne žuri, imam vremena prebacit se do 30.06. pa ćemo vidjeti :)