odi na app strore skini vlc player(besplatan je),spoji mob i komp upali i tunes,izaberi tab app i spusti dole tamo ce ti bit opcija da dodas film. to sam mislim tu nasao samo sad nemogu nac link
odi na app strore skini vlc player(besplatan je),spoji mob i komp upali i tunes,izaberi tab app i spusti dole tamo ce ti bit opcija da dodas film. to sam mislim tu nasao samo sad nemogu nac link
preko kompa ideš u folder (ili više foldera)koje si označio gdi su ti slike i tamo ih izbrišeš. znači onaj folder koji staviš da ti bude na iphoneu on će i bit tamo. samo kad označiš željene foldere onda ideš na tipku za sinkronizaciju da ti usvoji promjene
pitanje :) mozda glupo
krenuo sam po ovim uputama http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12948
skinuo sam redsnow-nije mi ga htjelo raspakirat pa sam sa drugog mjesta,sljedece je soft bio. spojio sa kompom,upalio itunes,stisnem shift+restore i nece da mi prikaze soft(u obliku ipsw). mislio sam da moram raspakirat iz rara sta sam i napravio al opet mi nema fajl-a u tom obliku.
di sam fulao?
Jesi skinuo onaj ipsw file? Ako nisi imas tu http://cafe.mobil.hr/threads/68715-i...ginal-firmware
e imaticx, jel mogu i ja s tim JB???nema veze kaj je tethered, dok ne izade ovaj normalni...
.jel utjece na kasniji unlock??
ja imam novi bb i 4.2.1., jel mogu ja s tim jb?
Trebala bi moci. Ja jos nisam probao, jer mi nije toliko hitno i da bude tethered :)
Posto sam novi s iphoneom.. (prvi pa odma cetvorka) )Trazio sam po forumima ali nigdje nac ovaj smjer.. zanci na koji nacin prebacit slike s iphone na komp??
ps mob jos nije nit JB nit nista..
Paa....najbanalniji je da čim ga ukopčaš preko USB-a da ti uz iTunse...otvori se i kao dodatni externi hdd da si prikopčao..uđeš u njega i tamo nađeš slike ;) Tako je meni bar najbrži način....
to mu se nece otvorit ako nema win 7 il vistu
meni tako otvara, a imam XP...
Obični JB, nema utjecaja na verziju BB-a.
da, to sa bb je za unlock
a jesi se stvarno potrudia naći...ja san to pita jučer...tako da imas to na prethodnoj stranici.....uglavnom pribacit sa mobitela na komp je kao kod svakog mobitela, samo pribacivanje sa kompa na mob je komplicirano
evo napravia san to...ali sad san izbirisa sve slike...-.-...pa jeli ikako moguće pribaciti dio slika iz nekog foldera...a jeben ti vise iphone u *****...
Ja neki dan napravio JB na 4.2.1, BaseBand 03.10.01, zasad sve radi. ;)
naso sam to tvoje i svadgje di sam naso pise da otovrim ko externi hdd.. ali meni ga ne prepozna ko hdd= Citat =:
a jesi se stvarno potrudia naći...ja san to pita jučer...tako da imas to na prethodnoj stranici.....uglavnom pribacit sa mobitela na komp je kao kod svakog mobitela, samo pribacivanje sa kompa na mob je komplicirano
edit: uspio sam sredit slike
zanimam jos ovo kako poslat isti sms na vise brojva od jednom?? zanci na vise primatelja..
kad god da dodajem priamtelje odmah mi prebaci da je to MMS
i kad nakraju stize untethered JB 4.2.1 ?jel se zna ?
skini odavde sto sam ti dao link
Ljudovi.. imam jedno pitance.... e ovako.. ajfon mi je Yailbrekan... 4.1.. Iphone 4... i sada kada skinem aplikaciju sa apptrack-org i instaliram ju na iphone, i kada istu ponovno nađem na App store_u... registrirano je kao da ju nemam... da ju moram kupiti ... zna netko kako da riješim to..?... a istovremeno za neke programe mi se pojavi update a za neke ne... ali večinu skinutih igara i aplikacija mi ne prepoznaje da ih imam instaliranu... a ja bi baš pisao review na app storeu... za plačene naravno mi prepozna ali crackirane 98 % ne..
prijedlog neki ?
Ne prepozna zato sto nisi kupio. iTunes "zna" sve koje si kupio i za njih mozes pisati review. To je normalno
ali kako mi prepozna neke druge koje nisam isto kupio... a mogu napisati reviw...?
ne nije---to ti i pišem... za neke mogu iako su crack... a neke ne...
to mi nije jasno
Pitaj na apple forumu.