e jbg, vec sam flashao, imas sbf za 2.38? alarm mi je vise nego potreban, nebi htio riskirati...
Printable View
napisao sam da mislim, tako da nisam siguran. ajd flashaj sa tim i testiraj, nisam sad siguran koja verzija je falš.
ali ovaj radi sigurno.
http://www.multiupload.com/7LHZXQX4T1
ipak ispravak greške, na 2.31 ne radi alarm. na 2.36 i 2.38 radi normalno.
Provjereno ne, koristim ga i sam, zapravo, najduze sam imao (i imam) bas tu verziju, nikad me alarm nije iznevjerio (inace, telefon me budi za posao svakodnevno)... :) naravno, slazem se da je svjezije bolje (dok nije Froyo!), ali neces imati nikakvih problema ni sa 2.36...
puno hvala, zakon ste ;)
Dajte ljudi jeli moguce na 2.1 staviti app2sd ja bih se vratio ali glupo mi je... malo int.memorije..
:(
Edit: cini se da je sa Link2SD :D
I ja bih se vratio na stock rom. Dosta mi je vise raznoraznih sranja sa cm7. Pa se angry birds ruse, pa tu i tamo reboot, pa danas gps (motonav) popizdio i rebootao mob, a zenski glas zvucao ko da muca...
Meni je bitno samo da mogu instalirati aplikacije na sd. Moze li se to u 2.1?
Sent from my Milestone using Tapatalk
Sorry Gogs, sad se ja ispravljam.... JESI.... tako je to kad repliciram u zurbi, s pola oka na drugom monitoru na kom se nesto deseto dogadja... btw, rado cu isprobati i taj 2.38, nisam njega imao (Moto Software Update preskocio mi je sa 2.36 odmah na froyo, a nije mi se dalo rucno flashati)....
Probacu, htio sam i telus lite testirati, ali mi se ne dopada sto je extremno overclockiran (1100MHz), znam da se to da smanjiti, ali nemam previse vremena za neko ozbiljnije modanje i prckanje po konzoli, a treba mi stabilan mob.... isto tako, koliko shvatam iz teme na xda (nisam procitao svih 85 strana topic-a, ali poanta mi je jasna), to je hibrid europskog 2.36 i telusovog rom-a (pretpostavljam da je 2.38, bas taj koji pominjes), europski radio opseg dodaje se iz OR-a (apply update) - svi kazu da radi super, ako se ukaze prilika, provjericu.... inace, i dalje me MIUI jako veseli, dosta su ga sredili, iako ima musica (ext4 mi fantasticno i bez greske radi, kao i GPS i ostalo, zapravo - jedino ne radi wireless tethering, ali to mi ionako nije neophodno).... javim dojmove jos, dok entuzijazam sluzi.... :)
Ja cekam novi Cronos ili novi FroyoMOD... probao TelusMOD i EclairMOD, ali jednostavno sam ovisan o CM7, neznam sta da kazem x). Back to Cronos...
FroyoMOD je zasad najbolji. ovaj cronos ginger sam stavio ponovno, animacije ne da ne rade dobro, nego rade očajno, tranzicije su totalno u banani, šteka do jaja i uopće ne radi ni blizu kao froyoMOD. shadow sam maknuo jer više ne izdaje ovaj update-e. Mislim da ću se na froyoMOD-u zadržati sve dok ne prodam milestone.
kernel je isti, uopće nije bitno na što ih stavljaš, jer se ionako sav sadržaj iz flasha prije obriše, pa onda zapiše po kodnim grupama novi. kernel već može igrati ulogu.
Možda je glupo pitanje, ali može mi netko objasnit zašto se na 2.2 i na 2.3 za milestone stavljaju 2.2 kerneli? Zašto ne može raditi s 2.1 kernelom? Pitam zato jer mi nije jasno zašto 2.2 i 2.3 nebi mogli raditi s kernelom od 2.1 kada 2.3 radi s kernelom od 2.2...
radi se o sličnosti kernela. U biti, uopće ne znam tko od vas ustvari pouzdano zna što je kernel.
Neću prozivati, nego ću objasniti:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Layout.svg.png
slika govori 1000 riječi. ukratko, poveznica između hardverskih komponenti sa aplikacijskim slojem. Dakle, on ovisi koliko će ti brzo razmjenjivati podatke između hardveraja i softa, na koji način će prosljeđivati podatke, po kojim algoritmima, kojom brzinom. Poanta je ta su 2.2 i 2.3 po kernelu gotovo identični, jer se nije previše mjenjalo u samom kernelu, već su dodane samo neke softverske stvari, tipa poboljšano kopiranje teksta, malo drugačije aplikacije i naprednije sučelje. JIT kompajler je i u 2.2 i 2.3 skroz isti, također apps2SD i sve ostalo. Kernel je praktički isti po izvršavanju funkcija kao na 2.2, osim što su na 2.3 optimizirali da radi brže, neke stvari pojednostavili, dodali, oduzeli višak ili manjak itd itd.
Ja bi to laički ovako opisao.
imam milestone i imam mai problem,na mob mi ne dolaze sms poruke...,znam da su poslane i ništa tek možda za par dana dođu,mislio sam da je do kartice ali nije jer sam je prebacio u drugi mob i posla sms i došlo normalno.Šta bi moga biti problem?
hvala
p.s imam slobodne memorije i maka sam handcet sms program!
Imao sam isti problem, stvar je u softwareu. Kada sam prešao na drugu verziju softwarea sve mi je radilo kako treba.
Znalo mi se dešavat da poslani sms ne bude poslan, kao da zapne između mog mobitela i mobitela primatelja jer mi piše da je poslan a nije stigao. Nakon par sati bi došao sms. Nisam ih ni mogao primat.
Stavi 2.38 software kao što je navedeno nebrojeno puta na forumu i bit ćeš ok. Backupiraj si SMS-e jer se brišu updateom.
Ako se ne varam, forumaš neno je imao isti problem, ne sjećam se samo kako ga je sredio, mislim na isti način.
Ima li neko više? :)
Cronos Ginger 1.2.0 s 1 restartom otkad ga imam i s nijednim FC :)
http://img824.imageshack.us/img824/6735/uptime1.jpg