Koliko vidim sve sam ispravno instalirao ali opet ne šljaka,naime pročitao sam da je problem Youtube aplikacija e sad me zanima kako napraviti uninstall da bi Celeste proradio ?
Printable View
@scaraser, malo me handriš ali neka,sada sam pogledao u sbsettingsu uopće nemam Celeste ikone u čemu je problem.
Kad sam uparivao BT sa mobitelom samo na trenutak trepne (plava boja) ikona ali neće da se spoju.
Da li postoji neka aplikacija za iphone/ipad za bluetooth da mogu slati razne dadoteke (slike,mp3-ice,idr.)na druge mobitele mislim jer to postoji
Kako se mogu gledati flesh videa na Safariju, ako IPhone nije JB?
da li ima neka aplikacija za iphon/ipad koja je zamjena za adobe flash player da mogu gledati video i surfati netom bez ograničenja
Da li postoji neki dobar firewall i kojem mogu ograničiti pristup mreži i WLAN-u odvojeno?
Ograničiti mrežu samo na Safari (za 0.facebook.com) a na WLAN imati sve otvoreno?
Da li postoji neka aplikacija besplatna za gledanje tv-a preko 3g mreze i to prvenstveno htv1,2 rtl,nova tv za iphone/ipad
nemam iskon i ne mogu ga dobiti jer nemam teh.uvjeta što znači ništa od svega?
Daj mi malo objasni jer u instalusu ili cydiji,jer to Puffin Web Browser ili sto?
u installousu...da, to ti je browser, i prikazuje ti stranice onako kako se pokazuju na kompjuteru...
Tebi taj Puffin dobro radi? ja sad probao pa mi ne ocitava kak spada...ocita mi prezumirano i nemoze se uopce odzumirati da se vidi cijela stranica
sorry ako je bilo, nenađem, zanima me dali ima neka aplikacija za upravljanje imenikom, tipa prekopiraj cijeli u gmail ili negdje dalje, povuci cijeli iz gmaila i obriši cijeli imenik iz moba.
uvijek kad sinkroniziram imenik pogubim se u prebacivanju, neznam kad sam ga zadnji put spojio i ubacio u gmail, pa povučem stare kontakte, nove izgubim...
i kad sam prodavo prošli iphone briso sam svaki kontakt pojedinačno :(
a potegnem,recimo dnevnik.hr i kolko god odzumiram opet mi fali desni dio stranice
a za syncanje kontakata ja imam ukljuceno da mi sa gmailom i norm mi svaki put updatea sve
dali ima neki program da mogu u njega stavit neke svoje šifre/podatke i da ga mogu zaključat?
U itunesu u trazilicu samo upisi Password i izlistati ce ti sve moguce programe
da li ima neka aplikacija sa kojom bih mogao preko adaptera camera kit u kojem je sdhc kartica formatirana u FAT 32 format gledati slike,filmove,idr.na ipad-u,naime imam taj adapter i ipad(prve generacije) ga prepozna ali mi onda kaže poruku- Ipad ne podržava ovu opremu???dakle jer ima tko iskustva sa ovim adapterom
inače u opisu adaptera piše sljedeće:
Camera connection kit is a great accessory for Apple iPad users who enjoy photography
Enables you to download photos from your USB-compatible digital camera and view them on your iPad
Features USB, SD (HC), MS Duo, MMC, M2, or TF card connector
Supports all standard image formats, including JPEG and RAW
Easy to use
Import digital images easily
Fast image transfer
Can work with other USB devices
http://imageshack.us/photo/my-images...774907701.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images...774905016.jpg/
pretpostavljam da nema ali mozda neka aplikacija koja moze nadgledati tocno kolko neka aplikacija trosi data prometa....nesto mi povecano u zadnje vrijeme mozda ovo za vrijeme sta imam vuce svakih 3 sata podatke