Moze li mi neko reci, dali se moze ova plava pozadina menija i toga promjeniti ?
Printable View
Moze li mi neko reci, dali se moze ova plava pozadina menija i toga promjeniti ?
danas stavio ovo i da budem iskren vise sam nego zadovoljan... mobitel brze radi, graficki sve puno bolje izgleda... sto se bugova tice ne radi HD snimanje i neke igre se ne mogu pokrenut... ostalo sve vise nego dobro
izašao vam novi update
cega?
U novom updateu je poboljsan UI i na mob.hr sam procitao da je dosao dual touch.
EDIT: Evo i clanka
koliko ja znam, novi update je izasao prije tjedan dva, i tada sam ga ja stavio, a novijeg od toga nema...dual touch, tj. pinch to zoom jos nije dosao, to je najava. Ja sam procitao samo za japan do sad, ali evo, ocito ce i kod nas doci.
japan je dobio i ranije. ostatak svijeta još nije ništa vidio
Je, izašao je novi update koji donosi multitouch.
http://blogs.sonyericsson.com/produc...and-x8-family/
Evo mi preko moba.javlja da je dostupan update,ali da mora ici preko kompa,javim sta je novog kad dodem s posla.
EDIT:
http://www.sonyericsson.com/update/?cc=hr&lc=hr#
EDIT2:nista od pincha...nista novo po meni...
= Citat =:
Verzija firmvera:
2.1-update1
Verzija osnovnog pojasa:
2.0.49
Verzija jezgre:
2.6.29
SEMCUser@SEMCHost#1
Broj međuverzije:
2.0.2.A.0.24
onda taj update koji sam ja stavio 15.01.2011. kod mene ima bug kad gledam video i youtube (trza video, a kad zatvorim program ostane u pozadini pokrenut medij za posluzitelje i pojede svu bateriju) ..nista morat cu se jos strpit do nekog novog updejta..
kako da maknem i gdje onaj google sto mi je na pocetnom ekranu i onaj ko gadet od informacija ko mi je poslo por.i sta je ko napiso na internetu?
kako da napravim da mi mobitel nebude stalno online? kad ugasim wirless odma mi se upali 3g?
njnjnj
timescape? pa makni ga kako bi i svaki widget maknio.
za 3g odi u postavke i bežične mreže i to i ugasi promet podataka/data traffic
evo upravo napravio update novog softvera preko SE Update Service-a i odabrao da mi odmah vrati na tvorničke postavke i nadogradi...isprobao i radi na pregledniku multitouch (zoom s 2 prsta), uz novi softver su i 2 nova programa, Neoreader i Postcard..Mediascape je lijepši i ima neke nove opcije što je super, ostalo nisam još isprobao...a verzija je ova:
Verzija osnovnog pojasa:
2.1.54
Broj međuverzije:
2.1.A.0.435
pozz, novi sam ovdje. imam xperiu x10 mini i danas sam ju ugasio i više se neće upaliti, ne reagira na ništa, šta da radim s njom?
hvala unaprijed!
nosi na garanciju
meni nesta nije jasno na tom mob. znaci uvijek kad hocu slikat po mraku moram posebno ukljucit ono fotosvijetlo? pa jel nisu mogli jednostavno napravit da se sacuvaju postavke koje namjestis!!!
jos nesto. kako npr. skloniti nepotrebne ikone kad se ude u onaj glavni meni? npr. imam ikonu e-poste(nepotrebnu) i gmail koji koristim,pa npr. wisepilot i posebno navigaciju i jos maps.jel se to moze nekako makniti te nepotrebne ikone?
za fotosvijetlo nema pomoci...
sto se tice tih aplikacija.. treba ti rootan mobitel.. onda instaliras neku aplikaciju kao npr. system app remover te s njim mozes da pobrises sistemske aplikacije.. samo pripazi sta brises jer mozes zajebat rom ;)
za foto svjetlo ipak ima pomoci...skini odavde ovu fantasticnu foto aplikaciju Vignette i imas postavke auto flasha..............
http://www.megaupload.com/?d=1WDHUSTU
ODG.Nick14m
Probaj ga konektirat sa racunalom, mozda od toga "ozivi", meni se to jednom uspio.
Ako ne upali, servis.
Bok