Na Nenu, naravno. Njega "volim" još od onog kviza koji je fino upropastio...
I ne velim da Jana nije ništa narpravila. Dapače, puno toga. No činjenica je da ima vel'ku kantu. Ona, i hrpa drugih. S razliko što to ona sama za sebe govori, i nije joj bed zbog toga. Nikad bilo, a ni nikad neće. Al nije to tema ovdje, ne? Samo velim da ja, kad bih imao prišt na guzici, bar bih imao toliko pameti u glavi da okrenem rit prema zidu kad se presvlačim. A tek da ih imam cijelu koloniju... POGOTOVO kad su kamere tamo.
Al to sam valjda ja... krelac.
Očito ekipa u HR voli drugačije stvari od mene. Isto kao što oni s govornom manom jednostavno MORAJU ići raditi na radio. Ono, MORAJU! Samo se na radio guraju.
Anyhow, to nije tema ovdje. Tema je BB i komentiranje ljuti u njemu. Što sam ja napravio. A natjecatelji - sami su se tamo javili, nitko im nije frkao ruku. Zato da bi ih ljudi gledali i komentirali.
Na kraju, to što je Janica postigla NITKO nije negirao ili govorio protiv tog. Barem ja nisam, čini mi se. A što sam ja sa svojom guzicom, guzičicom ili guzičetinom postigao ne možeš komentirati dok ne ispuniš dva uvjeta: 1) saznaš što sam postigao i 2) vidiš mi dupe ;D
Pa onda udri' po meni ko lud po brašnu, nema problema.