na kraju ipak onaj pršut i vino nisu bili besplatni :(
Printable View
na kraju ipak onaj pršut i vino nisu bili besplatni :(
Ali najbitnije je da je njima kriv mamic...zbog mamica neredi i sve ostalo....bbbrljo mozes li mi reci samo jedan razlog osim mamica zasto su se bacale baklje u udinama?
potpis, čemu uopće rasprave...
bravo Ico, identicnu stvar sam i ja pomislila. postoje snimke s kamera na stadionu, postoje snimke s kamera granicnog prijelaza, mozda cak i neka kompjutorska evidencija u kojoj stoji ime i prezime svakog bojsa koji je taj dan usao u italiju. i svima redom, opce me ne zanima tko je palio a tko nije kad su ionako ko musketiri - svi za jednoga jedan za sve, svima odredit iznos koji moraju platiti/odraditi na neki nacin. ipak, oni su jedini zasluzni za tu kaznu svom voljenom dinamu.
Evo jedva nekako pisem. Svaki stiskaj ovih tipki na tastaturi me boli. Natucen sam cijeli - cijeli. I neka sam.
Samo cu postaviti par pitanja tu clanovima ovog foruma koji su cvijece nase drzave i ne vide dalje od svog televizora i pisanih clancica jos popisanijih novinarcica. Stvarnost je vani, na ulici. Ono nije doma. Ono nije na vijestima, ono nije na papiru, na planskim i smisljenim konferencijama tamo nekih butrica koje daju tako lijepe i sablonirane izjave i priopcenja. STVARNOST JE NA ULICI. Koliko god da mi je zao ljudi koji nisu navijaci (bas navijaci) i dosli su na jucerasnju utakmicu, vidjeli slike uzasa, tako mi je i (Boze mi oprosti) drago, jer ce se siriti rijec onoga sto su vidjeli i sto se zapravo dogodilo.
PITANJA KOJA CU POSTAVITI onima koji ne da su glupi, nego su zatucani i obmanjeni ultra mega super smisljenom kampanjom iskorijenjavanja navijaca i mazanjem ociju ovoga hrvatskog puka:
- Jeste li ikada vidjeli kaos?
- Jeste li ikada vidjeli udaranje pendrekom po glavi covjeka koji nosi naocale?
- Jeste li ikada vidjeli skakanje po glavi covjeka koji nosi naocale?
- Jeste li ikada bili zgusnuti u 25m kvadratnih s 100tinjak (sto navijaca, sto djece, starijih ljudi, zena) ljudi, uz grozan jauk?
- Jeste li ikada bili zgusnuti u 25m kvadratnih s 100tinjak ljudi, uz grozan jauk i brutalno pendrecenje po 20ak specijalaca s gornje i donje strane? Izlaza nema.
- Jeste li ikada bili u takvoj gore situaciji i gazili po ljudima pod nogama, jer nemate gdje stat? Nema poda, pod je nacinjen od bespomocnih ljudi.
- Jeste li ikada pali na pod i ljudi padali po vama? Dignuli se i vidili da ste lezali na curici od 12 godina?
- Jeste li ikada vidjeli prestravljenu majku koja drzi dvoje djece u placu dok oko nje oklopljena policija nemilosrdno udara sve oko njih, ni ne pustajuci zenu da prodje, nego ih naguravaju i dijele cuske u potiljak? Cuske kojom bi i meni zazvonilo u glavi.
- Jeste li ikada vidjeli policajca od 1.90m i svojih 100kg kako s obadvije ruke drzi pendrek i udara 15godisnjacica koji lezi skvrcen na podu?
- Jeste li ikada vidjeli masu naslonjenu na staklo, a policija shvacajuci do cega dolazi jos jace udara? Jeste li bili u situaciji da se derete toj obucenoj specijalnoj postrojbi da stanu jer ce staklo puknuti? Svaka vasa rijec je njihovo jos jace udaranje. Sad si zamislite, to staklo puca i reze djecaka, stvara mu ozbiljne i duboke posjekotine, a specijalna postrojba vidi sto se desilo i pritom jos pojacava nemilosrdnim udarcima. Jel mozete?
- Jel mozete zamisliti da specijalna postrojba naudjuje 60, 70godisnjacima? Jel znate nekog tko ima 70godina? Jel mozete zamisliti da netko tko je obucen da uvodi mir, vidi nemir u nemocnom starceku? Koji pritom drzi unuka za ruku.
... ne mogu vise nabrajati, ruka mi otpada. Ima jos toga...
- Jeste li ikada bili u takvoj situaciji? I sto je najgore, jeste li ikada bili u toj situaciji i onda dosli kuci, te vas napali vlastiti roditelji s rijecima: Huligane!
Jeste li? Da li znate kakva je to nemoc?
Jeste li to sve dozivjeli? E pa ja jesam, i nocima cu sanjati onu curicu ispod mene kad sam se dignuo. Sam dragi Bog zna da nisam vidio to dijete.
Samoga mene mi nije zao, nimalo! Ali najvise boli nepravda i narod koji je obmanjen i lakovjeran. Kako se usudjujete osudjivati iz svojih foteljica na temelju serviranih vam informacija i slicica? Sramite se.
Idem dugo vremena na utakmice, ali ono jucerasnje ponasanje 'hrvatske policije' se moze usporediti s ponasanjem ondasnje milicije.
Stoji na jednom zidicu u VG: pendrek lomi kosti ali srce ne!
Sto udarate jace, to smo mi jaci!
Draga hrvatska policijo, neka vas dragi Bog prosvijetli i sacuva.
samo to imam reći...
vi koji ne shvaćate, probajte shvatiti kad vam dijete, prijatelj, cura, dečko, muž, žena, roditelj, ne daj bože, budu žrtve policijske brutalnosti i prekoračenja ovlasti...
onda će me zanimati vaše mišljenje...
profulo si temu, mogo si komotno na onu o navijacima.
i kaj da ti velimo? kaj da ti ja velim? kaj si radio tamo? zakaj se poistovjecujes s tom hordom koja trga i kuri stolice? cuj, nije da ih niste izazvali. sto je majka s 12ogodisnjim djetetom radila na sjevernoj tribini?! (a nekak sumnjam da si ti bio na istoku)
kak se onaj petrnjicac il kako se vec naziva usudjuje reci da si je policajac sam kriv? pa sve i da mu je kolega nestrucno rukovao topom, jebote, pa jel ga kolega upalio i bacio?
ta sacica petnaestogodisnjaka je uredno trgala i palila stolice koje smo ja i njihovi zaposleni roditelji debelo platili. jer nam grad otkida od place i za dinamo medjutude! pa fakof, i ja bi ih tukla!
olfo, nedamo maksimir, necemo kajzericu, al idemo devastirati maksimir.
da se bar ukine "profesionalna" liga
da se bar ukinu navijacke skupine
da se bar maksimir srusi sam od sebe
jer ovo je vise fakat tu mač
mene je sram di zivim.
mene je sram sto je dinamo iz mog grada. i ne, ne zbog mamica, nego zbog onih koji sebe nazivaju bojsima.
@Luna - potpis od riječi do riječi.
Nakon što sam čitao i pogledao dosta snimki, jednostavno ne mogu ne komentirat... Meni je smiješno to kako su si ti "navijači" (moram u navodnike jer je moj pojam navijača nešto sasvim drugo od ovoga) umislili da su oni nevini i da njih policija napada iz čistog mira. Ej, o čem mi pričamo! Pa da dođete lijepo na utakmicu, pjevate, navijate, NE PALITE BAKLJE JER SU ZABRANJENE, NE TRGATE STOLICE i NE RADITE SRANJA, mislite i dalje da bi vas policija "iz čistog mira" napdala i tjerala vas 100 na 25 metara kvardatnih kako kažeš? Nemojte bit smiješni, vi ste jedini i isključivi krivci za ovo stanje, nikakva policija... Šta bi oni trebali po vama, puštat da vi palite baklje i trgate stolice? Ma daj...
I još nešto... Jedno je bit navijač i navijat za svoj klub i voljet ga, ali svako pretjerivanje (u bilo čemu u životu) je loše i ne vodi nikamo... Ni ne znaš koliko bih ja vas cijenio da se lijepo kulturno ponašate... Jer stvarno fali navijača u Hrvatskoj, u svim sportovima... I sam sam sportaš pa znam kako je to igrat pred malo navijača, kada je više stolaca prazno nego popunjeno... Ali ove vaše metode su jednostavno krive, i vi to morate shvatit, a ne stalno tupit po svom :-/
Inače se ne uključujem na ovakve tema ali...
Luna i Sniper, slažem se u potpunosti s vama.
Pogledajte britanski dokumentarac o "našim" navijačima na jubitou. Baš lijepa ekipa, ponos naših zemalja. Žare posebno. Ne doprinosi bratstvu, ali doprinosi (s)jedinstvu.
Ovo je prvi od šest djelova.
Moram napomenuti da se slazem sa ovima gore, uz jos par dodataka/napomena:
@bbbrljo,
Vidim da si vidno potresen dogadjanjima i stvarima koje si vidio i dozivio, ali po meni, poziv na suosjecanje ovdje nece naci puno odjeka, jer vjerovao ili ne, velika vecina ljudi uglavnom NE DOZIVLJAVAJU i NE NALAZE SE u situacijama kakve si opisao, i to iz jednostavnog razloga: vecina ljudi, kad vidi da se negdje uglavnom dogadjaju sr*nja i divljastva, zaobilazit ce takva mjesta, a ne bas namjerno odlaziti tamo inatiti se i dokazivati nekome nesto. Osobno bih na vecinu tvojih gornjih pitanja odgovorio: ne, nisam nikada (osim posredno, npr. na TV), te se nadam da ni necu.
Takodjer, sto god ti rekao i mislio o tome, paljenje baklji je iskljucivo i jedino izraz divljastva, a ne nikakvo vatreno navijanje ili sto vec. Stvarno ne vidim nikakvu ljepotu u "stadionu u plamenu", te smatram da su bilo kakve eksplozije, vatra i slicna pirotehnika lijepi eventualno jedino izdaleka, i to kad su dogovoreni sa SVIMA prisutnima (npr. vatrometi i slicno), a ovako u blizini ljudi se mogu svidjati samo blago poremecenim militantno nastrojenim osobama, agresivnim pubertetlijama, "buntovnicima bez razloga" koji eto moraju negdje kanalizirati svoj visak energije, i slicnima. Barem ja to tako vidim. Ne kazem da si ti jedan od tih i takvih, ali eto druzeci se s takvima poistovjecujes se s njima, barem u ocima javnosti. Znas onu: s kim si, takav si. Vjeruj mi, vecina ljudi te baklje i slicno vidi kao cisto divljastvo, te uglavnom nema puno suosjecanja prema ljudima koji to rade. Isto ide i za unistavanje stadiona, trganje i paljenje stolica i sl. Postoje PUNO bolji, prikladniji i civiliziraniji nacini da kao navijaci izrazite jedinstvo i podrsku svom timu.
I na kraju, slazem se da bi se ovo trebalo prebaciti u prikladniju temu.
ajme pa kakve su to price... Omg... Upravo zbog tog nevolim nogomet... Nemam blagog pojma o tom sportu... Jos bolje.., inace ja doso sa mora, sam se moj pesek kupal, niko drugi... :D
@ luna
luna moja draga, svaki policajac na sebi nosi cca 20 kg oklopa...
baš zbog toga se zovu intervetna jedinica...
oklop nosi kako bi ga se zaštitilo od predmeta koji lete prema njemu...
policajac vraćanjem predmeta bačenih prema njemu samo potiče na još veće raspirivanje nereda...
ja sam pogođen stolicom koju je bacio policajac...
ali ja na sebi nemam 20 kg oklopa koji bi me zaštitili...
zato imam poveću masnicu i lakat i dalje boli...
kako se usuđuje reći da je policajac sam kriv?
nije on kriv, kriv mu je kolega...
jer, da je radio po zakonu, ne bi išao vraćati to među ljude...
tako da, kriv je...
@ ravilov
suosjećanje niti ne tražim...
samo pokušavam pokazati istinu, makar je žalosno što svi vjeruju novinarima, portalima, smradovima iz vlade, ...
mi stojimo iza svojih ideala, i ne damo da se netko iživljava na nama bez razloga...
ne damo da nas se gazi po nečijoj naredbi...
i ne, nismo anđeli, ali nismo ni *ebeni problem broj jedan ove države...
gdje je nestala vijest da je policajac silovao 14-godišnjakinju, gdje je nestalo izvještavanje o polančecu, gdje su ostale vijesti?
POD TEPIHOM, samo radi ljudi koji slijepo vjeruju medijima...
na novoj tv jučer u dnevniku objavljeno da propucani navijač nije u teškom stanju, ne znam kako se onda tretira kod njih kada si smješten u šok sobu...
tko će odgovarati za objavljivanje tolikih laži, obmanjivanje javnosti?
znam da vas ne zanima, ali sutra u 12:00 je pressica u prostorijama Udruge navijača Dinama u Draškovićevoj 23...
na kojoj će se iznijeti prava istina...
svi kažete da treba navijače pritisnuti još jače...
jel normalna policija tlači ljude po domovima zdravlja, nakon što su došli kod doktora da bi sanirali ozljede od premlaćivanja?
jel normalno da policajac dijete od 14 godina vukući ga za majicu nabije u vrata, pa ih tek onda otvori?
jel normalno da čovjek koji se ne može pomaknuti kako je premlaćen, nakon razgovora drota s doktorom, ozljede mu budu okarakterizirane kao da ima samo jednu masnicu?
A JE LI NORMALNO DA ČOVJEK KOJI JE PROSTRIJELJEN S DVA METKA, LEŽI ZAVEZAN U POLICIJSKOJ POSTAJI 2 SATA, ČEKAJUĆI HITNU POMOĆ JER JE POLICAJCI NISU ŽELJELI ZVATI?
JE LI TO NORMALNO?
recite što hoćete, suosjećanje ne tražim...
slike mojih ozljeda možete vidjeti, mogu vam pokazati i slike burazovih ozljeda...
on je bio jedan od onih koji su propali kroz staklo...
ništa, vi svi uživajte, vjerujte slijepo novinarima, nadam se da vam se neće dogoditi da postanete žrtva policijske represije...
samo jedna misao za kraj:
"... ali navijači su vjerovatno jedina masa ljudi u RH koji se ne naguze i ne pognu glavu. "
I, PONOSAN SAM ŠTO SAM NAVIJAČ ! ! !
Smijem samo pitat koji su to vaši ideali? Ja u vašem ponašanju/postupcima nažalost ne vidim nikakve ideale...
Daleko od toga da ste broj jedan problem u Hrvatskoj... Ali da jeste jedan od problema, jeste..
Ja ne branim policiju i naravno da i među njima ima svakakvih ljudi, ali činjenica je da ste vi sve to prvi počeli i to ne možeš nikako osporit! Zašto niste mogli biti normalni navijači, bit prava potpora svom klubu i ne radit sranja? Istina je da većina od vas tamo uopće nije briga za dinamo, nego samo idu na tekme da bi se "ispucali" i pošorali na tekmi... Osobno znam nekoliko BBBovaca i svi su redom takvi...
Za kraj, može samo jedan prijedlog? Ajde probajte jednom lijepo doći na tekmu, bez baklji, bez divljanja, trganja stolica i ostaloga šta već redovito radite i navijajte ko pravi navijači.. Pa onda dođite tu na forum i recite jesu li vas policajci napali iz čistog mira...
odgovor na sve vaše postove:
http://www.youtube.com/watch?v=TRR9-U317DE
Evo, opet ti kao da su svi protiv tebe.
Problem je u onima koji rade nered- zbog kojih policajci (od kojih, očito, neki i sami imaju nekih problema) moraju intervenirati pritom ne razmišljajući bistro.
Teško je bistro razmišljati u takvom neredu.
Mislim, naravno da mi je žao nevinih ljudi- ali mi pričamo o huliganima koji su radili nered.
Da njih treba pritisnuti, a ne navijače općenito.
Po meni bi odlazak na tekmu trebalo biti ugodno iskustvo, da vičeš, skačeš, veseliš se, plačeš, podereš grlo- a ne da se moraš bojati da te netko ne razbije ili da razbijaš sve oko sebe.
No, to ćemo još dugo čekati ako se nešto drastično ne promjeni...
Svaka čast tebi i normalnim navijačima, ali ova misao ti je... :rolleyes:
EDIT: Znači, netko je zapalio jednu baklju, svi su stajali i pjevali- i onda je došla hrpa policajaca i počela mlatiti sve po redu- a svi navijači su se micali u stranu? :hm:
Heh, sad jos jedna primjedba: tko kaze da ako se ne slazem s tobom u nekim stvarima, da sam automatski medju onima sto slijepo vjeruju novinama i medijima?
Svijet nije bas tako crno-bijel, znas?
Nikad ne vjerujem slijepo nikome, nego lijepo poslusam sve ukljucene strane te iz toga formiram vlastito misljenje i sud.
EDIT: u vezi ovog videa sto si postao - tek sam evo poceo gledati, i vec sam zastao.
"Navijaci bakljom slave gol" - najzalosnije je eto da ti tu cini se ne vidis problem...
EDIT 2: odgledao video, pa mi jos jedna stvar zapela za oko: kako to da su navijacima UVIJEK drugi krivi, te je redoviti izgovor uvijek kako nisu oni najgori, kako ima i gorih problema u RH, te se obavezno prije ili kasnije spomenu i politicari te njihovi pokusaji skretanja paznje sa sebe, i to eto cesto preko jadnih navijaca. Da se razumijemo, politicare takodjer jako ne volim niti ih imam ikakve namjere braniti, ali zasto ne stanete samostalno iza toga sto radite, umjesto da se odmah automatski usporedjujete sa svima ostalima?
Ne znam, mozda grijesim, ali meni to tako nekako izgleda...
@bbbrljo
Oprosti sto si se mozda uvrijedio, jel si ti ponosni BBB-ovac, tj Dinamov "navijac".
Sad da ti ja nekaj kazem, nemoj se uvrijedit, ali moram to reci.
BBB-ovci su za mene cisti debili, nemaju posla pa eto idu svoje frustracije na tekmama lijecit.
Da ti "navijaci" nisu poceli paliti baklje, trgati stolice, onda "pjevati" i psovati i vrijedati igrace, pogotovo sa onim svojim plakatima, do svega toga nebi doslo.
Ajde molim te ako imas vremena, pogledaj neku utakmicu u Austrijskoj ligi, ma zapravo, pogledaj u Engleskoj, pokazi mi itijednu tekmu gdje vidis onakve natpise i onakvo navijanje koje mozes na svakoj tekmi Dinama vidjet???
Uopce, sta bakice, dedeki i klinci imaju radit na tom cuvenom "sjeveru" maksimirskog stadiona???
To je opce poznato da se tamo "lome" kosti i da to nije sigurno za takve ljude..
Imas video na Indexu, kako se policija dobacuje sa "navijacima" sa stolicama, dok ih ovi gadjau sa bakljama..
Ma ja da imam tamo pusku, ma opalio bi rafale skroz dok niti jedan nebi vise stajao..
Koji k***c su dosli na tekmu ako mislie tamo trgat stadion koji opet TI i svi mi ostali moramo financirat za popravak!
Imas pravo, niti nasa policija nije najpravednija, ali da nisu nasi "navijaci" taj incident izazvali do toga nebi doslo!..
Na tekmama Hajduk-Dinamo se svi gledaju "preko nisana", al pogle tekmu Hrvatska-XYZ zemlja, kakva je tamo razlika??
Zasto tamo tako ne divljaju i ne trgaju stadione?? Zasto se tamo medjusobno ne potuku kada se vec mrze tolko??
Ma primitivne seljacine su to za mene..
U mom razredu su 2 decka koji su isto tako BBB-ovci, tj barem tako briju, i bili su na tekmi i tam mi se forsaju kako su oni otrgnuli stolicu i pogodili policajca...
Ma daj molim te, to se sve treba pokosit sa gumenim metcima..
Tolko od mene..
Ovo prebacite u "Sloboda navijačima"
@ bbbrljo: Ja bogami ne znam čemu opravdavanja. Rekli smo da su navijači jedno,a huligani drugo i nemaju veze jedni s drugima. (da ne bude kasnije vađenja mojih riječi iz konteksta...)
Dakle:
Ta curica od 12 godina,taj starac od 70 godina,nažalost i ti i sva ostala "raja" koji su ne*ebali ni krivi ni dužni,na*ebali su zato jer su huligani počeli pravit sranja koja su eskalirala u masovno premlaćivanje svih po redu od strane interventnih postrojbi policije ili neznam ni ja koji sve postrojbi. Da oni znaju tko pravi sranja (konkretno) ni ti ni ta curica niti onaj starac ne bi dobili po kostima,a ovako ste dobili svi,iako nepravedno,i to mi je jako zao cut a kamoli i vidjet...
Može se cijela situacija gledata iz milijun kuteva pa se između ostaloga mogu huligani razbježat kad dođe policija,ušetat npr. u moje društvo i onda svi zajedno dobijemo po kostima. Na isti način ta se nesretna curica od 12 godina nađe pokraj takva idiota pa dobije i ona,tako si se i ti našao i dobio batine. Tebi je i dalje drago što si navijač i to poštujem,ali brate mislim da se na takve situacije moraš pripremit na način da toliko duboko ne ulaziš u vatru,jer koliko sam te shvatio,našao si se na krivom mijestu u krivo vrijeme kao i istali "civili" koji su dobili batine.
U Engleskoj ligi nogometa vidimo navijače tik uz teren i nikad ne prave belaja. Zašto? Kazne su takve da ce dobit dozivotni izgon sa svih utakmica u Engleskoj,dobit će novčanu kaznu da im se zavrti u glavi,a možda završe i u zatvoru. Pa nek ulaze u teren koliko oće. Oće jednom i nikad više. Eto zašto.
Sve skupa žalosno. Ti se čuvaj i budi na sigurnoj udaljenosti i navijaj i dalje za svoj klub a loše momke izbjegavaj. Pozdrav!
je li čovjek od 40 godina, oženjen, ima djecu, nakon što biva udaren bez razloga, baci stolicu na policajca, je li i on huligan?
i nemojte spominjati englesku, jer i tamo su česte tučnjave, samo ih nema na stadionima...
nemojte o onome što ne znate... ;)
Sto da ti kazem... Da je na mene nasrnuo policajac, zadnje cega bi se sjetio je da bacam stolicu (ili bilo sto drugo) na njega. Radije bi se povukao sto prije.
Tako da da, i on je prilicno huligan, ako mene pitas. Ima li familiju ili ne, to je ocigledno nebitno, na agresiju odgovoriti (po mogucnosti jos vecom) agresijom i njemu je ocigledno u krvi...
Ali tu onda dolazi ono njihovo "... ali navijači su vjerovatno jedina masa ljudi u RH koji se ne naguze i ne pognu glavu. "... Dakle, da je to napravio, on ne bi bio pravi navijač :fejspalm: To je to kolektivno stanje (ne)svijesti kod "navijača"... @bbbrljo, iskreno se nadam da ćeš što prije shvatit neke stvari i maknut se od tamo, jer po tvojim postovima vidim da ti tamo jednostavno ne pripadaš, prekulturan si za njih ;) Sretno :thumbup:
hvala na komplimentu, ali baš to treba i pokazati ljudima...
da su velika većina navijača takvi...
tko bi od vas podmetnuo leđa pod pendrek da zaštiti curu koju ne pozna?
tko?
vrlo vjerojatno nitko...
Evo, opet ti o veličanju navijača- tj. sebe...
Kao da na svijetu postoje samo navijači (dali bi srce za klub i za svaku osobu), policajci (žele samo naštetiti navijačima) i ostali (kukavice, slijepo vjeruju u sve što se piše).
Takvim govorom (pisanjem) samo omalovažavaš ostale i ne vjerujem da ćeš podići sliku sebe u tuđim očima.
Vjerujem da si ti normalan dečko kao i većina, ali imaš čudne stavove (ili si se nespretno izrazio). :)
U svakom slučaju, nadam se da shvaćaš što želim reći. Ne želim te uvrijediti (ne mogu imati nikakvu sliku o tebi- pošto te ne poznajem, pa ti pišem na temelju onoga što ti pišeš). ;)
prebacila sam postove ovamo, nema smisla da stoje u sta sad radite.
brljo, gle, znamo se, znas da si mi drag, znas da sam se nemali broj puta trudila slusati te, shvatiti, nauciti.
zao mi te kao osobu, kao frenda, nisam sadist da nekome zelim bol.
al te nit najmanje ne zalim kao navijaca. jer nisi glup. jer ti nije trebalo da neke stvari naucis na ovakav nacin. za to si si sam kriv. i zahvali si kompanjonima "sunavijacima". i oni su krivi.
nije murija kriva. iako, po vama, uvijek je. niti jedan bojs, torcidas, kohortas, grobar, delija /nastavi niz - niti jedan nikada nije rekao "ja sam kriv, ja sam napravio to i to, al murija nije smjela bas tako reagirati"
niti jedan! jok, svi ste vi nevinasca, murija je ta koja vas nemilosrdno mlati dok vi, eto, samo stojite tamo.
sve su vas coporativno, od one curice do onog dede, trebali u lisicine i u remetinec. sve redom. pa nek svi kontempliraju sto je navijanje, sto je ispravan nacin i sto rade tamo. al neeee, i to bi vajda bilo nasilje..
al nije nasilje i nije protuzakonito trgat i paliti, kurcity se s bakljama i ostalim ilegalnim sredstvima.
nije, yebote, nasilje nad svima nama sto cemo mi placati vase divljastvo od svojih placa. nije bed, ceste su nam u rupama, nemamo dovoljno skola, nemamo vrtica - al bitno da se pare iz proracuna uporno i iznova daju za fakin polomljene stolice!
nije nasilje nad svima nama, gradjanima zagreba, koji izbjegavamo zagrebacke ulice dok su utakmice, jer se zbog faking huligana bojimo za goli zivot!
shvatite da vas zagreb ne voli, da vas se boji i prezire vas. kao copor huligana. a niti ti nisi nista bolji u nasim ocima jer se uporno i iznova poistovjecijes s takvima. bojsi kao udruga nikada nisu izasli u javnost i rekli "taj i taj nije bojs", nikada nisu sami nista poduzeli da takve divljake sami maknu od sebe, s tribine, sto dalje od imena svoje udruge. nikada nisu rekli "mi smo krivi". nikada.
e, pa, sramite se!
mi vas se itekako sramimo!!!
Tko pametan bi se uopce gurau u situaciju da moze dobit pendrekom po ledjima??
Se sjecas mozda finala Partizan-Cibona??
Se sjecas onog tamo "incidenta" i kako je to sve brzo proslo??
Tribina di su se ta 3-4 debila nasla se u roku keks ispraznila i samo su oni ostali, jel ljudi su znali da ce doc policija i da ce bit sore...
Pametni ljudi ne trce na batine..
EDIT: Potpis na lunin post, a jos nekaj da na dodam..
Ako se ne varam, Dinamov olmajti stadion je kostao 130 mil €!
Stadion u Portugalu za Svjetsko prvenstvo koji je izgradjen kostao je 120 mil €!
Taj stadion je po meni najljepsi na svijetu, ima pomicni krov, masu ducana, restorana, kafica, moze primiti hrpu ljudi, a pogle koji mi stadion imamo??
Da se sutra ili prekosutra pojavi u novinama "Dinamov stadion na Maksimiru se rusi", ja bi dobrovoljno dosao tamo sa lopatom i rusio ga..
A kaj se tice tih opakih BBB-ovaca koji su najbolji navijaci, ups, pardon mislio sam rec huligani, oni jedino kaj su napravili to je kaj su najavili "ciscenje" Zagreba od skinsa i rockera...
Sjecam se samo da je jedan decko nastradao, hrpa ih se skupila i izboli ga..
Ma puj, ja da sam na tvojem mjestu bi se pokrio..