A1 i Tomato ponovno uveli 10 posto bonusa na bonove kupljene Mastercardom u svojoj internetskoj trgovini.
Printable View
A1 i Tomato ponovno uveli 10 posto bonusa na bonove kupljene Mastercardom u svojoj internetskoj trgovini.
Korporacijska nečovječnost prema platežno odgovornoj osobi
Ivica Grčar
Odgovorna osoba iz A1 obavijestila me elektronskom porukom: ”žao mi je radi situacije u kojoj ste se našli, no nažalost nisam u mogućnosti pružiti informacije o uslugama druge platežno odgovorne osobe”. (Prigovor: [T202106250145Z14271935]).
A ”situacija u kojoj sam se našao” bila je da je moja sestra u terminalnoj fazi karcinoma morala biti smještena u stacionarnu zdravstvenu ustanovu. S obzirom na epidemiološka ograničenja i izolaciju zbog bolesti COVID-19 pojačano se koristila mobitelom, koji je u tzv. paketu usluga bio ugovoren kod A1 s limitom broja razgovora.
https://www.autograf.hr/korporacijsk...ovornoj-osobi/
A1 na centrali bonašima poručuje da ukida neke dnevne pakete.
Tvrde da korisnicima nisu zanimljivi i stoga A1 nema poslovni interes da ih održava na životu!!!
Zato za 50 kn nudi "čak" 5 GB koji vrijede 10 dana.
Ali ova " mala pljačka vlaka" očito je poslovni interes!
Druge mreže im puno vise mogu ponudit. Gige npr onaj Net za posvuda kod T mobilea, ili ponude od bonbona s 50% na kombinacije.
Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk
Dabome!