trebaju mi flesh teme za W610i, jel ima neko??
Printable View
trebaju mi flesh teme za W610i, jel ima neko??
Treba mi neki pdf reader za K530
vjerojatno je tu vec bilo, ali meni bi trebo milijunaš u hrvatskoj izvedbi...(frend ima i cini mi se da je kupio u vipu, kolko znam kada trazis joker publika, onda ti pokazuje studio u 3D......)
trebao bi mi i onaj tenis sto se dobije sa mobitelom, ide preko bluetootha...
i trebalo bi mi ako ima kakva novija igra koja ide preko bluetootha, hvala!
hvala ti na ovom milijunasu al nije to taj...
i nije za moju rezoluciju, ja imam k810...
frend ima bas npr kad joker zovi iskoristis, biras koga da zoves...i tako..iako su slicni...
ako nitko nema takvog, ako moze naci ovakvoga kakav sniper ima samo za moju rezoluciju...
i tennis bi mi trebo, hvala
Da,ovaj milijunaš nije za 240x320,ne paše ni meni,ali nisam nigdje našao za tu rezoluciju :(
A ovo što kažeš da možeš birat koga da zoveš,mislim da bi to onda moglo biti već 3.izdanje milijunaša :jehon:
Evo samo jedan mali off: ako ja kupim ovu igricu preko vipa,hoću li moć nekako izvuć tu igricu pa da ju imam kao .jar file kojeg mogu dalje slat? Ja nemam vip,ali ima buraz i ima viška para na računu,a mislim da ni sam ne zna koliko ima pa...:D
A buraz mi ima K750,ali ako naručim preko njega onda će mi opet biti rezolucija tog milijunaša 176x220,zar ne? :jehon:
Zato sam mislio ubacit njegovu karticu u svoj mob (K850) pa da dobijem milijunaš za svoju rezu (240x320) :)
Jel moguće izvuć iz K850 ili moramo čekat novi far (ja sam potpuni laik što se toga tiče)? :jehon:
ajte ljudi kako to da nitko na cafe.mobilu nema novog milijunasa :cry:
Tražim program za pražnjenje baterije.
Kad sam uzeo mob na njemu je bio instaliran takav program i ja sam napravio master reset i flešo mob jer je gore bilo svega od starog vlasnika (nisam zapamtio kak se zove, nešto tipa Battery Drain, al ga ne moš nać na netu nikak...već dva dana ga tražim i ništ :cry: ). Uglavnom radi se o programu koji prazni bateriju kad je ona već pri kraju i to tak da popali svo osvjetljenje i vibru (možda i zvuk, nisam siguran).
Thx :hrv:
:google:
http://gallery.mobile9.com/f/274016/
hvala, mogo bi pokusat s ovim...
sto se tice milijunasa, pa kako ga nitko nema :cry:
Zna li netko, da li SE W810i može čitati SIS fajlove, i ako može kako i ako nemože zašto?
ne moze zato sto nije symbian telefon i ne cita sis fileove. i nije nikako moguce napraviti da radi
Ima li tko igricu Stack Attack za 240x320 rezoluciju? Ta je igrica dolazila čini mi se na siemensima... Ja sam našao jednu,ali mi ne radi... Pa ako tko ima...:)
Hvala :)
http://rapidshare.com/files/84368645...ack_Attack.jar
Je to ta igra možda?
E baš sam ovo imao i ja i s tim imam problem :jehon: Kada igram nakon što se ubijem svaki put mi se zaledi igrica umjesto da mi prikaže score i normalno radi dalje... Jednostavno se ne miče s te slike kako me poklopila kutija lol :D
A našao sam i još par različitih verzija,ali njih mi nije mogao pokrenut,kaže "Greška programa" :jehon:
Nema veze,svejedno hvala na trudu :) :five:
A imaš li možda stack attack 1 ili 2,jer ovo je neki Super stack attack? :)
I meni javlja gresku kada pokrenem igru,nemre se instalirati,ne znam zakaj.
Trazim pa javim
irena mozes mozda novog milijunasa naci...
uglavnom znat ces da je novi ako ima najbrzi prst...(po mogucnosti 240x320)
ili starog milijunasa u 240x320 (imam vec manju verziju)
imam 2 i 3 verziju pa probaj,ubacio sam ih još nekoliko 240x320
http://rapidshare.com/files/87763664/milijuna_i.rar
khm...
evo, sve igre odigrao (neke nemogu jer su preteške,...) i nedostaje mi igara.
trebao bih igrice za K700i (176×220) koje su vama dobre, valjda ce bit i meni.
ako može: neki snake, al da je skroz klasican, stack attack. (poželjno Junior, imam ga na SIEMENS C60, Junio na hrvatskom jeziku...) i još neke hrvatske igrice (izostavljam miljunaš) i neko koje su vama dobre.
Hvala!