Pročitao sam temu dva puta ali ne znam kakav je to boot mod... Znam za flash mod kada stisneš * i # i power i to ne radi... Ako možeš malo pobliže objasniti boot mod bio bih zahvalan...:thumbup:
Printable View
Pročitao sam temu dva puta ali ne znam kakav je to boot mod... Znam za flash mod kada stisneš * i # i power i to ne radi... Ako možeš malo pobliže objasniti boot mod bio bih zahvalan...:thumbup:
Jel imaš upaljen repstudio?
Oče ti Windowsi napisat to USB device not recognized, al repstudio če ti prije il kasnije izbacit conected.
Mislim ak ga ne dobiš conected, morat češ radit testpoint. Al mislim da bi ga repstudio morao uvatit.
Repstudio ga nije uhvatio, ali andrija je...:thumbup:
Ali na to gledam ovako: ako nešto ne probam nikada neću naučiti...;D
Sorry na OT-u...:comp:
Znam da je pitanje postavljeno vec 10000 puta. Trazio sam 2(!) sata po forumu, ali nista ne razumijem! :-/
Ne razumijem se bas previse u te stvari, a i slabo govorim hrvatski (nisam rodjen ovdje).
Imam mobitel Motorola V550 (na VIP). Imam USB-kabel, flashao sam ga na V620 (mislio sam da moze i tako... ali... :P)
Imam programe RSD Lite 3.0, P2K Manager i Repstudio.
Sta mi jos treba? Sta moram uciniti?
I sta su uopce ti monsterpackovi?
Ne mora mi biti v620 software, samo da je na kraju unlockan!
Hvala unaprijed!
Upalis repstudio, odaberes model: v550
kliknes repair, il sta vec pise, cekas, cekas, kada ti kaze da drzis * i # drzi par sec, ne prekratko, jer se proces nece obaviti...
Kada napravi repair, upalis ga u boot modu(iliti flash modu) i flashas sa nekim MP-om i gotova stvar :D
Hm, ok. Hvala! Pa cu zvuci totalno jednostavno :thumbup:
Samo jos jedno pitanje: Sta je to tocno "monsterpack"? Tak se zove software za taj mob, ili?
Koji preporucujete za V550? I gdje to mogu skinut?
Hvala unaprijed :kitty:
Monsterpack ti je flash datoteka (software) koja se uprogramira u mob :rolleyes: (nešto kao Windowsi za mob, bez flasha ti ne bi radio mob)
Potraži u linkovima gdje ima za skinuti
Imaš ovdje MP za svoj mob a i ako ti treba hrvatski LP kad ga flashas sa MP onda samo na isti način (bez repaira,znači samo flashanje) staviš gore reflash koji ima u nazivu Lang0037 ili Lang 002F! Normalno prvo staviš MP koji hočeš od njih pa tek onda reflash! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Hasselrot
Jel se moze i ako da kako?
Probaj sa P2K easy tool v3.9. Mislim da se može.= Citat =:
Izvorno postao zag0
Moze malo vise detalja i ako nije problem neki link jer nemogu nis na guglu nac :rolleyes:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=149
i pazi što radiš.
prije svega pročitaj ovaj thread otpočetka do kraja
I obavezno napravi backup telefona(pomogučnosti full backup)
i kako sad na krajo haknut unlock taj jadni V3
koliko sam uspio iz svega toga pohvatat/procitat
downgrade sa 8.23 na 07.d0 pa pds back up.. pds editor 1 klik tamo save i upload natrag i to to..
i normalno mob se ne diže vratim boot loader noviji i stvar radi .. al lockan dalje
pa ako bi netko bio toliko ljubazan ovdje na kup stavit korak po korak.. programe več sve imam.. :)
i dodatno pitanje mob ima trenutno frimware R374_G_0E.40.xxx a vidim ima tu 42.xxx pa bude to i dalje unlocked . (ako se unlocka) ako se stavi kasnije novi soft komplet?
hvala mnogo. jer čitam vašu stranicu več 4-5 sata:comp: :spin:
moja preporuka:= Citat =:
Izvorno postao dadoremix
Ako si napravio dobro downgrade, onda samo P2k Easy tool 3.7 ili 3.9 i napravi unlock.
Zadnja solucija je da napraviš unlock preko repairstudia full.
Ima dosta opcija, no na tebi je da izabereš po tebi najlakšu, a to je P2K:thumbup:
Poštovanje :)
tako je i bilo
skinuo prvo P2k Easy tool 3.9 i neče i neče a bootloader sam spustio na taj famozni 07.d0 i ajd . skinem ja onaj USR 1.11 i eto ga tamo isto taj p2k 3.9 koji radi :) unlock uspješan
e sad jos nesto da pitam
ubacio sam u tu v3 kvazi čudan mob
flash R374_G_0E.42.17R_noDRM
i na to ne želi primiti R374_G_0E.40.3CR_Lang002F
ajd neko neka preporuči koji flash staviti.. i da ima igrice pod obavezno :)
jer to otac koristi.. ja sam ipak na Nokia 6600 :)
btw unlock sam uspio u 4:50 ujutro :D i tak onda sam otišao spavat. sve do tog vremena se mučio po forumaj čitati što gdje i kako a soft skinuo onda za 5 min
hvala jos jednom ovom forumu.
p.s.
boot loader sad mora ostat 07.D0 inače ako stavim 8.26 lockan je natrag ne? na austria t-mobile
ako staviš bilo koji bootloader koji paše na v3, mob se neće lockat jer je lock sadržan u PDS zoni a ne u bootloaderu. Možeš staviti 8.26, ali ne vidim razlog.= Citat =:
Izvorno postao dadoremix
evo novi problem za V3 motorolu
stavio soft od R374_G_0E.42.17R_noDRM_mlp
i mob se nikako da napuni
skinut sa stranice blue devil
ako misliš na to da prestane indikator pokazivati punjenje zaboravi, to nije problem i nije toliko bitno. Sa mobom je sve u redu. :thumbup:
ako te pak strašno nervira, flashaj ponovo, i ponovo i onda opet ponovo ;D možda neki flash ispravi ovu greškicu
= Citat =:
Izvorno postao andrija
ma nije u tome problem da ne moze pokazat da se napunil.. neko tuli stalno da je prazan.. pa več je sad 3-ci dan na punjaču.
bacit cu verziju nižu :/
a dal sa drugim baterijama sve radi kako treba?= Citat =:
Izvorno postao dadoremix
btw: na mojoj jednoj v525-ici je isti taj problem bio, i na kraju se uspostavilo da je procesor riknuo... :-/
Može li se V3 otključati na isti našin kao V525?
citiram tekst sa ovog foruma:
Evo kako otkljucati motorolu V525 sa Flash buckupom i PDS editorom
Prvo treba napraviti Full backup i PDS backup te kopirati ta dva BIN fajla na jos jedno mjesto za svaki slucaj.
Zatim treba otvoriti sa PDS editorom PDS backup.bin (tu se mogu vidjeti svi prijasnji flashevi i flexovi) i stisnit gumb Undo last subsidy seems (samo jednom!)
Nakon toga treba otici na File -> Save as -> i odabrat PDS backup.bin (poslje toga ce vam se pojaviti prozor PDS VERSION u kojem treba odabrati opciju DEFAULT.)
Sad slobodno ugasite PDS editor on vam vise ne treba.
Ponovo se vracamo na Flash Buckup
u SELECT THE BACKUP MODE treba odabrati PDS backup (ovo je vazno zato sto pogresnim odabirom mozete ubit telefon.) i zatim otic na gumb RESTORE BACKUP i browsat do PDS backup.bin fajla.
Mozete pogledat jel sve proslo uredu u LOG-u sa ljeve strane
To je gotovo imate unlockanu V525.
Možeš je unlockati sa Flash backupom i PDS editorom.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao motoV525
Ako je V3r((LTE2)R4515)) onda nemožeš
V3v je model
4208R FIRMWARE
Da li je normalno da Full backup proces traje već pola sata,
a tek je oko polovice?
Piše Please wait.... Creating backup....
i sad to traje i traje....
a druga stvar, u FlashBacku ima dvije opcije; 32 MB (za V300,V500,E398..itd)
i 16 MB (za neke starije modele)
nigdje se ne spominje V3, ja sam odabrao ovu sa 32 MB, po nekoj logici,
jesam li u pravu?
Neće to ići, napravio sam Full backup i PDS backup,
ali kada pokušam u PDS editoru otvoriti PDS backup.bin
pojavi se greška: Error reading file!
Ne znam zašto..
uspio sam, kada stignem objasnit ću do u detalje.