khm... da... baš...
očito će ti biti u petak samo laganije zagrijavanje... ;D :p :banme:
Printable View
a je, da sad..... http://img95.imageshack.us/img95/1165/dohcc1.gif
bitno je da ide ico, da nebudem ja jedina na sokićima (ako dodem :) ) ne volim pifu... :banme:
ja cu isto bit na sokicima kao i uvjek, so you are not alone :)
znači, u petak u 19:30 u maxiju?
a sto problema!!
vi na sokicima, nismo u pifnici, ne morate pivu samo pit ;D ima i drugih alternativa kancerogenim sokicima i hmelju (pm-ati zeru za detaljne cijene zestica ;D)
kako stvari stoje, maxi je dakle definitivan, jos se samo ceka BD da potvrdi Luninu diktaturu ;D
@Ico, Luna ima 098 broj, pa ako je bas nuzno moze ti dat broj na pm za glumljenje turistickog vodica, but nemoj me yebat da nikada nisi vozio po novoj branimirovoj, il po maksimirskoj, da ne znas doc do kennedijevog, a ak to znas, onda fakin' borongaj nemos fulat!!!
baj d vej, kako stojis s poznavanjem rute prigrackog vlaka? cini mi se da to znas.. (upute za nju jir) - jel ti znas di je stanica u maksimiru?? e pa prek puta nje, prema stadijonu ti je okretiste borongaj, a time i maxi pub!!
Ico, zivim u blizini pa me mozes pokupiti i pokazem ti put ako hoces...
...Ico koji ono auto imaš :D ...mislim, hoćemo svi stat :dunno: ;D ...
Ma vidi, imam 5 minuta pjeske do tamo, nije problem kako cu ja doci, nego dal ces ti doci :)
lol :) nema tamo placanja parkinga :)
Errr...
Nisam pratio, može mi netko na brzinu prepričat zadnjih 7 stranica postova? :D
Ja dolazim, primam i predbilježbe za pokupit nekog, al mi se čini da će bit samo jedno mjesto u autu. Vidio sam da je netko pitao da ga se pobere na glavnom il tak neš, generalno može. Ak ne, pošaljem mu kartu tramvaja na private :D
o, gospodine celavi ;9 pa i vi ste na forum navratili ;D
ukratko - dogovoren je maxi pub, petak, 19.30, cijene su savim oke, ima za zderanje. 99,9% je sve dogovoreno, ceka se samo BD kao sef ove teme da potvrdi (reda radi, u anketi kao vodi medo, pa ajd, nek se postavljac topika i ankete javi..)
Eto, sad više ne vodi. Sad je nerješeno ;D
Ma šta ćekaš BD-a...
Njem samo trebaš reć da je tvoja diktatura pobijedila i gotovo...
Dajte vi rađe nazovite taj "mini" (:p) i rezcite da dolazi podosta ljudi, da oslobode par mjesta... :)
A ako nebude mjesta, onda pravac do najbližeg malo većeg dućana po cugu, i pravac neki parkić... :D
Evo zwanično: kako Luna veli, tako će i bit. Amen.
:)
Daklem, pola 8, petak, Maxi.
Čini mi se da je netko manipulirao anketom... ;D
na popisu ljudi su 22 osobe, a u anketi je glasalo 38 ljudi...
šta se i ovdje pojavio onaj fenomen da glasaju mrtvi... ;)
To su u anketi nešto LaLuna i BD zahebali i potkupili i ostale da glasaju i tako izborili 110% glasova... ;D :p
Idemo dalje :)
Ne, sve 5, sve dogovoreno. Maxi pub, to je to.
paS masters...
nešto mi se blesavi ova opera...
malo čas sam u ankti vidio 24 glasa za maxi pub a 14 za medu... sad je 14 - 14... koji racku? :jehon:
Neki će možda doći i malo prije 19:30 :) ;)
Pa onda, neka tih 19:30 nebude ono fiksno vrijeme...
samo se nadam da će doć i ovi pored kojih stoje neki postotci...
PS: već punim bateriju od fotića... ;D
i nadam se da ću uspjeti okinuti koju "zanimljivu" sliku ;D :p
ma dodjem ja oko 7 na borongaj. bar mene svi znate (dobar dio osobno, ostatak ima slike na forumu. ako je bas nuzno, stavim i naocale, za lakse indentificiranje s avatarom ;) )
...a jel se nudi tko za prenoćit :)...jer baš mi se ne ide kući onim vlakom u 00.15, a sljedeći ide tek u oko 06h (tak nekak)...
--------------
Riješeno :)
dakle, dragi forumasi, sada znate kako cete Lunu prepoznati ne samo vizualno, vec i olfaktivno ;D
svi problemi su rijeseni, vidimo se u petak
Kod mene ima mjesta za dvoje na kauc + dvoje u vrece za spavanje (moze i vise, ima poda, ali morate donijeti svoju vrecu, ja imam samo dvije).
Moram jos pitati ostale ukucane, ali vjerujem da nece biti problem. :)
Ja sam inace na Vrbiku, 5-6 minuta od Mede (tko je ono birao lokaciju? ;) ).
a zakaj se nebi zamaškarali :klap: ? :D
je da...
Nekim forumašima ni netreba maska... ;D :p :retard:
biti će ovo zanimljivo okupljanje.... :)
samo, meni se čini da ću ja možda malo kraće ostat... :-/
labosi na FER-u u 8h ujutro... :-/
mali off:
@Zerobravo: jel se plaća parking tamo kod FER-a? i još jedno pitanje: jel znaš di je labos A002 ?
a neki forumasi nose maske kroz cijelu godinu :p ...
A002 ti je u prizmlju, kad uđeš na glavni ulaz, skreni desno aulom, i preko puta prvih stepenica ti piše A002, vidiš učionicu sa računalima kroz prozor na kojeg nailaziš. skroz na suprotnu stranu od liftova, liftovi su desno sa glavnog ulaza (C dio zgrade), a taj blok A učionica je lijevo.
A hebemu...petak...piše se neki kolokvij. Valjda bude gotov do 20h :)
...eo ja moram kod frendice na roćkas u zaprešić, kaze da dodem oko 7... tak da brijem nis od mene... jedino ak si ne nabavim auto do tam... ali cini mi se da vec imam prevoz :satan:
krenulo je krenulo :D
jedan vječni mislilac je izjavio jednom nešto što se uvijek pokaže vrlo točnim ;D
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=680
Ovi zadnji redak nije istina!
Protestiram! :satan:
Meni će biti drugi put. :sheriff:
Želiš reći da oni koji nisu završili FER su 'Tete Šizike'?
@Turbo-maca: daj javi do kad imaš taj kolikvij sutra... pa ako hoćeš, sačekam te ispred faxa, pa kad ti završi, krenemo na sastanak. Ali usput moramo skočiti i po wild-boy-a...
Mislim, bitniji je da Wild zna do kad bi nas trebao pričekat... :)
Već sutra meeting... Brzo mi nešto proletio tjedan :)
...yea...tommorow :D ...
...i Ico - nemoj da zahebeš pa da me ne pokupiš ;) ...
BD,očeš opet doletit u onoj super cool pili? :D
ja neću moći doći . . .
( joke . . . )
Evo ga,krenulo je ;D
@brljo
ja vec ono, wtf...
al bogu fala na kvotu koji otkriva sto se krije iza bijele boje ;) ;)))
Val odustajanja opisan negdje u bespućima cafea ;D
NHF,ali morao sam
EDIT: po treći put danas sam pao na foru ;D:retard:
vidim, svi počeli odustajati...
sad lagano i ja razmišljam da ne dođem... ;D :p
nego..
yebo vas..
pa nitko nije zvao maxi!! bar mislimo da nije.. zero nije.. BD-a nema na forumu..
sutra netko mora nazvat!!!! ja nemrem, radim popodne! enibadi??
+385 1 23-03-711
nije zvao :D
...:hm:... :loco:...
...alaj će mi bit lijepo - idem radit u 7h da bi otišao kupit kartu za vlak, onda na posao, složit nekoliko kompova i dr. shranja, otić s posla oko 20 do 4, sjest na vlak, otputovat u zgb, pričekat Icu koji će se u pol sastanka sjetit (ak uopće dođe :satan: ) da je po nekog trebao otić na kolodvor, ja ću se dotad zapit i spichit svu lovu ...i tak dalje...
...lijepa priča, jel ;D , jel ...
http://jadnalitibaba.blog.hr/slike/logo.jpg
to je sve što ću tebi reći... ;)
OK... ja ujutro oko 7 i kusur zovem maxi... ako ih tad ne dobijem, zovom ponovo oko 8 i sve tako do 8:50, dok ih ne dobijem... (jbga, u 8:50 imam nešto na faxu, pa onda ne mogu zvati)
parkić nam je sa baksom cuge uvijek slobodan i ima mjesta koliko oš :D
Poštovani,
Želio bih u vašem lokalu rezervirati nekoliko stolova za cca 20-30 ljudi. Ako je to moguće, molio bih da me kontaktirate na BROJ da se dogovorimo oko pojedinosti.
Unaprijed zahvaljujem,
Maxi Pub Adresa: Divka Budaka 18
Telefon: 2303-711
Fax: 2303-711